bugün
D
devrimayol8 yıl önce
bira
En yaygın ve pratik alkollü içkidir efendim. Akıllara zarar, dimağlara haramdır, aşktır.
D
devrimayol8 yıl önce
tek başına içmek
kendinle bas basa kalmaktir, kadehi alkolü hissetmektir, kelimelere kafa tutmaktir, salakca gülümsemektir, aptalca hüzünlenmektir. hepsi de güzeldir, icerken icmemeyi düsünmektir, düsünürken düs olup düsmektir.
D
devrimayol8 yıl önce
bir süre konuşmayalım diyen kız
Araya soğukluğun girmesini göze almıştır. Veya ego tatmini de yaşamak istiyor olabilir.
D
devrimayol8 yıl önce
günün karesi
Bolu'da benzinle soba tutuşturulmaya çalışılan bir evde yangın çıktı. Evi küle dönen 83 yaşındaki adam teselliyi itfaiye ekiplerinin kurtardığı kedisine sarılmakta buldu. (img:#1620899)
D
devrimayol8 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
D
devrimayol8 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
D
devrimayol8 yıl önce
türkiyenin ilk çıplaklar plajı
(img:#1509221) Garipçe köyünün aldığı karardır.Sonunda çıplak yüzebilecem bee.
D
devrimayol8 yıl önce
hepinizi dinsizliğe davet ediyorum
haha, ben de davet ediyorum. çarmıhını alan peşimden gelsin. din çok acayip bişi.
D
devrimayol9 yıl önce
düzceye rabia heykeli yapilmasi
(img:#1457327) bi bu kalmisti.ülkenin son hali.evet
D
devrimayol9 yıl önce
devletin 48 tl mi alması
(img:#1337103) telsiz kullanım ücreti denen bu soygun ne zaman bitecek sayın yazarlar öğrenciyiz resmen soyuluyoruz yahu.. edit 4 gun sonra bir daha 1 küsür lira daha aldi o yuzden 48 yazdim.. edit 2 valla haberim yoktu 50 tl attım bi baktim yenide… devamını gör
D
devrimayol9 yıl önce
erdoğanın çözüm sürecinde hdp için attığı tivit
D
devrimayol9 yıl önce
köy evi
milyonlarca insanın rüyasında bile göremeyeceği saflıktır köy evi. çekyat falan yoktur orda. yer yatağı vardır... silikon yastık yerine has yünden yapılmış yastıkta kocarsınız. bahçesinden taze biber, domates ve yakınındaki kümesten alınacak taze kö… devamını gör
D
devrimayol9 yıl önce
akit okuyan insan
En asil duyguların insanıdır. Haberleri en objektif ve doğru biçimde elde eder.
D
devrimayol9 yıl önce
körü körüne inanmak
böyle bir şey olabilir. (img:#358107)
D
devrimayol9 yıl önce
başkomutan
içinde bulunduğumuz ülkede cumhurbaşkanının temsil ettiği makam..
D
devrimayol9 yıl önce
havva için adalet istiyoruz
(img:#1155629) artvinin borçka ilçesinde işten eve dönerken kaldırım da yürüyen havva kardeşimize bir şerefsiz alkollü bir şekilde araba sürerken çarpmıştır.havva şimdi yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor ama o şerefsiz ifade verdikten sonra serb… devamını gör
D
devrimayol9 yıl önce
türkiyenin ilk türbanlı hakemi
erkeklerin arasında günahkar bedeniyle gezen köktendincidir.
D
devrimayol9 yıl önce
gülüşü ömre bedel insanlar
aylardır rüyalarımda gördüğüm kızım. tanımıyorum onu. bir gün olur mu bilmiyorum. ama hep aynı kızı görüyorum. yemyeşil bir bahçede evimin penceresinden izliyorum onu. bahçede bir salıncakta mavi elbisesi, poposundan sarkan beziyle uyuyakalmış. ağzın… devamını gör
D
devrimayol9 yıl önce
sözlük yazarlarının evleri
Sözlük yazarlarının evleridir. Şu ana kadar açılmadığına çok şaşırdığım başlık. Bir dairem var benimde.
D
devrimayol9 yıl önce
günün kuponu
yazarların oynadığı günlük iddaa kuponları ve tahminleridir.
D
devrimayol9 yıl önce
halikarnas davulcusu
11. Nesil yazar. Güzel yazmalar.
D
devrimayol9 yıl önce
kız arkadaşı vs rte
(img:#1149195) olum lan ahahahahhaha. tanım : bir karşılaştırma.
D
devrimayol9 yıl önce
yaran facebook diyalogları
tanım:facebook'da geçek Komik diyaloglardır. Anıl-Selam yiğit öztürk-Selam anıl-sen şu bildiğimiz yiğit özgürmüsün değilsin heralde yiğit öztürk-sence Anıl-anaaa sen Öztürksün sen yiğit Öztürk-anaa yaa Anıl-madem O Değilsin Ne Arıyon buralard… devamını gör
D
devrimayol9 yıl önce
trool başlıkları ciddiye alan tip
(img:#1149176) trool başlığı ciddiye alandır.bide özelden yazıyorlar ahaha.
© copyright 2005 - 2026