bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek29
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması6
- sude sendromu10
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- yagmurcu6
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- kürt kızlarının güzel olması5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- yandaş basını okumak3
- maide 82
- en sevdiğiniz ayı3
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- melih gökçek13
- ben robot değilim tuzağı2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- don don bey birader2
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi4
- akrostişli şiir7
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- ekonomi2
- 30 yaşına girmek6
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
- tulumba tatlısı7
- silver ile evlenecek erkek52
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- bir şeyler söyle2
- ey insan3
- samed agirbas3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sarapci koala58
- mauro icardi13
- euro 20163
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
entry'ler (105)
mynet in baştacı, gururumuz. Helin adında birde yengemiz varmış. Allah bağışlasın..
birinin seni unutmasını istemiyorsan, ondan borç para al.
seviştiğini zanneden erkek.
boynuz kulağı geçer atasözüne örnek bir durumdur.
bu şey gibi olmuş. dünyada 3 tane doğan vardır.
-1 sezeryanla doğan
-2 normal doğan
-3 nihat doğan.
-1 sezeryanla doğan
-2 normal doğan
-3 nihat doğan.
tecavüz suçundan içeri girmektir. haklıyken haksız duruma düşmektir.
(bkz: uyku modu)
(bkz: yavasacıt com)
irc server ların yardım odalarında kullanıcılara irc hakkında tüm konulara destek veren op.
yorumuyla türk madonnası olan, sanatçılığıyla ise; madonnayı bile kucağında oynatacak kaliteye ve güce sahip, yeryüzüne 100 yılda bir geleceğine inandığım özel insanlardan biri...
magazin gazetecileri derneği başkanı olmuştur. kendisi eski muhabirlerdendir. kendisi kadınlara olan düşkünlüğüyle tanınır. son derece çapkın bir arkadaşımızdır. ancak kendisine sözüm var kimseye söylemeyeceğime o yüzden tanışdığı kızları genelde internet sitelerinin arkadaşlık sitelerinden bulup, sonrada tanıdığı, haberini yaptığı mekanlarda ücretsiz, dilediğince eğlendirdiğini yazmayacağım. o yüzden bu konulara hiç girmiyorum. kendisine başkanım hayırlı işler, bol güneşler diyorum.
foto muhabirleri gibi fotoğraf çekmeyip diğer foto muhabirlerinin fotoğraflarını kendine kes yapıştır yapan, fotoğraf aktarmayı meslek haline getirmiş, bu davranışla muhabirliğin içine sıçmış insan türü...
eski magazin gazetecilerindendir. aynı zamanda çok sevdiğim bir dostumdur. en son sabah gazetesinin günaydın ekinde haber müdürü olduğunu öğrendim. ağırbaşlılığı, az konuşup öz konuşan, işinde ciddi, zaman zaman anlamakta zorluk çektiğim bir kişidir.
sosyete ve magazin camiasının en eski muhabirlerindendir. iş yapmaktan çok çevresindekilerle alay eden, hiçbir meslektaşını beğenmeyen, kendisi daha çok millete kulp takmakla meşguldür. "en güzel savunma saldırmak" onun için yazılmış bir yaşam felsefesidir. o kadar insanları küçümseyip duruyor yıllardır, acaba kendinin küçümsediği kişilerden ne farkı var çok merak ediyorum. hiç kimse herşeyi bilemez. gerek sosyete, gerekse magazin dünyasında kendisini tanımayan yoktur. ancak bi gün karşısına çıkıp sorsalar "uğur yahu be kardeşim kaç yıldır bu işi yapıyorsun. gelmişin 45 yaşına. bu zamana kadar ne iş çektin?" deseler acaba cevabı ne olurdu çok merak ediyorum. o güzelim omuzlarına fotoğraf makinesinden çok laptop daha çok yakışıyor, anladın sen onu uğur soysal...
(bkz: fotoğraf aktarma muhabiri)
(bkz: fotoğraf aktarma muhabiri)
saba tümer'in gülme krizine girmesi..
önümüzdeki 40 sene içinde yeryüzünde yaşanması muhtemel değişimlerdir.
-8.köprü. namıdiğer adını sen koy köprüsü.
-1.boğaz köprüsünün trafiğe kapatılması, yayaya açılması.
-teknolojinin tavan yapması, veri depolanacağı alanların genişlemesi, artık sıktıbyte harddisklerin piyasaya sürülmesi.
-8.köprü. namıdiğer adını sen koy köprüsü.
-1.boğaz köprüsünün trafiğe kapatılması, yayaya açılması.
-teknolojinin tavan yapması, veri depolanacağı alanların genişlemesi, artık sıktıbyte harddisklerin piyasaya sürülmesi.
Rize'de, bir kazı sırasında en yükseği sekiz kat olan birçok binanın temelinden dere geçtiği ortaya çıktı. Şehir merkezindeki Şeytan Sokağı yolunda yapılan kazı çalışmaları ilginç bir imar hatasını ortaya çıkardı.
http://www.haberkapisi.co...bina-yapmislar-133176.htm
http://www.haberkapisi.co...bina-yapmislar-133176.htm
sadece uykusuz olduğunda okuyup, üfleyebilen dindar minibüsçüdür.