bugün

entry'ler (10)

hoş isimler

Nil.

(bkz: gelecekteki kızımın ismi)

survivor turabi ile kanka olmak

intihar sebebiyeti.

bayan yoktur kadın vardır

Maalesef çoğusunun anlamadığı, anlamak istemediği sözdür.

alp kırşan

Survivor zamanlarından beri kertenkeleye benzettiğim insan. yapmacıklığın hat safhasında olmasından ötürü kendisinden hiç haz etmem.

soma faciasının unutulması

Kömür karası olan o birkaç gün yerini cıvıl cıvıl bahar günlerine bıraktı yeniden maalesef. daha birkaç gün öncesine kadar sedye kirlenmesin diye çizmelerini çıkartmak isteyen abimizi düşünmekten gözlerimize uyku girmezken şimdilerde justin timberlake konserini düşünür olduk. Yazık ki bunların hepsi tarifsiz hızlarla gerçekleşti, ateş yine ve yine sadece düştüğü yeri yaktı.

kadına verilen değer

Türkiye'de varlığından bahsedilemeyecek olan olgu.

the cure

Plastic passion, friday i'm in love, tainted love, just like heaven gibi efsane şarkılara sahip olan grup. kaç gündür kime denk geldiysem ya bilmiyor ya sevmiyor allahsız kitapsızlar sinir ettiler beni.

kezban

Olağanüstü yakışıklışıkta ve zekilikte (!) olan türk erkekleri tarafından ortaya atılan, türk kızlarını aşağılamak adına oluşturulan iğrenç söylem. Duyduğum anda çıldırıyorum artık. Üstelik bir de bunu bir şey sanıp hemcinsleri adına kullanan salaklar var, onlar daha da delirtiyor insanı.

gecenin şiiri

telefon santralleri
beni sana bağlar sevgilim

nükleer santraller ölüme
gökyüzünün nerede olduğunu soran
bir vapur dumanına
yanıt veremiyor hiç kimse

çocuğunu asma köprüde sallayan
bir annedir istanbul
ki onun
içi süt dolu
biberonudur kız kulesi
soğusun diye suya tutulan

ne kalem kılıçtan
ne kılıç kalemden üstün olsun
öğrensinler birlikte yaşamayı
örneğin kalem
aşk şiirleri yazsın
ve köreldikçe kılıç yontsun

yalnız kaldığımız an da bile
alırız insan kokusunu
ıssız adasında
üstünden atamamıştır robinson
yakalanma korkusunu

kendi boşluğuna asılı
birer asansörüz aslında
ve ben elimde
taze bir karanfil
sıkışıp kaldım
iki kadın arasında.

flash tv nin korkutucu olması

Sürekli bir halay çekme olayının yanısıra arada abuk subuk dini kısa filmleri de korkutmuyor değil. (bkz: nohutlu pilav) (bkz: yoğurtçu mustafa dede)
© copyright 2005 - 2026