bugün
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti6
- antipanik9
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- türkiye20
- günün sözü22
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ateistlerin yaşama amacı28
- sosyalist reisçi2
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak2
- birader başlığına kızan yazarlar2
- karı kıza para yedirir misiniz8
- zorunlu eğitim18
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- sabahları nefret edilen şeyler16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- lokum gibi3
- sarapci koala69
- rafael leao24
- koala görünce eksiyi basmak7
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- recep tayyip erdoğan23
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- biraderlerin vurduyor olması12
- sarapci diye nick alan akpli17
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- fener balı15
- ismet özel der ki3
- fenerbahçe vs galatasaray26
- ayağı şiir kokan kadın6
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- biraderizm felsefesi6
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- manifest11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- bir dinciyle tartışmak5
- teröriste sövmek artık yasak23
Kömürle çalışan santrallerden bahsedersek DOğalgaz santrallerine bizi mahkum etmek için bilerek filitreleri çalıştırılmayan santrallerdir. Filitreler çalışmasın Kömür santralleri tüh kaka olsun, felaketlere yol açsın biz de Doğalgaz ithal edelim ülkenin amına gün geçtikçe koyulsun mantığı diğer iktidarlar da dahil olmak üzere AKP iktidarında iyice almış başını gitmiştir.
Bununla beraber, Buraya niye kömürlü termik santral kuruyorsunuz başka yer mi yok ne güzel yerler buralar gidin çöle kurun möle kurun geyiklerini de geçeceksiniz.
Termik santral dediğin havagazı yakmıyor doğalgaz santralleri gibi. Yani rusya'dan gazı boruyla taşıyıp basamazsın türkiye'deki santrale.
Termik santral tercihini kömür yataklarına ki bunların birçoğu açık düşük kalite kömür yatağıdır yakın olmasına göre yapar. Düşük kalite derken, gidin sorun böyle bir santralde çalışana burada kullanılan kömürler nasıl kömür diye, Size topraktan biraz daha iyi derler. Yani mesele tamamen maliyet meselesi.
ha tekrar dönersek işin doğaya zarar verme kısmına. Enerji yenilenebilir kaynaktan olsa bile Doğaya zarar vermeden üretilmez. HESler ekolojinin anasını beller ki şuan ülkede Tayyip lüzumsuz yerlere peşkeş çekme amaçlı hesler yapmak peşinde. Ama iyi filitrelenmiş bir Termik santral yenilenebilir enerji diye vatandaşa yutturulmaya çalışılan HESlerden çok daha az doğaya zarar verir. Lakin başta da dedik ya Doğalgaz ithal etmek için Türkiye'de santraller adam gibi filitrelenmiyor. Yani yapılmış Santrallere karşı çıkanlar
Don kişot gibi değirmenlere boş beleş saldıracağına Gerçekçi olup Filitreleme işinin sıkı tutulması için çaba göstersin. ha ben idealistim Duman istemiyorum duman avcısıyım diyorsan avcılığını kendinden başlatıp enerji tüketimini sıfıra yakınsatacaksın elektrik tüketmeyeceksin, elektrikle üretilmiş hiçbir halt kullanmayacaksın vs.
tüketirim Yenilenebilir enerji var eammmaaaa diyenlere de biraz daha geniş olarak (bkz: yenilenebilir enerji kaynakları/#10739068)
ayrıca konuyla alakalı.
(bkz: nükleer santral/#10739079)
Bununla beraber, Buraya niye kömürlü termik santral kuruyorsunuz başka yer mi yok ne güzel yerler buralar gidin çöle kurun möle kurun geyiklerini de geçeceksiniz.
Termik santral dediğin havagazı yakmıyor doğalgaz santralleri gibi. Yani rusya'dan gazı boruyla taşıyıp basamazsın türkiye'deki santrale.
Termik santral tercihini kömür yataklarına ki bunların birçoğu açık düşük kalite kömür yatağıdır yakın olmasına göre yapar. Düşük kalite derken, gidin sorun böyle bir santralde çalışana burada kullanılan kömürler nasıl kömür diye, Size topraktan biraz daha iyi derler. Yani mesele tamamen maliyet meselesi.
ha tekrar dönersek işin doğaya zarar verme kısmına. Enerji yenilenebilir kaynaktan olsa bile Doğaya zarar vermeden üretilmez. HESler ekolojinin anasını beller ki şuan ülkede Tayyip lüzumsuz yerlere peşkeş çekme amaçlı hesler yapmak peşinde. Ama iyi filitrelenmiş bir Termik santral yenilenebilir enerji diye vatandaşa yutturulmaya çalışılan HESlerden çok daha az doğaya zarar verir. Lakin başta da dedik ya Doğalgaz ithal etmek için Türkiye'de santraller adam gibi filitrelenmiyor. Yani yapılmış Santrallere karşı çıkanlar
Don kişot gibi değirmenlere boş beleş saldıracağına Gerçekçi olup Filitreleme işinin sıkı tutulması için çaba göstersin. ha ben idealistim Duman istemiyorum duman avcısıyım diyorsan avcılığını kendinden başlatıp enerji tüketimini sıfıra yakınsatacaksın elektrik tüketmeyeceksin, elektrikle üretilmiş hiçbir halt kullanmayacaksın vs.
tüketirim Yenilenebilir enerji var eammmaaaa diyenlere de biraz daha geniş olarak (bkz: yenilenebilir enerji kaynakları/#10739068)
ayrıca konuyla alakalı.
(bkz: nükleer santral/#10739079)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar