bugün

etrüskler

balkanlarda yaşamış Türklerin yarısına yakınının Kırım Tatar göçmeni olduğunu bilmeyen zeka yoksunlarının tarih bilgisinden de yoksun bir şekilde yorumladığı Türk olduğu iddia edilen kavim.

Bence Türkler mi? Şahsen şuan için umurumda değil, Biz Batılı standartlarda medeniyetler kurduğumuz için değil Çengiz Kaan gibi Dünyaya hükmettiğimiz için Türklüğü yüce görürüz. Medeniyet dediğin şehir kurmaktır, felsefe yapmaktır. Oysa ki oturduğun yerden felsefe yaparak hayatı yorumlamak değil Hayatı en uçlarda yaşamın pahasına yaşamak, Şehirlerde ahlaksızlıkla zehirlenmek değil doğada Tanrı'nın verdikleriyle bütünleşmek güzeldir, TÜrk'ü Türk yapan özelliklerin yeganesi bunlardır.

Ha ben medeniyet kurucusu olarak Meksika'nın olmek körfezinde medeniyet kurmuş türklerden de bahsedebilirim ki bir hocam 2 yıl boyunca orada uzun araştırmalar yapmış ve somut sonuçlar elde etmiştir, etrüskler neden olmasın, Ama diyorum ya umurumda değil. olsa ne olur olmasa ne olur? üstünlüğümüzü aldığımız kaynakları söyledim, benim için önemli olan onlar.

Şehir demişken Büyükşehirler ahlaksızlığın merkezidir, bir şehir ne kadar büyürse ahlaktan o kadar uzaklaşır. Bununla beraber TAyyip dindar mı dindardır lakin her ne hikmetse istanbul'un büyümesi için elinden geleni yapmaktadır da.

şimdi bu çelişkili denklemde somut bir doğru hangisidir? istanbul'un büyüdüğü, kasıtlı olarak büyütüldüğü. haliyle hangisi yanlıştır. Tayyip'in dindar olduğu.

Şimdi Tayyip fetişistleri Büyükşehirlerde ahlaksızlık hiç olur mu diyecekler tam tersi ahlaksızlık küçük şehirlere özgüdür diyecekler.