D
drillinstructor9 yıl önce
yerli uçağımız göklerde
binali efendi'nin dünyadan haberi olmadığının açık ve net delili yapmışız bir de uçurmuşuz hatta bak; http://www.flickr.com/photos/rsnela/5757045839/lightbox/ heriflerin seçmen kitlesi öyle avanak ki yaptık 3 ayda 1 senedir uçuruyoruz deseler gene … devamını gör
D
cennete girmek için kaç sevap point kasılmalı
Cennete girmek isteyenler için merak konusudur.
D
telefon rehberindeki ilginç isimler
telefon rehberine saçma bir şekilde kaydettiğimiz isimlerdir. aşağılık kahpe, mıcırık, yapışkan berk, lanet cemile, sürtük, zevzek vs.
D
mars ta duyulan ezan sesi
(bkz:ALLAH diyen domates)
D
22 yaşındayım ve hayattan hiç zevk almıyorum
Hayattan kim zevk almış ki zaten? Kim arkasına yaslanıp 'oh lan yaşamakta baya güzel bir şey' demiş? Hayat bu.
D
bu gece telefonlarınızı kendinizden uzak tutun
Şu an tüm dünyaya yapılan uyarıdır. "Ay, bu gece 1948 yılından bu yana Dünya’ya ilk kez bu kadar çok yaklaşacak. Normalden yüzde 14 daha büyük görünecek. Bilim adamları ise Radyasyon akımı konusunda uyardı. Singapur Televizyonlarının geçtiği habere… devamını gör
D
okul müdürünü sinirden çatlatmak
dönem başı yaptığım eylem. ahahah süperdi amq. şimdi bu adam salağın teki. saçıma falan takmış. abi kesmem ben saçımı. silkerim okulunu felan diyorum. o tarz bi insanım bilen bilir. okula giriyorum durdurdu bu beni. buyur dedim. saçlarını kestir ge… devamını gör
D
okul müdürünü sinirden çatlatmak
dönem başı yaptığım eylem. ahahah süperdi amq. şimdi bu adam salağın teki. saçıma falan takmış. abi kesmem ben saçımı. silkerim okulunu felan diyorum. o tarz bi insanım bilen bilir. okula giriyorum durdurdu bu beni. buyur dedim. saçlarını kestir ge… devamını gör
D
orta asya dan gelip anadolu bizim demek
komedidir. yahu nereden senin kiracı olarak geldik işte. evet.
D
ombre nin ne olduğunu bilen erkek
Kızlarsoruyor.com'da çok takılmış erkektir.
D
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
D
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
ulusal bayramlar resmi tatil olmaktan çıkarılsın
23 nisan hariç katıldığım öneri. bunun yanında dini bayramların da sadece ilk gününü resmi tatil ilan ederek ekonomiye kazandırabiliriz. senede 3 günlük resmi tatil de fena değildir.
D
engelli bir kızla sırf sevabına sevişmek
hayırlı sevaplar arkadaşlar... henüz keşfedilmemiş ve adı konulmamış zevklerle tarif edilemeyecek, dünyada emsaline rastlanmamış güzelliklerin ve hiçbir iradenin şahitlik etmediği ama çocukluğumuzdan beri hikaye tadında belleklerimize kazınmış muciz… devamını gör
D
ermenilerin gasp edilen hakları geri iade edilsin
bu ülkede diktatörlük vardı değil mi? şimdi o ağzı götünde olanlar konuşsun...
D
chp yi iktidara taşıyacak formül
`jenaratör stoklarını arttırması`. malum her seçimde nedense elektrikler kesiliyor.
© copyright 2005 - 2026