bugün
- lamba5
- masa5
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- sandalye8
- velvet48
- pandela 319
- kürt hareketinin devşirme olması15
- iblis3
- sanat2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- en gıcık olunan insan davranışı4
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- aleyna tilki5
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- ciguli kral16
- yapsam yaptım derim3
- almanya5
- sikişirken hüzünlenmek4
- amedspor12
- yeni sevgiliden beklentiler2
- elektriği ödeyen adam7
- mony tontana11
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- memduh bashgan9
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- deniz göktaş34
- brokoli3
- bik bik kaç yaşında10
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- ahtapot yemek9
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- dimes'in 2026 yılında murat 124 hediye etmesi2
- fondöten sürmek3
- samsung3
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- evde kalmış kız kurusu7
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- xiaomi redmi a32
- taksim delisi cenk4
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sokuk yazarlar3
- sikmek icin entry ni beğendi6
- kemal kılıçdaroğlu20
+ o evden çıkın, orda ben ve caroline oturacağız.
çotank *
bekledim ama olmadı.
berrin, koşmayı, gülmeyi, ağlamayı bilmiyor arkadaş. ayrıca bu kadar apolitik dangoz olup, olayın mantığına saniyesini harcamayıp, hakan rererö ahmet idealist demekten başka da bir yorumu yok, isterseniz eksileyin ama böyle.
hakan şeytan diyen diller lal olur. ne yapacaktı yahu sevdiği kız onu aşşağılasa da kızın esas sevdiğini de kurtarmış lan adam, bir de laf sokmuş çok mu? ne kadar pembeymişsiniz iki yüzlülük yapmayalım kardeşim hani aşkta herşey mübahtı. yalan mı söyledi çocuk?
çemile mahkeme celbinin yanında pencereden bakarken ağladın ya, canımdan can gitti. üzülme desem de olmuyor.
caroline denilen şırfıntı bilet ortada, valiz ortada basılıyor ve hala sevişme moduyla sıyrılabiliyorsa biz de banka soyar birde hala orda çalışırız bence. bu kadar hatayı kaldırıyor mu para silah mevzuları? ya da bana not, do not underestimate the power of the force *
bu balıkçı amcadan bir hallenenler, bir uyuz olanlar, gıcık olanlar birleşelim.
o değil de sen kızın gözünü elbiselerle şunlarla bunlarla boya, yemekte otel odasına girerken üstü kapalı erotik şaka yap, kızın yanlış anlayışına, seni masum iki örgülü ergen der gibi sırtlan gülüşüyle karşılık ver. aklına düşür, ve düşürdüğünü bil, sonrada, kardeşimle evlensene, diyebil. yok artık.
uzatmayacağım kalan sürede kendi kendime aliiiğğ pisliğine küfretmek istiyorum. orospu çocuğu demiyorsam terbiye bariyerlerinin aşılmasını hak etmediğinden değil, tamamı ile hasefe teyzeye sevgimden.
çotank *
bekledim ama olmadı.
berrin, koşmayı, gülmeyi, ağlamayı bilmiyor arkadaş. ayrıca bu kadar apolitik dangoz olup, olayın mantığına saniyesini harcamayıp, hakan rererö ahmet idealist demekten başka da bir yorumu yok, isterseniz eksileyin ama böyle.
hakan şeytan diyen diller lal olur. ne yapacaktı yahu sevdiği kız onu aşşağılasa da kızın esas sevdiğini de kurtarmış lan adam, bir de laf sokmuş çok mu? ne kadar pembeymişsiniz iki yüzlülük yapmayalım kardeşim hani aşkta herşey mübahtı. yalan mı söyledi çocuk?
çemile mahkeme celbinin yanında pencereden bakarken ağladın ya, canımdan can gitti. üzülme desem de olmuyor.
caroline denilen şırfıntı bilet ortada, valiz ortada basılıyor ve hala sevişme moduyla sıyrılabiliyorsa biz de banka soyar birde hala orda çalışırız bence. bu kadar hatayı kaldırıyor mu para silah mevzuları? ya da bana not, do not underestimate the power of the force *
bu balıkçı amcadan bir hallenenler, bir uyuz olanlar, gıcık olanlar birleşelim.
o değil de sen kızın gözünü elbiselerle şunlarla bunlarla boya, yemekte otel odasına girerken üstü kapalı erotik şaka yap, kızın yanlış anlayışına, seni masum iki örgülü ergen der gibi sırtlan gülüşüyle karşılık ver. aklına düşür, ve düşürdüğünü bil, sonrada, kardeşimle evlensene, diyebil. yok artık.
uzatmayacağım kalan sürede kendi kendime aliiiğğ pisliğine küfretmek istiyorum. orospu çocuğu demiyorsam terbiye bariyerlerinin aşılmasını hak etmediğinden değil, tamamı ile hasefe teyzeye sevgimden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar