bugün
- spaceglider22
- hz muhammed ayı dikey mi yatay mı böldü13
- pandela 313
- as maca16
- türkiyeli olan yazarlar10
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi27
- yatakta ceset gibi yatan kadına yapılacaklar18
- gocu10
- siyan giyen adam13
- sözlükteki alfalık yarışının kaybedeni13
- pardonadinizasizmi14
- anın görüntüsü14
- gocu'nun online olması8
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai19
- arapzon9
- knk kapak fotomu blade runner 2049 daki10
- sürekli çişin gelmesi16
- gocu ne iş yapıyor sorunsali9
- kibar erkeklere top demek9
- sözlükten kaç sevgili edindiniz10
- fotokopici bi erkek16
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin31
- mühendis erkeklerin çekici olması14
- suriye9
- israil16
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler22
- hz muhammed karikatürü yayınlamak özgürlüktür9
- apaçi esnaf modeli turizmi bitirdi10
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- gaziantep fk8
- yiğit bulut11
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten25
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü17
- yazarların gitmek istedikleri gezegen11
- 15temmuzda ölenlerin telef oldugu gerçegi15
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları9
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin24
- ara verelim diyen sevgili18
- hadis inkarcılığı rehabilitasyon merkezi9
- yazarların bitirme tezi konuları10
- hannover 969
- aslan burcu erkeği17
- ağrıdan uyuyamamak19
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte11
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı34
- keşke zamanı geri alabilseydik8
- yavrum diye hitap eden erkek15
- çilek8

entry'ler (1248)
eksik söylem... araya bir yerlere "kanırta kanırta" ikilemesi montajlanmalıdır.
haklı söylem.
aslında vardır, biz görmüyoruz, yaa ya... mesela pedofili peygamber de var, ben görüyorum ama siz görmüyorsunuz.
şerrefsizliktir... at avrat silah girmek lazım; anayı karıştırmamak lazım.
kızı yaldızlı adidas eşofman altından başka bir kıyafetle görmemiş fertlerdir.
paçalı donla gidilecek değil herhalde... hayır tanga da fantazi malzemesi ya bazı görmemişlerin beyninde, yazık lan... insanların üçte ikisinde var; insanlar bakkala bile bununla gidiyor haliyle...
sıradandır.
sıradandır.
venedik'li mehmet istanbul'un türkler'e (*) kaldığını gördüğünde gözyaşlarını tutamayacaktır;
* : aşşağılık köylüler according to memo.
* : aşşağılık köylüler according to memo.
gavurların tabiriyle international friendly olmayan maçtır. ulan iki komşu ülkesiniz bir türlü geçinemiyorsunuz, anlayamadım ben.
merak ettiğim şey istiklal marşı'nın kürtçe translasyonu olup olmadığı... sen adama kürtçe anlamını öğretmemişsin ki zamanında... pazartesi cuma okula girip çıkarken zorla söylettiğin yabancı dilde bir şeyden ibaret; bu türkler için bile gıcık olunası bir durum çoğu zaman... hazır ol!!!
işin saçmalığı neden istiklal marşı okunuyor maçtan önce yahu? sanki milli maç... e madem milli maç olarak görüyorsun, tanı diyarbekir'i olsun bitsin allalla.
işin saçmalığı neden istiklal marşı okunuyor maçtan önce yahu? sanki milli maç... e madem milli maç olarak görüyorsun, tanı diyarbekir'i olsun bitsin allalla.
anayasayı okuyup g*tten anlayanların varlığı nedeniyel anayasa hukukçuları bile vardır bu ülkede; o kadar cahiliz, çoban lazım... dili türkçe'dir deyince, evet başka dil öğrenemezsin diyor anayasada... hayır adam türkçe de bilmiyor, bilse g*tten anlamazdı okuduğunu... böyle adamlar yüzünden irticacılar anayasa değiştirecek ona yanıyorum.
bir ülkede cahilliğinden gurur duyan mallar olduğu müddetçe normal olduğu anlaşılacaktır. resmi dil olsa öğrenecekmiş; sorarlar, ingilizce resmi dil mi? otur şimdi.
"pembe" bir hayaldir... mavi olmasını beklemiyoruz zira.
bu maçı ve diyarbekirspor-bursaspor maçını izledikten sonra diyarbekir'li futbolculara ve teknik heyete, türkler'in isviçreli'lere yaptığı gibi bursaspor'lu futbolcuları dövmedikleri için plaket verilmelidir... diyarbekir belediye başkanına da "neden bizim kadar faşist değilsiniz" diye de nota verilmelidir herhalde, eh diyarbekir de gelişecek bu açıdan.
fenerbahçe cumhuriyeti ile türkiye arasında geçecektir. fenerbahçe camiasından bu bölücülüğe bir son vermelerini istiyoruz... aziz yıldırım'ın da diyarbekir'li olması dolayısıyla fenerbahçe'de de böyle bölücü bir eğilim olduğunu söyleyebilir bazı andavallar, güzel diyarbekir'ımıza laf ederler diye korkuyorum.
normaldir, etkiye tepkidir... bunu da en çok bursalıların anlaması lazım bence; yıllarca "top" diye t*şşak geçilenler bursalılar çünkü, ezilmek ne demek bilmeliler.
cahilliktir.
yaziktir bunlara... birileri cikar sonra uc bes kurusa reklam icin sativerir ca'nim sozlugunu... ciddiye almamak lazim.