bugün

entry'ler (40)

sinan oğan ın erdoğan ı desteklemesi

hayal kırıklığı.

devlet bahceli

yeni gafıyla beni benden alan siyasetci .

erkekler köle pazarlarında satılsın kampanyası

pazara gerek yok zaten bir pazar var.

(bkz: işkur)

istanbul finans merkezi

Kurulmaya karar verdiğinde ataşehirde olan sonra birden ümraniye sınırlarına geçen merkez.

fok yemek caiz midir

(bkz: oluyu diriyi siktin gozunu bana diktin)

fok.

kürdistan

https://www.youtube.com/shorts/jjbcFgthPHM

fener bjk ya yenilirse götüme trafo sokarım

videosunu beklediğim başlık.

liseli vardı ya ah o liseli

ne zaman duysam bu sözü üniversitede liseli kızlara sarkan arkadaşım aklıma gelir.

5 dakikada beşiktaş

Beşiktaş 10 kişi kalma ultisini açarak 5 dk 2 gol atmıştır.

koreli kızların türk kızlarından daha güzel olması

bence makyaj güzeli çirkin kızlar katagorisine giren güzel sanılan kızlardır.

vincent aboubakar

Fener maçında kaleci ile karşı karşıya kaldığında aşırtma atacağını sandığım ama çalım atmayı deneyip topu kaptırıp benden küfür yiyen futbolcu.

nickinizin anısı

üniversite zamanında arkadaşım görüntülü bir sosyal medya platformuna davulcu diye kayıt olmuştu. Bende sözlüğe kayıt olurken bu aklıma geldi ve sonuna memleketimin plakasını yazarak oluşturdum. Başka bir hikayesi yok .

oan geliyor

2023 cumhurbaşkanlığı adayı sinan oğan 'ın seçim sloganlarının sonunda olan kelime.

amd

intel işlemcisine kıyasla, daha iyi olduğunu düşündüğüm işlemci markası

antalya kaş canım

anlıyorum

beton ekonomisi

2013 yılına kadar dinamik olan 2013 sonrası foslayan ekonomi çeşidi.

sebep (bkz: satılacak birşey kalmadı) sonuç (bkz: paramız bitti)

varoş kız isimleri

kesinlikle serpil 'dir .

sinan oğan

(bkz: ata ittifakı) 'nın cumhur başkanı adayıdır. cumhur ittifakından oy alabilecek kapasitede bir adaydır.

zafer partisi

zafer partisini yeni yeni duyulmaya başlandığında 0.0000001 yazılıyordu son 0.01 oldu sonra 1 oldu sonra 3 oldu biz 0.0000001 kende zafer diyorduk 0.01 kende %3kende gerçek Türk milliyetçiler rahatsız gerçek ulusalcılar rahatsız gerçek Atatürkçüler rahatsız. Bu kişiler Zafer partisinde birleşeceklerine inanıyorum ve barajı geçeceğimize inanıyorum. Yanılırsamda sağlık olsun oyumuz belli olsun

selahattin demirtaş ın kılıçdaroğlu mesajı

gerçek milliyetci, ulusalcıve atatürkcü siyasetciler bu durumu anlatmaya calısıyor aşağı yukarı 1 senedir saşırtmadı yani