bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı55
- milli maçı izlemeyen erkek23
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması4
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu3
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- avustralya7
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- bir kızı doyurmak7
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- uysaljakoben9
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- bir şeyler söyle9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- türkiye11
- avustralya 0 türkiye 75
- berhan şimşek2
- bizim çocuklar2
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- avustralyalıların iri yarı olması5
- futbol6
- vincenzo montella6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- kemalizm3
- kerkük türküleri2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- devlet bahçeli2
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- yunan adalarına gitmek2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- kızımız olacaktı2
- avustralya milli futbol takımı4
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- zall yüzünden gol yememiz5
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- arda güler5
- çok fena boşladım3
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- ruh eşin nerede3
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
entry'ler (37)
Buyuk risk'te kazandigi odul ' turkiye korunmaya muhtac cocuklar vakfi ' koruncuklara bagislandi!
tam 2 ay sonra yokluğunu her anımda hissedeceğim hayat bağım.
bu çoğunluğun bireyi olmam hayatta yaptığım bir kaç doğrudan biridir.
(bkz: ihsan varol)'un kendi yazdığı ve özel Türk televizyonlarının ilk yerli formatı olan bu yarışma programı insanlara soru sormak yerine bilgi verip bilginin (bkz: doğru mu yanlış mı) olduğunu öğreten sohbeti bol çiftlerin yarışacağı yarışma programı.
nazara geldi...
sadece kendilerini güvende hissedebidikleri yerde laf atmaları en genel özellikleridir.
çubuklu forma. (bkz: beşiktaş)
bu yorgun kırık dökük hikayenin
adı bende saklı.
adı bende saklı.
BLOOMBERGHT'de yeni bir program başlıyor STAND - UP COMEDY !!! 5 Stand-up'çının performanslarını izlemek üzere sizleri stüdyomuza bekliyoruz. Programımıza seyirci olarak katılmak isteyenler [email protected] adresine mail atabilirler. Size ulaşabileceğimiz telefon numaralarını yazmayı unutmayın * Ayrıca Fotografınızı eklerseniz seviniriz.
eğlenceli olacağını 10 km uzaktan belli eden program.
eğlenceli olacağını 10 km uzaktan belli eden program.
karşı cinsle yakınlaşmak için anne babasının görücü usulune muhtaç olan dar kafalı malın kolay kurabildiği cümle.
magazin muhabiri arkadaşım listesinde ki onlarca ünlü ismi unutup @lucca yazabiliyor.
ben popüler biri olsam ve listemde bulunan magazin muhabiri @lucca mekan bildirimi yapsa oradaysam uzaklaşır, oraya gideceksem gitmekten vazgeçerim. bu durum uzun vade içerisinde magazin saçmalığını öldüreceğinden gittiği her yeri sanal alemde paylaşan malın durumu beni memnun ediyor
ben popüler biri olsam ve listemde bulunan magazin muhabiri @lucca mekan bildirimi yapsa oradaysam uzaklaşır, oraya gideceksem gitmekten vazgeçerim. bu durum uzun vade içerisinde magazin saçmalığını öldüreceğinden gittiği her yeri sanal alemde paylaşan malın durumu beni memnun ediyor
nisan ayında yağmur yağması kadar olağan bir durumdur.
sakatlıktan kurtulamayan (bkz: messi) bir alex değil diye sürekli konuşan spor yazarları ve hakem eskileri saçmalığından kurtulamayız.
(bkz: celda 211) malamadre kareteri için söylenecek çok şey var.
bu başlığın açılımı taraftar için değildir. beşiktaşlı olmayan ve (bkz: beşiktaş) ta forma giyen futbolculara teknik adamlara beşiktaş'ı kötü sonuçlarla başbaşa bıraktıkları zaman taraftarın çığlığıdır. 2008-2009 sezonunda avrupa da alınan başarısız sonuçlar sonucunda (bkz: inönü stadı)nda ki hacettepe maçında ilk 5 dk lık sessizlikten sonra (bkz: ertuğrul sağlam) için söylenmiştir.
sigara içerken ara sıra karşılaşırdık sonra ankara bürosuna geçtiğini ankara da geçirdiği trafik kazasında öğrendim. habertürk cenazeyi canlı yayınladı arkadaşlarımı ekranda ağlarken görmek çok sinir bozucu. ruhun şad olsun beyhan mutlu.
(bkz: durmak yok yola devam) demek oy oranında düşüş yaşatabilir.
o videonun 17. sanıyesinde yüz ifadesiyle (bkz: fatih terim) pozu veren insan.
sayemde uçağa bindiniz ve uçakların 1 tanesi bile düşmedi.
(bkz: curtis mayfield) (bkz: b b king) içki içerek dinlerim şarkıyı bu adamlarla içiliyor.