facebook hesabı olan izmirli kızın sevgilisi

evet efendim...

bu gece çok ağır hastayım, ayıptır söylemesi sanki çırılçıplak uyuyormuşum da gözlerimi açtığımda damarlı ambele y.rrağıyla karşılaşmışım gibi bir his var üstümde. ya ben bikaç gündür zaten çok korkuyorum insanlardan, acayip şekilde fırtınalı bir hayat geçirdim. geçmişim pis yani. eski mafyacı, ülkücülerdenim ben. hapis geçmişim falan da var. tabi bu namus davasına içeri çok girip çıktık evellallah delikanlılığımızdan ödün vermeyiz. devlet güvenlik mahkemeleri bile yıldıramadı beni. adımı desturla anıyorlardı, her gittiğim yaz tatilinde hatunlar gelip sandaletlerime kapanıp, bizi oralla diye inlerlerdi.

yani yok kristinası, fatmagülü, danimarkalı mistisi falan ama tabi ahlakımdan ödün vermediğim için bu tip dehşet olaylardan hep kaçmışımdır, bilenler bilir.

hülasa, çok sevinçliyim fakat bir o kadar da aşağıda anlatacağım olaydan dolayı üzgünüm. ateşler içinde yanıyor, bir yandan banyo yapsam mı ya ama yok banyo yaparsam bizimkiler uyumadı, beni 31 çekti sanmasınlar diye düşünüyorum falan. neyse sevincimi anlatayım da, üzüntümü sonra paylaşırım. süper bir çözüm buldum arkadaşlar; yatalak valideciğim yürüyemiyor, bastonla zar zor yürüyor ya biz de ona ufak yeğenimin örümceğini getirttik yürümeye alıştırıyorduk hani. bu bir nevi fizyoterapi. ben buldum bunu, ulan tekerlekli sandalyeler öyle pahalı ki, masraf olur diye almadım. zaten 5-6 aya geberir gider ne gereği var diye kararlaştırdık babacığım ile. şimdi zaten bahar geliyor, alırım valideciğimi çıkartırım avcılar sahiline oooh mis. bağlarım örümceğe bir ip çekerim. öyle masraf falan da çıkmaz işte. akşamları fino köpeği gibi hem de elimin altında olur. valla süper ya.

neyse kötü olayı anlatırsam işte ne siz sorun ne ben söyleyeyim esasında ama anlatmak zorundayım. etik değerlerimiz için, ak parti için, geleceğimiz ve tayyip erdoğan'ın biz dindoşlara bıraktığı bu ülkeyi laiklik adı verilen şeyden temizleyebilmemiz için şart bu.

bu akşam toz şeker almak adına sokağa çıktım. paltomu falan kaldırdık, güve yemesin diye de naftalinledik kız bacımla. onu okula göndermedi o garibimin de ateşi var bayağıdır. felçli gibi, töbe bismillah suratı devlet bahçeliye benzemiş. dedim sen dur bacım okula falan gitme, dinlen bugün. neyse toz şekeri aldım, oradan da elimde bim poşeti ile pideci rahmet abinin yanına uğrayayım, belki birkaç konekşın kurarız hatunlarla da sohbet ederiz ya da yaz geldi şimdi park kımıl kımıl kaynıyodur, her ne kadar evlenme arefesinde olsam da bir gül ile yaz geçmez diye düşündüm içimden.

bazen diyorum kendime ulan hbbia, az tayyip erdoğan değilsin hee diye. tilki gibiyim mınakko.

hbbia: selamın aleyküm pidecilerin kralı naber kanka?

pideci rahmet abi: ulan habibi geçen gün ablamın aldığı telefonu hacıladın 2 gün takıliim diye, hala gelmedi mına koyim ne pis adamsın sen?

hbbia: al lan al, skmiiim telefonunu. göteleğe bak 5 megapikselli telefonun lafını yapan adamdan hayır gelmez, siktir daha gelmem dükkanına.

pideci rahmet abi: lan şaka yaptım ya ne saftirik adamsın. gel otur dizime bakim ehehe. oğlum sen gelmesen ben arayacaktım zaten iyi ki geldin he.

hbbia: ne oldu lan yine buluştuğun karı beğenmedi mi rahmet abi?

pideci rahmet abi: oğlum yok beğense ne olur beğenmese ne olur, biri olmazsa biri olur.

hbbia: evlisin bir de karıya yazık yapma lan puştingen.

pideci rahmet abi: evde beklesin hatun, show must gon habibi, show must go on ahahahaha.

hbbia: hahahahatatürk, ne dindarsın ya rahmet abi.

pideci rahmet abi: neyse habibim bi sorun var heğri, ben bir gençle tanıştım bizim cami arkadaşlarından. geçen namazda uyudu ya sende tanırsın. bizim turhal şeker fabrikasından ortak arkadaş rüştü abinin ufak oğlan. kız arkadaşı bu facebook denilen sitede hesap açmışta başka erkeklerle yazışıyormuş.

neticede kızın aklını çelip fofeynklemişler. bu gençte tabi aklı selim birisi değil. sen tut bana gel, abi bana silahını ver de...

hbbia: eee, verdin mi lan yoksa?

pideci rahmet abi: verdim habibim, ne bileyim kız arkadaşımı vurucam demedi ki. mevzu çıktı sanayiyi basmışlar dedi bana.

hbbia: kafana sıçiim ya rahmet abi, al sigara yak lan çok heycanlı yalan rüzgarı gibi.

pideci rahmet abi: sağol şimdi söndürdüm hem parlo ağır geliyo bana değiştir şunu mınakoyim ya. neyse bak silahı aldı benden sen git önce kız arkadaşını, sonra kız arkadaşını hoplatan lavuğu vur silahı da atıp kaç. başına o kadar iş aldı çocuk. senin emniyette tanıdıklar vardır bi konekşına gir de çıkarsınlar şu çocuğu. silahta benim silahhım ama sahip çıkmadım. benim değil diyerek üstümden attım habibim. nasıl iyi yapmışım dimi lo?

hbbia: he he iyi yapmışsın da bu kızın menşei neymiş abi öğrendiniz mi? ölmüş mü kız yaralı falan mı? yaralıysa daha s.kilir bu benden söylemesi.

pideci rahmet abi: izmirliymiş habibim, güzel bayağı gördüm. gayette sevişilebilir yani böyle iri memeli falan gel feyste fotoları var davet gönderdim ama kabul edemez hastanede.

hbbia: ya sizin nasıl bir dünyanız var ve ben buna dahil olamıyorum lan rahmet abi ya? yaptığınız işi s.kiim ben gidiyorum. akşam namazında görüşürüz, tabi gelirsen...

işte arkadaşlar görüyorsunuz. laiklik kaç kişinin hayatını söndürdüğüne şahit oluyorsunuz. inanın hüngür hüngür ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, lanet olsun böyle dünyaya be kardeşim.

laiklik bu değil, atatürkçülük bu değil!