bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- sözlük botlarının artık abartması6
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler8
- ofis dedikodular7
- vurdurmak moda olsa vurdurur musunuz3
- en gıcık olunan hayvan4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü7
- yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi lazım3
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- ktç'nin hala hayatta olması10
- silvermist2
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- süresiz nafaka4
- kemal kılıçdaroğlu40
- beklentiyi çok yüksek tutmak6
- gençler iş beğenmiyor11
- avradı olmayan bir erkeğe ne söylersiniz3
- ayı saldırınca yapılması gerekenler14
- market poşetlerini tekte taşımak7
- pampin3
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem3
- 450 bin konutun maketini bile yapamazlar3
- abazanlık insana neler yaptırır6
- sözlük yazarlarının düşünme biçimi3
- 3 haziran 2026 fenerbahçe beko anadolu efes maçı2
- otomobilin yaygın olması3
- muhittin böcek'in yeni ifadesi3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar9
- kitap okuyorum diye mesaj atan kız2
- üzerinde şu an ne var terör örgütü3
- özgür özel5
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- etol3
- türkiye ekonomisi2
- patronu görünce hızlanan çalışan4
- sağ eli sol cebe sokmaya çalışmak3
- selahattin demirtaş4
- okulda yüzme dersi9
- çaya şeker atan erkek4
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- terli terli soğuk su içmek3
- zamanla azalan şeyler4
- nervio5
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması3
- mısır4
- iremga6
- ekonomi çok iyi10
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
entry'ler (166)
sonundada sıçmak istiyipde sıçamıyormuş gibi yürüyüp boxerla yataga sırt üstü yatıp bacakları ve camı açıp uyumak lazım .
komşu kızı kardeşdir kandır yerleştir .
kendini beğenmiş ama bir okadarda begenilmemesi gereken kadınlar grubudur lakin bunların hiç bir artıları yoktur neyini taşıyacaksak söylenmek istenen ben bu zamana kadar amaleden hallice yaşadım zengin bir koca bulayımda o bardan öbür club a taşısın benidir .
dişinde maydonoz bırakan herşeydir bide öyle manitaya karşı gülersen daha boktur.
ne kadar tıp fakültesinde okuyan arkadaşım varsa ilk haftadan beyaz önlüklü resimlerini facebooka koydular aferim onlara bizim ahmet abide çay dağatırken giyiyordu onuda çekip koyduk kimse beğenmedi amk ya .
ben ınsanların mutlu yaşamasını istiyorum.
yaprağım ne yapıyon .
götünüzün kenarlarından sıçak terler boşalır sonra alışırsınız merak etmeyin .
akşam 31 çekerken hayal ettiyseniz gece rüyanıza girmesi normal bilinçaltınızın oyunu size bu .
su testisi su yolunda kırılır gardaş .
telefona kontur alamaz ama 6 yı bekler böyle koyunlar oldukca kurtlar aç kalmaz arkadaş .
yer çekimi kanununa tam vakıp insan değildir .
sene 1999 o zamanlar daha bebeyiz mahallenin büyük çoçuklarıyla maç yapardım kaleci oldum olmaz olaydım lavuk bir abandı o sert futbol topu yüzüme geldi kan içinde kalan yüzümle yerdeydim sonra futbola küstüm sorsanız galatasaraylıyım ama bildiğim futbolcu ismi 2 yi geçmez .
sik gibi kalan erkekten daha şanslıdır .
ne kadar düşenceli kızlar varmış gözlerim yaşardı biz lisedeyken bir manitam vardı nazlı yarim sinemaya giderdik biletleri ben alırdım mısırla iceceğide o alırdı ondan sonra birdaha o gibi hatun bulamadım gerçi oda şimdi ne yarak yiyor haberim yok ama ergenliğin verdiği masumiyetti sanırım .
zenginler her zevki yaşar arkadaş parasız kalmanın nasıl bişey olduğunu merak etse nebileyim bütün parasına dokunmaz anlar anlamak istese fakir adam zengin gibi yaşamak istesede istemekle kalır fakirler zengin gibi yaşayamaz ama zenginler fakir gibi yaşayabilir tercih meselesi ben zengin olsam fakir gibi yaşamayı merak edip denemezdim bakayım bi tranvaya bineyim 10 km yürüyeyim milletten sigara isteyeyim ne geregi var amk .
dün başka bugün başka abe sokayım böyle aşka .
eliniz mahkum götünüz gardiyan mecbursunuz .
bi gün 31 çekiyordum uyku tutmadı lavuk girdi içeri tanımam etmem arkadaşların arkadaşıydı öğrenci evinde dalgaları birbirine deyirem daha çok zevk alırız dedi senin amınakorum siktir git dedim dövecektim kaçtı piç bende gecenin 3 ünde 7 km yol yürüdüm geri eve geldim böyle seviyeyiz bir ortamda daha fazla kalınmamalıydı çünkü .
olmaz olmaz bir olur amk sonra nerden oldu olmasamaydı keşke diye düşünür durur bu işler zor işler her bünye kaldıramaz hele bu yaştan sonra alışıkta değil .