bugün

uydurma haber ajansı

kısaltması uha olan, yalan yanlış haberler yayınlayan bir haber ajansı.
işte haberlerinden bazıları.
--spoiler--
* Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster Konya'yı neden yenemediklerine açıklık getirdi. Alman hoca rakiplerinin 60'lı yılların futbolunu oynadığını, kendilerinin henüz 1930'lu yılların futbolunu oynayabildiklerini, arada 30 yıllık fark olan rakiplerini yenmelerinin kendilerinden beklenemeyeceğini ifade etti.

* Fenerbahçe futbol takımının adının değiştirilerek Fenerbahçe Alexspor olacağı bildirildi. Yıllardır takımını sırtında taşıyan Alex'in, adının eklenmemesi durumunda takımdan ayrılacağını söylediği, yönetimin de hemen bu öneriyi kabul ettiği ifade edildi.

* Galatasaray Teknik Direktörü Georghe Hagi, Misimovic'i kadro dışı bırakması, Elano ve Kewell'ı da gönderilecekler listesine ekledikten sonra takımın diğer yıldızları Arda ve Baros'un da ipini çektiği ve takımda bir tek yıldız varsa o da benim dediği bildirildi.

* Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kulüp toplantısında hapşırması üzerine tüm yöneticiler hep bir ağızdan üç kere "Başkanım çok yaşa" diye bağırdı.

* Her maçta sakatlanan Beşiktaşlı Quaresma'nın artık maçlara bodyguard ile çıkacağı, bodyguardın Quares-ma'ya atılacak her tekmede duruma müdahale edeceği ifade edildi.

* Sevgilisi için sinema kapatan Arda Turan'ın işi daha da ciddi boyuta götürerek hayvanat bahçesini kapattığı belirtildi. Yıldız oyuncunun hayvanat bahçesindeki bir aslana fazlaca yanaştığı, bu sebeple yüzünde ciddi tırmıklar oluştuğu, milli futbolcunun maçlara özel maske ile çıkacağı ifade edildi.
(...Ahmet Arkun Bildirdi)
--spoiler--