bugün
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız8
- kürt fıkraları6
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- iyi dostlar biriktirdim6
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- lahburger4
- gözünü am bürümek5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- sözlüğün götü en güzel yazarı4
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- salat namaz değildir8
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi7
- hayat7
- silikon memenin patlaması3
- nervio23
- waffle3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- ali kırca nerede3
- caz dinleyen erkek9
- babanne evi2
- andropoz amca6
- lahmacun vs hamburger2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- recep tayyip erdoğan27
- süper babaanne2
- pandela'nın soğuk şakaları2
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- yazarların akşama dair planları8
- van gogh kulağını neden kesti5
- nokia 11002
- judas'ın kulakları5
- ayak fetişi olması ama el fetişi olmaması2
- nokia nın nokia olduğu zamanlar2
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- çizme giyen kız2
- kıvırcık ali nin kıvırcık saçlı olmaması sorunsalı2
- pandela2
- sapık yaşlı5
- sayın ismet brez ismet biji ismet2
- slut shaming2
- t242
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- tinder da algoritma kurbanı olmak2
- fatih terim'in tff başkanı olması5
benzin türkiye de çok yüksek vergilerden dolayı pahalı olan bir akaryakıttır.
ne zaman ki bir zam gelse hükümettin ne anasını ne babasını bırakan tayfa heralde 10 yıl önce dünyada yoktu.
ben olupta hatırla(ya)mayan bu arkadaşlara ya da hiç olmayanlara hatırlatıyım:
bu mellete 2001 krizinde 5 ila 7 günde bir zam gelirdi.(sanırım zammı koyan hükümettin içinde o aptal olmayan aydın olan kesiminde desteklediği parti vardı değil mi?)
bu zıkkıma ötv vergisini lüks tüketim vergisini bilin bakalım hangi hükümettin ithal ettiği bakan koydu?
ee koyduda. akp de kaldırsın diyen zümreye de şunu demek lazım:
senin aydın çağdaş dürüst hükümettin zamla vergiyle kalsa iyi ekonomiye öğle bir koydu ki düzeltene aşk olsun.
şimdi soracaksınız hırsızın hiç mi suçu yok diye. evet var. hükümet ve bundan öncekiler kolaya kaçıyor. sıkıştılar mı akaryata zam geliyor. petrolün varil fiyatı düşünce nedense bunu fiyatlarda düşüş olarak göremiyoruz.
birde bu aralar (bkz: kaynak kemal) amca mazot 1.5 lira olacak diyor. işallah gelirde indirir. ama kafama takılan bişey var. hem fakire 600 lira dağıtıp ekonomiye 24 milyar liralık yük getirip hem de mazottan vergi almayarak nasıl ekonomiyi yönetecek merak ediyorum.
ne zaman ki bir zam gelse hükümettin ne anasını ne babasını bırakan tayfa heralde 10 yıl önce dünyada yoktu.
ben olupta hatırla(ya)mayan bu arkadaşlara ya da hiç olmayanlara hatırlatıyım:
bu mellete 2001 krizinde 5 ila 7 günde bir zam gelirdi.(sanırım zammı koyan hükümettin içinde o aptal olmayan aydın olan kesiminde desteklediği parti vardı değil mi?)
bu zıkkıma ötv vergisini lüks tüketim vergisini bilin bakalım hangi hükümettin ithal ettiği bakan koydu?
ee koyduda. akp de kaldırsın diyen zümreye de şunu demek lazım:
senin aydın çağdaş dürüst hükümettin zamla vergiyle kalsa iyi ekonomiye öğle bir koydu ki düzeltene aşk olsun.
şimdi soracaksınız hırsızın hiç mi suçu yok diye. evet var. hükümet ve bundan öncekiler kolaya kaçıyor. sıkıştılar mı akaryata zam geliyor. petrolün varil fiyatı düşünce nedense bunu fiyatlarda düşüş olarak göremiyoruz.
birde bu aralar (bkz: kaynak kemal) amca mazot 1.5 lira olacak diyor. işallah gelirde indirir. ama kafama takılan bişey var. hem fakire 600 lira dağıtıp ekonomiye 24 milyar liralık yük getirip hem de mazottan vergi almayarak nasıl ekonomiyi yönetecek merak ediyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar