bugün
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz8
- sessiz insanların gizemli sanılması5
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- cumhuriyet halk partisi10
- otobüste yanına oturan tip4
- 10 yıldır sözlüğü ve yazarları inceliyorum17
- bu dünyanın minnoş kalplere uygun olmaması4
- ekonomi çok iyi10
- almancıları aşağılayan lanet millet6
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba8
- şiddetli akan ırmağa giren akılsızlar4
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- market poşetlerini tekte taşımak2
- sabahları gazete okumak4
- dişlerini söküp eline vericem lan gavat2
- zeynep atılgan4
- 3 haziran 2026 türkiye dominik voleybol maçı3
- eline erkek eli değmemiş erkek4
- elif'ten be'ye geçememek4
- kız kıza arkadaşlık8
- neden küstüğünü unutmak2
- ekrem imamoğlu7
- yapay zeka sözlük moderatörü21
- futbol6
- köpek tapar kime denir10
- zayıflamak için her şeyi bırakmak zorunda olmamak2
- kurban bayramı7
- ekşi sözlükten başlık araklamak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak5
- maddenin içindeki evrenler4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız6
- iyi niyetli olan insana enayi denilmesi4
- chp seçmeni8
- zor yollar2
- cem adrian birsen tezer ceylan ertem2
- bot başlıkları3
- suriye geçici cumhurbaşkanı3
- çok inanarak boş yapmak2
- dava2
- rap müzik saçmalığı3
- reha muhtar25
- uysaljakoben21
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- tutku3
- turkei kıymentini bilin21
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar19
- gammaz olmuşum13
sevdiği entry'ler
ehliyet kursunda. o zamana kadar direksiyona oturacak cesareti bulamamıştım. kaza yapan uzun süre sakat kalan pek çok tanıdık, arkadaş vardı. istanbul gibi bir yerde trafiğe çıkmak korkutuyordu. sonrasında bunun bir ihtiyaç olduğunu idrak edip kursa yazıldım. devamı da geldi. 10 küsür senedir allahın her günü istanbul trafiğinde ve şehirler arası uzun yollara çıkıyorum şükürler olsun bir kere ışıkta dur kalk yaparken arkadan hafifçe değdirme dışında kazam olmadı.
öncelikle boş bir arazide 1 ay kadar iyi bir şoför gözetiminde talim yapmak lazım. özellikle rampada dur kalk çok önemli. arabayı kaydırmamaya iyice alışınca zaten düz yolda araba kullanmak bisiklet kullanmak gibi. sadece direksiyon başında iken odaklanmak önemli olan. trafiğin en temel kuralı diğer tüm sürücüleri acemi gibi düşünmek. onların yapacağı hataları da senin telafi etmen gerekiyor. sonrasında tecrüben arttıkça kendini schumacher zannetmemek. trafik kurallarına uymak çok önemli özellikle ışık ihlali yapmamak lazım çünkü diğer tarafa yeşil yanar yanmaz gazı kökleyip yola fırlayan binlerce sürücü var. sen son saniyede geçeyim derken yan yoldan önüne fırlayan birileri mutlaka olacak. emniyet kemeri kullanacaksın. şerit kurallarına uyacaksın hız yapmıyorsan sol şeridi sahiplenmeyeceksin. sabır işi yani kısaca sinirlerine hakim olacaksın ve direksiyonda iken holding yönetiyormuş gibi cep telefonu ile çıtı çıtı mesaj falan yazmayacaksın. sadece önüne değil sağına soluna ve arkana da hakim olacaksın. arabayı tanıyacaksın ona hakim olacaksın. sen onu kullanıyorsun o seni değil. yağına suyuna yakıtına tekerlerine frenlerine dikkat edeceksin ki yolda kalmayasın veya kazaya sebebiyet vermeyesin.
hadi hayırlı olsun.
öncelikle boş bir arazide 1 ay kadar iyi bir şoför gözetiminde talim yapmak lazım. özellikle rampada dur kalk çok önemli. arabayı kaydırmamaya iyice alışınca zaten düz yolda araba kullanmak bisiklet kullanmak gibi. sadece direksiyon başında iken odaklanmak önemli olan. trafiğin en temel kuralı diğer tüm sürücüleri acemi gibi düşünmek. onların yapacağı hataları da senin telafi etmen gerekiyor. sonrasında tecrüben arttıkça kendini schumacher zannetmemek. trafik kurallarına uymak çok önemli özellikle ışık ihlali yapmamak lazım çünkü diğer tarafa yeşil yanar yanmaz gazı kökleyip yola fırlayan binlerce sürücü var. sen son saniyede geçeyim derken yan yoldan önüne fırlayan birileri mutlaka olacak. emniyet kemeri kullanacaksın. şerit kurallarına uyacaksın hız yapmıyorsan sol şeridi sahiplenmeyeceksin. sabır işi yani kısaca sinirlerine hakim olacaksın ve direksiyonda iken holding yönetiyormuş gibi cep telefonu ile çıtı çıtı mesaj falan yazmayacaksın. sadece önüne değil sağına soluna ve arkana da hakim olacaksın. arabayı tanıyacaksın ona hakim olacaksın. sen onu kullanıyorsun o seni değil. yağına suyuna yakıtına tekerlerine frenlerine dikkat edeceksin ki yolda kalmayasın veya kazaya sebebiyet vermeyesin.
hadi hayırlı olsun.