bugün
D
dutturu leyla10 yıl önce
lösemiyim ilik nakli için gönüllü verici bekliyorm
Derhal en kısa zamanda duyarlılık göstereceğim istektir.
D
dutturu leyla10 yıl önce
lösemiyim ilik nakli için gönüllü verici bekliyorm
Derhal en kısa zamanda duyarlılık göstereceğim istektir.
D
dutturu leyla10 yıl önce
brell
6. nesil sözlük yazarı adayı. şu dakikalarda çaylak entrylerini giriyor. sabırsızlıkla bekliyoruz. önce okumalar, sonra yazmalar dilerim.
D
dutturu leyla10 yıl önce
ahiretteki sınavda full sallayıp birinci olmak
sadece şanslı insanların gerçekleştirebileceği durumdur. umarım test olmaz onun için. millet sallar sallar tutturur. o kadar çalışan insan var.
D
dutturu leyla10 yıl önce
öğrenci için ideal araba
el arabasıdır. Evde biriken çöpleri, atmaya yarar. En ideali budur kardeşim.
D
dutturu leyla10 yıl önce
türbansız biriyle ciddi düşünmek
abartılası bir durumdur. Türban takmayan kızlarda namusludur. Namusluk türbandaysa takalım.
D
dutturu leyla10 yıl önce
gamze
(bkz:gamze özçelik)
D
dutturu leyla10 yıl önce
mantuni
mersinde yeni üretime giren tantuni biçimi. beyti gibi. ama değil gibi. yoğurtlu tantuninin zirve yapmış hali. ağız sulandıran.
D
dutturu leyla11 yıl önce
sözlük yazarlarının takıları
yazarların an itibariyle üzerlerinde bulunan veya sahip oldukları takılar.
D
dutturu leyla11 yıl önce
urangu ya aşık olmak
bütün sözlük kızlarının kaçınılmaz sonudur. anlıma urangu dövmesi yaptırdım bıyıklı, o derece.
D
dutturu leyla11 yıl önce
ter kokan birine koktuğunu nasıl söyleriz
koktuğundan bihaber ise durum vahim ve zordur. iş arkadaşımdır. eşşek ölüsü ile aynı odada çalışmaktayım ve nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. evinden çıkarken karın da mı söylemedi. kocacığım kokuyosun. demedi mi yani? dün dedim ki, terledi kokuyor… devamını gör
D
dutturu leyla11 yıl önce
eski sevgili akla gelince yüzdeki mimik
iyi ki de eskimiş gülümsemesi. Not: Benim değilde arkadaşımın aklına geldiyse !
D
dutturu leyla11 yıl önce
en kolay yapılan yemek
yağda yumurta. yağı koyun, yumurtayı kırın, 5 dakika sonra yiyin. afiyet olsun.
D
dutturu leyla11 yıl önce
ateizm
ateizm hiçbir dine inanmamaktır. [bkz]teizm[/bkz]in karşıtıdır. eksik bir tanım olduğundan dolayı tanıma şunu da; hiçbir dine inanmamanın yanına eklemeliyim. hiçbir şekilde tanrının varlığına da inanmamaktır.
D
dutturu leyla11 yıl önce
ateizm
ateizm hiçbir dine inanmamaktır. [bkz]teizm[/bkz]in karşıtıdır. eksik bir tanım olduğundan dolayı tanıma şunu da; hiçbir dine inanmamanın yanına eklemeliyim. hiçbir şekilde tanrının varlığına da inanmamaktır.
D
dutturu leyla11 yıl önce
ateizm
D
dutturu leyla11 yıl önce
vanilla sky
tom cruise un haklarını satın alarak yeniden yapımını üstlendiği başarılı film. konusu ile olduğu kadar müzikleriyle de dikkat çekicidir. (bkz:everything in its right place) (bkz:nothing song)
D
dutturu leyla11 yıl önce
vanilla sky
tom cruise un haklarını satın alarak yeniden yapımını üstlendiği başarılı film. konusu ile olduğu kadar müzikleriyle de dikkat çekicidir. (bkz:everything in its right place) (bkz:nothing song)
D
dutturu leyla11 yıl önce
sakallı dar kısa pantolonlu totoşlar
yastık altında sakladıkları dildolarıyla dövülmesi gereken totoşlardır. olum giyinmeyin söyle, deli mi skti sizi nedir anlamakta güçlük çekiyoruz.
D
dutturu leyla11 yıl önce
isveç sağlık bakanı
isveç gibi ülkede bakanlık yapabilecek kişidir. burada olsa adamı döverlerdi herhade. ~swh~
D
dutturu leyla11 yıl önce
isveç sağlık bakanı
isveç gibi ülkede bakanlık yapabilecek kişidir. burada olsa adamı döverlerdi herhade. ~swh~
D
dutturu leyla11 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
D
dutturu leyla11 yıl önce
evi fakir gösteren eşyalar
evin kapısından girince göze çarptığında aile bütçesi hakkında kesin veriler sunabilen eşyalardır. hepinizin bildiği gibi ayakkabılık vazifesi üstlenmiş plastik sebzelik bunların başında gelir. (img:#621554)
D
dutturu leyla11 yıl önce
petibör bisküvi
çocukluğumda herkesi bana maymun zannettiren yiyecek..süte bandırıp bir kaşığını ağzıma sokabilmek için bisküviyi vapur yapan mı dersin,uçak mı dersin artık ne dersen de,herkesi benim gözümde şaklaban eden şey işte... bana bunu yedirmek için girmedi… devamını gör
© copyright 2005 - 2026