bugün

atatürk ün köpeğine verdiği isim

buraya yorum yazan kaç kişinin siteye girip konuyu ciddi anlamda okuduğun merak etmekteyim.

ulan gerzek yazının başında kocaman puntolarla "BU TOPRAKLAR YA KEMALiZMLE NEFES ALACAK YADA SONSUZA DEK YOK OLACAK" yazıyor. yani bu blog kemalist bi arkadaş tarafından yapılmış. celallenme hemen. git senin gibi düşünen beyinsiz kemalist arkadaşının, sırf atayı bu kadar yüceltek için götünü yırtıp nasıl ata'yı rezil ettiğini gör. ve kemalistler cidden bu ülkenin iltihaplı yarasıdır lafını edenlere kızma. kızma çünkü bu;

atatürk için fikir yürütülemez, asla ve asla araştırmalarla yeniden düşünülemez, sadece önceden belirlenmiş, çizilmiş metinlerle ezberletilmiş, gerçek Atatürk'ü ülkesinden halkından koparıp, onu gerçeklerden uzaklaştıran, ilah yapan, tanrı yapan, kutsal yapıp adamın her hakkını kendilerine saklayan, yerine de sadece kendi çıkarlarını koyan Kemalistlerin tablosu!

gurur duy kendinle. gurur duyun kendinizle!

Mustafa Kemal'in Foks'tan önceki köpeğinin adı "Alber"'dir. 1. Dünya Savaşı yıllarında da yanında "Alp" adında bir başka köpeği daha vardır. foks köpeklerinden sadece biridir ve en sevilendir. hadi bütün alp'ler için de kıçını yırt. ee hadi??? yesin o göt hadi bunu yapmayı hadi.

atanın elini ısırdığı için çiftliğe götürülmüş ve "sahibi ısıran köpekten hayır gelmez artık" diye ata'nın izniyle öldürülmüştür. hatta öldükten sonra anıtkabirde içi doldurulmuş halde duran foks'un fotoları nette mevcuttur.

ve evet bir köpeğinin adı da Trikopis'dir. hatta bu haberden sonra galeyana gelen halk benim atam öyle şey yapmaz diye kalkıp yere atınca kendini, "aslında oyle bi kopek yoktur foks'a ev halkının bu isimle seslendiği" açıklamasını yapmak zorunda kalan gazetecilerimiz de mevcuttur.

böylesine olaylar sürekli yaşanmaktadır. yunanlar bi dönem sokak köpeklerine kemalis demiş, bi dizide köpeğinin adı huseyın olması alevılerı kızdırmış, alevıler bı donem yavuz sultan selım'ın yavuz'unu kopeklerıne ısım olarak takmıştır. ermeni rahip'in köpeğine atatürk ismini koyması adamın 8 yılına mal olmuştur. bu işten tek yaralanan o rahiptir. *

herşey bi yana başlığı açan adama laf sokacam diye, "yok abi asıl adı "al hadji"dir. al hadji, al alabildiğin kadar içine... taa ki rahatlayana kadar" tadında yazmak nasıl bi ruh hali içinde olduğunuzun zavallığıdır. ,

acıyorum lan size yeminle!

not: bana değil bebeğim git bu başlığın doğduğu blog'da bi bok yapmış gibi yalan da olsa doğru da olsa bunu yazacak kadar kendinden geçmiş kemalist arkadaşına anlat derdini.