bugün
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek12
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler14
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü10
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- şort mevsiminin açılması9
- kadınınız mini etek giyebilir mi11
- yazarların özlediği şeyler11
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ellerim bos gonlum hos9
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz18
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak10
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8

entry'ler (34)
insta insanın bir uzulu olmuş kullanmayanlara ooooğğğğ nasığ yağniğ diye tepkiler verilir.
Yaptıkları mimiklere inanan 50 yaş üstü ve altı insanların ağızını tamamen açıp yere yıkılarak güldükleri bi saçma sapan birşey robot gibi hareket edip şaşıran kendi aralarındaki suni duyguları mal gibi izliyorlar.
Hormunlular seni beni döverler kulağımdan çeker yere yatırır beni.
Boş insan muhabbeti berbat kendini boş boş başlıklar ile ünlü etmeye çalışıyor yakında spiderman ve barbie bebekleri ile oyuncak videosu ile görebilirsiniz.
kızların bulunduğu yuva toplanma yeri yerleşke.
Böyle yapınca çok hawalı oluyorsun birde bir tartışma çıktığında gösterme gibi bir gereksinim oluyor çoğu maymun deneklerde.
bunu çekice görenlerde ne bileyim garip.
Burunlarında dahili karavan çekmek için kanca bulunmaktadır.
Kıskanıyorsanız ayakabı boyası ile sizde taklitlerini yapabilirsiniz.
Korona olayında bile Allahın işi diyen abilerimiz hocacılarımız vardı, okullardaki din hocaları hikkaye yazarları olarak çok iyi şeyler anlatılıyor biz kabile gibi birşey olduk herhalde.
herkes aynı görünüşte olup farklı düşünebilirler bunda sorun yok herkes gang üyesi gibi bir dini belli eden birşey takarsa ona karşı ister istemez bir önyargı çıkıyor.
Abicim günün sözü söylermi neyse kasayı boşalt.
Onlara göre türk erkekleri avrupa almancı erkeği gibi çekici gelidği için karşı konuşmaz bir arzu yaratıyor olmalı.
50 tane karı yapam evde harem kuram allah bana sewap yazsın sonrada namaz kılam tesbih çekem takke takam.
Gitmek istediğim nadir ülkelerden biri kültürüne bayılıyom şaka şaka bomba yapmak istiyorum.
lol oynamaktan kilo alıp ona kimse bakmayınca da meminist olup kız başına hayatta kalan bir KB=31 modelleri mevcutur.
Benim birçok malatyalı aradaşlım oldu uzaktan, fakat hepsi gereksiz yere saldırgan, bu saldıganlık niye anlamadım Örnek birçok farklı şekilde verilebilir ilaki malatyalılarla tartışmışsınızdır.
Çüzdanda gezdirince bir şey olduğunu sanan insanlar var garip.
Çoğu youtuberden güzel sesi var hiperaktif bir şenpanze gibi ünlü olsaydı garip klipler görebilirdik.
içtiğin herhan gibi bir nesnenin ilk defa fotoğrafa alınıp paylaşması ile ünlü olan götten yemek için para verilen mekan ve yer.