bugün
- hikayeyi devam ettir18
- nickten isim tahmini yapmak47
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- güzel kızların pizza yemesi4
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- mehdinin almanyada olma ihtimali4
- hayattan zevk alamamak6
- telefon sapığı5
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- gürbüz'ü ibraniceye çevirince lion çıkması3
- doktor ve mühendislerin iki oy hakkı olmalı5
- ammına koydumun ergenleri4
- the merich13
- ioçk17
- sözlükten hatun kaldırmak4
- bilgi içerikli entry giriyorum3
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması2
- kebapçı hürmeti2
- from dizisi5
- homofobik erkek4
- bok kokan başlıklar2
- sözlükte erkek taklidi yapan kadın yazarlar4
- güzel kızların osurmaması2
- japon denince akla gelenler9
- mahmut orhan3
- seviyorum ulan3
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- bursalı erkekler15
- eski foça vs yeni foça2
- diyet kokteyl tarifleri3
- sözlük kızlarının kombinleri9
- ceplerimde şiirlerim var diyen erkek2
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum13
- tahta kavenin tahtadan olması2
- beynimi aldırdım vs solcuyum4
- fal bakabilen sözlük yazarları2
- türklerin soykırım yaptığı gerçeği4
- g'i l d'e d l'i l y24
- çapayla süslenen omuz2
- sözlükte kadın taklidi yapan erkek yazarlar3
- yapay zeka moderatörü5
- habire12 adamdır37
- manyak mısınız nesiniz7
- sözlüğün en güzel burunlu erkek yazarı3
- yazarların aylık gelirleri5
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- arap yarımadası ndan sıcak hava dalgası2
entry'ler (1248)
eksik söylem... araya bir yerlere "kanırta kanırta" ikilemesi montajlanmalıdır.
haklı söylem.
aslında vardır, biz görmüyoruz, yaa ya... mesela pedofili peygamber de var, ben görüyorum ama siz görmüyorsunuz.
şerrefsizliktir... at avrat silah girmek lazım; anayı karıştırmamak lazım.
kızı yaldızlı adidas eşofman altından başka bir kıyafetle görmemiş fertlerdir.
paçalı donla gidilecek değil herhalde... hayır tanga da fantazi malzemesi ya bazı görmemişlerin beyninde, yazık lan... insanların üçte ikisinde var; insanlar bakkala bile bununla gidiyor haliyle...
sıradandır.
sıradandır.
venedik'li mehmet istanbul'un türkler'e (*) kaldığını gördüğünde gözyaşlarını tutamayacaktır;
* : aşşağılık köylüler according to memo.
* : aşşağılık köylüler according to memo.
gavurların tabiriyle international friendly olmayan maçtır. ulan iki komşu ülkesiniz bir türlü geçinemiyorsunuz, anlayamadım ben.
merak ettiğim şey istiklal marşı'nın kürtçe translasyonu olup olmadığı... sen adama kürtçe anlamını öğretmemişsin ki zamanında... pazartesi cuma okula girip çıkarken zorla söylettiğin yabancı dilde bir şeyden ibaret; bu türkler için bile gıcık olunası bir durum çoğu zaman... hazır ol!!!
işin saçmalığı neden istiklal marşı okunuyor maçtan önce yahu? sanki milli maç... e madem milli maç olarak görüyorsun, tanı diyarbekir'i olsun bitsin allalla.
işin saçmalığı neden istiklal marşı okunuyor maçtan önce yahu? sanki milli maç... e madem milli maç olarak görüyorsun, tanı diyarbekir'i olsun bitsin allalla.
anayasayı okuyup g*tten anlayanların varlığı nedeniyel anayasa hukukçuları bile vardır bu ülkede; o kadar cahiliz, çoban lazım... dili türkçe'dir deyince, evet başka dil öğrenemezsin diyor anayasada... hayır adam türkçe de bilmiyor, bilse g*tten anlamazdı okuduğunu... böyle adamlar yüzünden irticacılar anayasa değiştirecek ona yanıyorum.
bir ülkede cahilliğinden gurur duyan mallar olduğu müddetçe normal olduğu anlaşılacaktır. resmi dil olsa öğrenecekmiş; sorarlar, ingilizce resmi dil mi? otur şimdi.
"pembe" bir hayaldir... mavi olmasını beklemiyoruz zira.
bu maçı ve diyarbekirspor-bursaspor maçını izledikten sonra diyarbekir'li futbolculara ve teknik heyete, türkler'in isviçreli'lere yaptığı gibi bursaspor'lu futbolcuları dövmedikleri için plaket verilmelidir... diyarbekir belediye başkanına da "neden bizim kadar faşist değilsiniz" diye de nota verilmelidir herhalde, eh diyarbekir de gelişecek bu açıdan.
fenerbahçe cumhuriyeti ile türkiye arasında geçecektir. fenerbahçe camiasından bu bölücülüğe bir son vermelerini istiyoruz... aziz yıldırım'ın da diyarbekir'li olması dolayısıyla fenerbahçe'de de böyle bölücü bir eğilim olduğunu söyleyebilir bazı andavallar, güzel diyarbekir'ımıza laf ederler diye korkuyorum.
normaldir, etkiye tepkidir... bunu da en çok bursalıların anlaması lazım bence; yıllarca "top" diye t*şşak geçilenler bursalılar çünkü, ezilmek ne demek bilmeliler.
cahilliktir.
yaziktir bunlara... birileri cikar sonra uc bes kurusa reklam icin sativerir ca'nim sozlugunu... ciddiye almamak lazim.