bugün
- abdullah öcalan orospu çocuğudur15
- sırrı süreyya önder25
- dün gece ne oldu13
- göğüs kıllarım çıkmıyor8
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- silver ile evlenecek erkek53
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi8
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- insan olmaya çeyrek kala8
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz6
- arif kocabıyık9
- sarapci koala59
- sözlükteki linç kültürü8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- true'nun çaylak olması5
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- insan olmaya ceyrek kala3
- öbür sözlük2
- araba sileceği5
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- iki tas çorba5
- popeyes6
- gocu35
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sedef hastalığı2
- babysharkdodododododod o2
- ayak fantezisi3
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- müstehcen resim atmak3
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- türkiye15
- cincinnati cini3
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- sözlükteki bayan azlığı6
- sözlüğe bir kedi bırak2
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- gayrimenkul2
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- şeyhleri toplayıp istiklal mahkemelerine götürmek2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- sözlük sapığı kim5
- anın görüntüsü16
- saadetler dilemek4
- arkadaşlar fasfakirim ya5
entry'ler (194)
iri yarı, cüsseli mahlukları tanımlamaya yaran sözcük birleşimi *
Türk Milli Takımında oynamak için öncelikle yapması gereken aktivitedir, daha sonra Kurtlar Vadisi, Avrupa yakası gibi dizilerimizde oynayıp, gerekirse kendisine Josh ve Menekşe, Joshtum mu Tam Josharım gibi yapımlar eşlik edecektir.
Bu yılkine Ankara Üniversitesi'nin ev sahipliği yapacağı ve tarih olarak tam da Kpss sınavının olduğu haftasonu seçilmesi sebebiyle gidip gitmemekte kararsız kalınan kongredir. (bkz: Ancak sunum konuları ve aktiviteler gayet güzeldir)
Emirlere alışkın kimi yazarların demokratik şekilde bir kampanya oluşturulması için paylaşıma ve farklı düşüncelere açık başlığa b.k attığı, kimilerinin de başlığı görüp yoruma gömülürken "evet evet girdi güzel" şeklinde giri önerisine bir alt öneriyle destek verdiği kampanyadır. (bkz: yıllar önceydi çokta güzeldi)
(bkz: abartmayın efendim)o nasıl bir özel mesajdırki bırakın saatleri bir saat süre görsün.*
Uluslararası Futbol Tarihleri ve istatistikleri Federasyonu'nun değerlendirmesinde ağustos ayı sonu itibariyle en başarılı Türk klubü secilmiştir. http://www.milliyet.com.t...06/09/08/son/sonspo22.asp
(bkz: nasreddin hoca)
Kırsal kesimdeki köylerimizde sıkca rastlanan sorundur,pek çok köylümüzün hayvanları kurtların saldırılarıyla telef olmaktadır *
Görevi başındaki doktoru hayattan sogutan eylemin sahibidir,model alınmamalıdır
sevgilisinin elini tutmasını beklemeden erekte olan genc için alkış istiyorum,hayatın tadını çıkaranlara
altına benim ,geldim ,biri beni mi çağırdı diye entry girme hevesi duydugum ama yukardan ayar almamak için kendimi tuttuğum başlık *
-Anne ben bugun Tuna kiremitçiyle mesajlaştım
-Telefonunu nerden buldun
-Bulurum ben...
-Telefonunu nerden buldun
-Bulurum ben...
Gereksiz pek çok başlıgın ve formata uymayan entrylerin silinmemesiyle anlaşılan hadise.
Girişindeki bizide dövsün hayatsözleri beni benden alan Tempo şarkısının sahibi gruptur
Anonsu yapan kişinin şimdi gelinin annesiyle babasını breakdance davet ediyoruz,gelin damat kafacopter atmaya gibi çağrışımlar doğurabilecek,ceza eşliğinde gelin damatın nasıl dans edebileceği hayal edilemeyen aktivite ama çok hoş olurdu kanımca..