bugün

ulan arda sen de mi burdasın

"ulan arda sen de mi burdasın?"
20.12.2010 tarihinde bir açılışta gs kaptanına (arda turan), türk futboluna çığır açan büyük başkan tarafından, tamamen iyi niyetle, samimiyete dayanarak söylenmiştir.
medyadaki kelle avcıları, koskoca fenerbahce başkanını akılları sıra yıpratmak uğruna gs kaptanının ve hatta hali hazırda en yetenekli 2-3 turk fubolcusundan birinin kariyeriyle cocuk oyuncagı gibi oynayacaklardır bu son derece iyi niyetle soylenmiş söz üzerinden!!

aziz yıldırım'la adnan polat cıkıp, ardayı da ortalarına alıp, ey kelle avcıları, o soz tarafımdan samimiyetle soylenmiştir.. arda benim oglumdur, kendizinden sahsım adına ozur diliyorum... bu ozurden dolayı en ufak gocunmuyorum.. gocunan varsada umrumda değil... bu cocugu size yedirmiycez... dese yeridir...

ama demezler cunku bazı gs liler hehehe fb baskanı gs li topcudan ozur diledi hebe hebe diye gezer..
onlar demezse bazı bjk liler ehehe fb baskanı gs li topcudan ozur diledi.. hebe hebe diye gezerler...
bazı fenerliler koskoca fener baskanı gs li topcudan nasıl ozur diler.. aiziz yıldırım istifa der...

kimse cıkıp da helal olsun ulan.. adam bi hata yaptı, cıktı ozur diledi, ardayı da kaptanlıgını da kimseye yedirmedi.. işte buyukluk budur demez!

sokayım boyle turk futboluna.. gs maclarında bile heycanlanmaz oldum bu aziz yıldırım'ın sozu uzerinden ardanın futbol kariyerini heba etmek pahasına aziz yıldırımın kuyusunu kazanlar yuzunden!!