bugün

sevdiği entry'ler

lazlarla kürtler arasındaki farklar

Trabzon'luyum ama laz degılım . Arkadaslar sunu bılın kı lazlar sadece Artvın ve Rıze kokenınden gelmıs kısılerdır . Diğer şehirlerdende vardır ama sadece 500 kişi falandır hepsinde bulunmaz . Lazlar vatanlarını sever hiç bir zaman ben kürtler gibi dil istiyorum vs şeyler dememiştir . Hatta şöyle bir konuşma vardır ;
Kürt: Biz isyan ederek kendimize dil ve toprak istiyoruz siz neden dil veya toprak ıstemıyorsunuz ? Özgür bayrak istemiyorsunuz ? demiştir. Laz ise ;
-Bizim bayrağımız Anıtkabir'de dalgalanıyor , dilim ise Anıtkabir'de yazıyor Topraklarım ise Türkiye'dir diyerek kürtleri çok kötü sikmiştir
Ve buda benim düşüncem ki Kürdün en iyisi ölüsüdür

gıda mühendislerinin bone takıntısı

ikitelli de bir unlu mamuller üreten fabrika nın tesisat işlerine bakıyorum...

Bu monacodumun fabrikasında sürekli bir yerde su arızası çıkıyor ve haftada iki üç defa rahat gidiyorum.

Ne zaman gitsem bir tane uzun burunlu bayan gıda mühendisi var. Aptala benziyor biraz...

Bu hatun ne zaman fabrikadan içeri girsem ahlak polisi gibi odasından çıkıp girişte baskın yapıyor. Zorla o kodumun bonesini bana taktırıyor.

Arkadaş bende bone takmayı sevmem, zaten saçlarım uzun takması ayrı bir işkenceye dönüşüyor...

Birgün ben ona takıcam ama hayırlısı...

para olsa ilk alınacak şey

Abi iphone 6 plus ne. Desene miami sahilinde 18 metrelik yatimdan inerken beni bekleyen lamborgininin șekline bakmadan önünden geçen güzel kalcali bayani dubaide yemeğe çıkarmak diye. Küçük düșünüyosunuz.

31 ekim 2015 gençlere tavsiyeler

bol bol sevişin. içki için. bira tüketmeyin çişiniz çok gelir. şarap ya da votkaya yönelin. viski içmeyin daha götünüzde don yok ne viskisi. zaten içemiyorsun bana verin viskiyi.

bir de akıllı olun. ülkenize sahip çıkın. egemenliğiniz bu topraklar içinde olacaktır. onu koruyun. yoksa bir hiçsiniz. suriyeliler gibi başka ülke topraklarında 20tl ye orospuluk yaparsınız.

tanrı var mı

Öznel olarak: yok.

Nesnel olarak: bilmem.

Bazen yok, mesela;

Ufacık çocuklar ölürken nerede?

insanlar açlıktan ölürken nerede?

Bir köpeğe işkence yapılırken nerede?

Bir ana ' evladım...' diye ağlarken nerede?

insanlar kafayı yerken nerede?

Bir ebeveyn, çocuğuna gofret bile alamazken nerede?

Bazen var, mesela;

O gözleri hangi sanatçı esere dökebilir?

Derin çelişkideyim. Hakkı bokunu öder mi, bilemedim.

şişman erkek

ben şişmanım istersem zayıflayabilirim ama sen çirkinsin, tedavisi yok.

angela merkel i koparmak

türkiye'ye taziye ziyareti adı altında gelen angela merkel'i pazarlık masasında sıkıştırarak ülkemize fayda sağlamaktır.

şöyle ki, an itibariyle başbakan davutoğlu canlı yayında basın açıklaması yapıyor ve merkel ile neler konuşacaklarına dair ipuçları veriyor.

evet, almanya nezdinde ab'yi mülteciler ile tehdit ediyoruz ve masaya elimiz güçlü oturuyoruz.
şayet almanya ve ab mülteci istemiyorsa, istediklerimizi vermek zorunda.

sayın cumhurbaşkanı'nın daha önce ifade ettiği gibi suriyeli pisliklere şu ana kadar harcadığımız 8 milyar doları koparacağız öncelikle, sonra başka mülteci gelmesini engellemek adına 3-5 milyar euro daha alacağız ve olmazsa olmazımız ab'de serbest dolaşım hakkı.

bugün gerçekten tarihi bir gün.
tavuk şaşkınken sikilir.

koparın şu merkel'i.

vücut geliştirme

Sen yarışma için türlü çile çekip çaba harcarsın fakat dalyarrağın teki gelip sana sarkık desin. Sıçana kadar yemek ye. Gözlerin dolarak, binlerce video izleyerek o yemeği bitirmeye uğraş. 113 kilo ol. Salonun en ağir adamı ol, orospu çocuğunun teki sana sarkık desin. Lan dalyarak, hayatın boyunca kaldırdığın şey amelelik zımbırtıları. Ne kadar yağsız kilo alabileceksin? Orospu çocuğu, ben binbir tür dertle, yorgunlukla o idmanı yapıyorum her gün. En az 2 saatimi harcıyorum. Spor salonunda insanlar bana saygı duyuyor. Amk çocuğu ben ilaç için hayatımda ilk defa 21 yaşında migrosa işe girdim. Kendimle oynuyorum ben, hayatımla. Neden mi? Bana bakan insanlar artsın, aynaya baktığım zaman bu benim sanatım demeliyim. Zorlandığım her anı aklıma getireyim diye. Mutlu olmak için. Senin gibi bir it bana sarkık dedi. Ben sırf bu saatte kilo almak için 1 paket makarnayı 3 farklı sosla yiyeceğim. Zoruma gidiyor. Hepsi, herkes bakarken acaba kiloma mı bakıyorlar yoksa bana mı? Geniş giydiğimde hiç sıkıntı olmuyor. Dar giymedim ki? t shirt. Hatta ve hatta bu da bol. Kalçama kadar iniyor. Ben bu ülkenin insanından bunalıyorum. Ben bu ülkeden zerre bir şey beklemiyorum. Ülke de benden bir şey beklemesin. iştahım kaçtı. Mutsuz oldum. Ne kadar güzel değil mi? Tüm yol boyunca bunu yazdım.

ülkücüyüm patlamaya üzülmedim

Ulan bu olayı yaşayan insanların acılarını paylaşmak yerine deli gibi hdp propagandası yaptığınız için üzülmedim.
Şehitlere susup bu olayda çığırtkanlık yaptığınız için üzülmedim.
Hükümetten ve hdp den hesap sormak yerine devlet düşmanlığı yaptığınız için üzülmedim.

Edit:

Kodumun laleleri acı sadece sizin acınız dimi ibneler? Ne zaman bizim acımızı paylaştınız? Samimiyetsiz köpekler.
© copyright 2005 - 2026