bugün
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- en iyi antidepresan7
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- kötü biri olduğunu bilmek5
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- deli olduğunun farkına varmak6
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- determinizm2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- kontrat fosfor karburator5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- gammazlar çetesi18
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- gecenin şarkısı5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- chp'nin hali ne olacak49
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- soğuk suda duş almak2
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- sarı yeleli aslan trump8
- iç sesin sürekli konuşması3
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- anın görüntüsü18
- zaman baba birader bey birader4
- zallın fake hesabı var mı9
- yazarları gülümseten şeyler6
- hababam sınıfı semra hoca7
- mor semsiyeli yabanci14
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- gocu26
1885 yılında Edoardo Bianchi tarafından Bianchi S.P.A. adı ile kurulmuş, italya nın en şöhretli ve köklü bisiklet üreticisi. Şu an isviçreli Cycleurope A.B. bünyesinde bulunuyor, Reparto Corse serileri ve çelik lugged kadrosu Dolomiti hala italya da el yapımı olarak üretiliyor ancak geri kalan tüm serileri Asya da üretilmekte.
Gelelim Türkiye de gördüğümüz Bianchi çakmalarına. Yurdum insanı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı sevdiğinden ötürü bu manisa üretimi olan ve Bianchi S.P.A. ile isim benzerliği dışında bir bağı olmayan bisikletleri oldu olası gerçek birer Bianchi sanıyor.
Orjinal Bianchi direkt olarak hiçbirzaman Türkiye pazarına girmedi. 1992 yılında Türkiye pazarına Bianchi isminin sokulması ve ön pazar araştırması için, Türk Key grubu ile %50 ortaklık kurarak BIANKEY A.Ş. kuruldu ve Bianchi lisansı ile Manisa da üretime başlandı. Bianchi SPA 1997 yılında Türkiye pazarını yetersiz gördüğünden dolayı Biankey ortaklığını bitirdi ve 1997 yılında, Bianchi Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş. , % 100 Türk sermayeli bir şirket olarak Bianchi' nin Türkiye sınırları içerisindeki üretim lisansını aldı.
özetle, Bianchi S.P.A. nın ürettiği bisikletler hiçbir zaman Türkiye pazarına girmediler ve satılmadılar. Günümüzde Bianchi A.Ş. nin ise isim benzerliği dışında orjinal Bianchi S.P.A. ile en ufak bir bağı da kalmadı. http://www.bianchi.it ye girilip bakılınca Türkiye' de bir dağıtıcı veya bayiliğinin olmadığı da görülür.
uzun lafın kısası, türkiye sınırlarında satılan her bianchi, manisa' da Türk Bianchi A.Ş. tarafından üretilen çakmasyon bianchi' lerdir. Popçu tarkan ile türk kahramanı tarkan ne kadar organik bağa sahipler ise, bu iki benzer isimli firma da o kadar bağa sahipler. Zaten yurdum insanı logoları bile birbirinden farklı olan bu iki firmayı nasıl bir zannediyor hala da anlayabilmiş değilim.
Gelelim Türkiye de gördüğümüz Bianchi çakmalarına. Yurdum insanı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı sevdiğinden ötürü bu manisa üretimi olan ve Bianchi S.P.A. ile isim benzerliği dışında bir bağı olmayan bisikletleri oldu olası gerçek birer Bianchi sanıyor.
Orjinal Bianchi direkt olarak hiçbirzaman Türkiye pazarına girmedi. 1992 yılında Türkiye pazarına Bianchi isminin sokulması ve ön pazar araştırması için, Türk Key grubu ile %50 ortaklık kurarak BIANKEY A.Ş. kuruldu ve Bianchi lisansı ile Manisa da üretime başlandı. Bianchi SPA 1997 yılında Türkiye pazarını yetersiz gördüğünden dolayı Biankey ortaklığını bitirdi ve 1997 yılında, Bianchi Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş. , % 100 Türk sermayeli bir şirket olarak Bianchi' nin Türkiye sınırları içerisindeki üretim lisansını aldı.
özetle, Bianchi S.P.A. nın ürettiği bisikletler hiçbir zaman Türkiye pazarına girmediler ve satılmadılar. Günümüzde Bianchi A.Ş. nin ise isim benzerliği dışında orjinal Bianchi S.P.A. ile en ufak bir bağı da kalmadı. http://www.bianchi.it ye girilip bakılınca Türkiye' de bir dağıtıcı veya bayiliğinin olmadığı da görülür.
uzun lafın kısası, türkiye sınırlarında satılan her bianchi, manisa' da Türk Bianchi A.Ş. tarafından üretilen çakmasyon bianchi' lerdir. Popçu tarkan ile türk kahramanı tarkan ne kadar organik bağa sahipler ise, bu iki benzer isimli firma da o kadar bağa sahipler. Zaten yurdum insanı logoları bile birbirinden farklı olan bu iki firmayı nasıl bir zannediyor hala da anlayabilmiş değilim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar