bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı13
- tekne turu6
- bir erkeğin aşko demesi6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- biraz şımardım6
- aykirikadin3
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- çağımızın hastalığı8
- nickten isim tahmini yapmak72
- nervio hamferdi8
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek3
- diamond bosphorus26
- göbeklitepe ve insanlık tarihinin yeniden yazılışı2
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- sözlükteki linç kültürü2
- acıyo diyen kız4
- cajun corner2
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- ioçk'nın müziği6
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- hayattan zevk alamamak17
- seri gizli artı oy veren melek15
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- cem dizdar2
- ilah6
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- anın görüntüsü17
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- yan ma leley yan ma leyyo3
- sersem herif3
- ferrasini satan yazar2
- hikayeyi devam ettir25
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- arkadaşlar hoşçakalın4
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
entry'ler (1248)
eksik söylem... araya bir yerlere "kanırta kanırta" ikilemesi montajlanmalıdır.
haklı söylem.
aslında vardır, biz görmüyoruz, yaa ya... mesela pedofili peygamber de var, ben görüyorum ama siz görmüyorsunuz.
şerrefsizliktir... at avrat silah girmek lazım; anayı karıştırmamak lazım.
kızı yaldızlı adidas eşofman altından başka bir kıyafetle görmemiş fertlerdir.
paçalı donla gidilecek değil herhalde... hayır tanga da fantazi malzemesi ya bazı görmemişlerin beyninde, yazık lan... insanların üçte ikisinde var; insanlar bakkala bile bununla gidiyor haliyle...
sıradandır.
sıradandır.
venedik'li mehmet istanbul'un türkler'e (*) kaldığını gördüğünde gözyaşlarını tutamayacaktır;
* : aşşağılık köylüler according to memo.
* : aşşağılık köylüler according to memo.
gavurların tabiriyle international friendly olmayan maçtır. ulan iki komşu ülkesiniz bir türlü geçinemiyorsunuz, anlayamadım ben.
merak ettiğim şey istiklal marşı'nın kürtçe translasyonu olup olmadığı... sen adama kürtçe anlamını öğretmemişsin ki zamanında... pazartesi cuma okula girip çıkarken zorla söylettiğin yabancı dilde bir şeyden ibaret; bu türkler için bile gıcık olunası bir durum çoğu zaman... hazır ol!!!
işin saçmalığı neden istiklal marşı okunuyor maçtan önce yahu? sanki milli maç... e madem milli maç olarak görüyorsun, tanı diyarbekir'i olsun bitsin allalla.
işin saçmalığı neden istiklal marşı okunuyor maçtan önce yahu? sanki milli maç... e madem milli maç olarak görüyorsun, tanı diyarbekir'i olsun bitsin allalla.
anayasayı okuyup g*tten anlayanların varlığı nedeniyel anayasa hukukçuları bile vardır bu ülkede; o kadar cahiliz, çoban lazım... dili türkçe'dir deyince, evet başka dil öğrenemezsin diyor anayasada... hayır adam türkçe de bilmiyor, bilse g*tten anlamazdı okuduğunu... böyle adamlar yüzünden irticacılar anayasa değiştirecek ona yanıyorum.
bir ülkede cahilliğinden gurur duyan mallar olduğu müddetçe normal olduğu anlaşılacaktır. resmi dil olsa öğrenecekmiş; sorarlar, ingilizce resmi dil mi? otur şimdi.
"pembe" bir hayaldir... mavi olmasını beklemiyoruz zira.
bu maçı ve diyarbekirspor-bursaspor maçını izledikten sonra diyarbekir'li futbolculara ve teknik heyete, türkler'in isviçreli'lere yaptığı gibi bursaspor'lu futbolcuları dövmedikleri için plaket verilmelidir... diyarbekir belediye başkanına da "neden bizim kadar faşist değilsiniz" diye de nota verilmelidir herhalde, eh diyarbekir de gelişecek bu açıdan.
fenerbahçe cumhuriyeti ile türkiye arasında geçecektir. fenerbahçe camiasından bu bölücülüğe bir son vermelerini istiyoruz... aziz yıldırım'ın da diyarbekir'li olması dolayısıyla fenerbahçe'de de böyle bölücü bir eğilim olduğunu söyleyebilir bazı andavallar, güzel diyarbekir'ımıza laf ederler diye korkuyorum.
normaldir, etkiye tepkidir... bunu da en çok bursalıların anlaması lazım bence; yıllarca "top" diye t*şşak geçilenler bursalılar çünkü, ezilmek ne demek bilmeliler.
cahilliktir.
yaziktir bunlara... birileri cikar sonra uc bes kurusa reklam icin sativerir ca'nim sozlugunu... ciddiye almamak lazim.