bugün
D
diem perdidi9 yıl önce
demet akalın
boru gibi sesi olmasına rağmen kasetindeki şarkıların tamamının güzel oluşuyla prim yapmış manken sanatçı. (bkz:yeme de yanında yat)
D
diem perdidi9 yıl önce
can bonomo
mtv' de sunucudur.aynı zamanda fiesta reklamlarındada boy göstermektedir. lomografi hayranıdır kendileri.hatta bazı dergilerin arkalarında gördüğünüz resimleride o hazılamaktadır. aynı zamanda seneryo yazmak gibi bir hobiside vardır.bir kaç tane tv… devamını gör
D
diem perdidi9 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
D
diem perdidi9 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarından kitap tavsiyeleri
sözlük yazarlarının tavsiye ettikleri kitaplardır. kitap okumayanlar kalın kitaplardan korkanlar ilk olarak suc ve ceza yı denesinler.
D
diem perdidi9 yıl önce
frida kahlo nun güzel olduğu gerçeği
Valla kim ne derse desin aga. Kadın güzel. Kumaşı güzel bi kere. Bıyık diyeni vururum. Kadının dudakları dolgun. Yüz hatları keskin. Hani poğaça suratlıların kıskandığı bi yüz yapısı. Bizim kontür teknikleri ile yapmaya çalıştığımız. Gözleri b… devamını gör
D
diem perdidi9 yıl önce
can kazaz
izmirli müzisyen, peak pro ekibinde müzik çalışmalarına devam eden sağlam adamlardandır.. https://soundcloud.com/cankazaz/ba-bakan-n-hadi-feat-mc-recep son yaptığı proje ile yardıran kişidir.
D
diem perdidi9 yıl önce
türk erkeği
beyni bacaklarının arasında sallanan ancak o beyni pek kullanamayan erkek modelidir.
D
diem perdidi9 yıl önce
anayasa hukuku
an itibariyle yaz okulunda almak suretiyle sınavına girdiğim dersin adıdır... derdiman vermektetir dersi... cc ye fitizdir... geçip rahatlamak istiyoruzdur...
D
diem perdidi9 yıl önce
maltepe üniversitesi nin erasmus u dondurması
Hollanda'nında çokta umrundaydı amk. Hollanda'nın yanında türkiye köy lan köy. Gelene acırım o ülkeden.
D
diem perdidi9 yıl önce
maltepe üniversitesi nin erasmus u dondurması
Hollanda'nında çokta umrundaydı amk. Hollanda'nın yanında türkiye köy lan köy. Gelene acırım o ülkeden.
D
diem perdidi9 yıl önce
baktim 3 dk kaldi attim
sessiz sakin sözlüğe giriş yapmış nesildaş yazar, sözlüğe yararlı olması temennimiz. hoşgelmiş.
D
diem perdidi9 yıl önce
poyraz karayel
kanal d' nin yeni dizisi. işlemediği bir suç yüzünden görevden uzaklaştırılan bir polisin hikayesi anlatılacak. dizide ilker kaleli ve burçin terzioğlu' nun oynaması bekleniyor.
D
diem perdidi9 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
D
diem perdidi9 yıl önce
sevgilin var mı sorusuna cevaplar
D
diem perdidi9 yıl önce
türkiye
TÜRKİYE Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü- nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık dolaşamayacak kadar dürüstüm, Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör
D
diem perdidi9 yıl önce
sözlük kızlarının yaptığı tatlılar
irmik tatlısı. Aceleye geldi biraz sunumu onun haricide şerbeti tam kıvamında olmuş tatlıdır. (img:#1267883)
D
diem perdidi9 yıl önce
meclis başkanı ahmet aydın ın türkçesi
türkiye'nin, eğitim sisteminin, kendisinin ayıbıdır. az kitap okumanın yazıma yansımasıdır. ne yazık ki bu adamlar bizi yönetiyor. dahi anlamında "te" diye bir ek ve şantaş diye bir kelime yok sayın başkan. ayrıca noktalama işaretlerinden sonra boşlu… devamını gör
D
diem perdidi9 yıl önce
baktim 3 dk kaldi attim
sessiz sakin sözlüğe giriş yapmış nesildaş yazar, sözlüğe yararlı olması temennimiz. hoşgelmiş.
D
diem perdidi9 yıl önce
bir derdim var yaşanmışlıkları
bir derdim var şeysinden yaşanmış garip, üzücü, korkunç, komik ve erotik olaylar bütünüdür. no: #7813 üye: kronik kuzu tarih: 06.10.2008 21:18 durumu: acik - yeniden acildi. bekliyor. şikayet: elimde çok güzel ithal 5 çekirdek server var i… devamını gör
D
diem perdidi9 yıl önce
hafif merkeb
tek taşını kendi almış, nick altını kendi açmış bir yazardır. yeniden merhaba efendim.
D
diem perdidi9 yıl önce
günün duvar yazısı
(img:#997514) Aynen.
D
diem perdidi9 yıl önce
telefonda öpüşmek artık mümkün
altındaki tivite for.
D
diem perdidi9 yıl önce
ombres lamees de chanel
`chanel` markasının 2016 yaz koleksiyonu için çıkardığı far paletinin adı ve aynı zamanda kozmetik sektörünün gelip gelebileceği son noktadır. şu detaylara bir bakar mısınız allah aşkına? (img:#1285131) edit: 105$'dan satışa sunulmuştur.
D
diem perdidi9 yıl önce
ombres lamees de chanel
`chanel` markasının 2016 yaz koleksiyonu için çıkardığı far paletinin adı ve aynı zamanda kozmetik sektörünün gelip gelebileceği son noktadır. şu detaylara bir bakar mısınız allah aşkına? (img:#1285131) edit: 105$'dan satışa sunulmuştur.
© copyright 2005 - 2026