bugün
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki11
- merfulu gitmesin kampanyası13
- gammazların tarafsız olması gerekliliği12
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- kız nick altı meriçleri7
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- hatırladığınız en eski anı7
- öykü serter7
- apoya küfür edince kuduran kürtçü5
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- arkadaşlar bu arada ben de gammazım4
- ismet inönü hain midir sorunsalı3
- arabayı yavaş süren tipler10
- ismet gürbüz5
- cuheyman el uteybi4
- 20 ağustosta boşalma davam var4
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- beni seven yazarlar6
- erkek karısına itaat etmelidir3
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
- yakışıklı erkeklerin gay olması8
- gammaz yazarlar lokali2
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor7
- queen feristah9
- tahsildaroglu peyniri3
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi2
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- uludağ sözlük için öneriler6
- 60 yıllık ömrümün kalması4
- winrar vs zip vs 7z2
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- online yazarlar neden yazmıyor11
- liseden arkadaşlar4
- altın gibi ağır2
- true çaylak olsun kampanyası13
- sarhoşken sokak hayvanlarıyla arkadaşlık etmek4
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- maykıl2
- tamer karadağlı4
- tarık tarcan5
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- limonata2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj9
- nutuk'un özel olmayan baskısı3
- arkadaşlar düzeldi mi2
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- yılbaşına az kalması6
- sözlük içi konularda başlık açamamak2
entry'ler (1248)
eksik söylem... araya bir yerlere "kanırta kanırta" ikilemesi montajlanmalıdır.
haklı söylem.
aslında vardır, biz görmüyoruz, yaa ya... mesela pedofili peygamber de var, ben görüyorum ama siz görmüyorsunuz.
şerrefsizliktir... at avrat silah girmek lazım; anayı karıştırmamak lazım.
kızı yaldızlı adidas eşofman altından başka bir kıyafetle görmemiş fertlerdir.
paçalı donla gidilecek değil herhalde... hayır tanga da fantazi malzemesi ya bazı görmemişlerin beyninde, yazık lan... insanların üçte ikisinde var; insanlar bakkala bile bununla gidiyor haliyle...
sıradandır.
sıradandır.
venedik'li mehmet istanbul'un türkler'e (*) kaldığını gördüğünde gözyaşlarını tutamayacaktır;
* : aşşağılık köylüler according to memo.
* : aşşağılık köylüler according to memo.
gavurların tabiriyle international friendly olmayan maçtır. ulan iki komşu ülkesiniz bir türlü geçinemiyorsunuz, anlayamadım ben.
merak ettiğim şey istiklal marşı'nın kürtçe translasyonu olup olmadığı... sen adama kürtçe anlamını öğretmemişsin ki zamanında... pazartesi cuma okula girip çıkarken zorla söylettiğin yabancı dilde bir şeyden ibaret; bu türkler için bile gıcık olunası bir durum çoğu zaman... hazır ol!!!
işin saçmalığı neden istiklal marşı okunuyor maçtan önce yahu? sanki milli maç... e madem milli maç olarak görüyorsun, tanı diyarbekir'i olsun bitsin allalla.
işin saçmalığı neden istiklal marşı okunuyor maçtan önce yahu? sanki milli maç... e madem milli maç olarak görüyorsun, tanı diyarbekir'i olsun bitsin allalla.
anayasayı okuyup g*tten anlayanların varlığı nedeniyel anayasa hukukçuları bile vardır bu ülkede; o kadar cahiliz, çoban lazım... dili türkçe'dir deyince, evet başka dil öğrenemezsin diyor anayasada... hayır adam türkçe de bilmiyor, bilse g*tten anlamazdı okuduğunu... böyle adamlar yüzünden irticacılar anayasa değiştirecek ona yanıyorum.
bir ülkede cahilliğinden gurur duyan mallar olduğu müddetçe normal olduğu anlaşılacaktır. resmi dil olsa öğrenecekmiş; sorarlar, ingilizce resmi dil mi? otur şimdi.
"pembe" bir hayaldir... mavi olmasını beklemiyoruz zira.
bu maçı ve diyarbekirspor-bursaspor maçını izledikten sonra diyarbekir'li futbolculara ve teknik heyete, türkler'in isviçreli'lere yaptığı gibi bursaspor'lu futbolcuları dövmedikleri için plaket verilmelidir... diyarbekir belediye başkanına da "neden bizim kadar faşist değilsiniz" diye de nota verilmelidir herhalde, eh diyarbekir de gelişecek bu açıdan.
fenerbahçe cumhuriyeti ile türkiye arasında geçecektir. fenerbahçe camiasından bu bölücülüğe bir son vermelerini istiyoruz... aziz yıldırım'ın da diyarbekir'li olması dolayısıyla fenerbahçe'de de böyle bölücü bir eğilim olduğunu söyleyebilir bazı andavallar, güzel diyarbekir'ımıza laf ederler diye korkuyorum.
normaldir, etkiye tepkidir... bunu da en çok bursalıların anlaması lazım bence; yıllarca "top" diye t*şşak geçilenler bursalılar çünkü, ezilmek ne demek bilmeliler.
cahilliktir.
yaziktir bunlara... birileri cikar sonra uc bes kurusa reklam icin sativerir ca'nim sozlugunu... ciddiye almamak lazim.