bugün
- habire12 adamdır14
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması14
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı6
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak13
- gece denize girmek12
- voleybol maçı izleyen erkek5
- melissa vargas'dan tokat yemek3
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı4
- sözlükteki görünmez el2
- siyaset bilimci olmadan siyaset yapmak3
- başak burcu8
- bad boy5
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- hijo de puta3
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi4
- hakkımda bilmeniz gerekenler35
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması7
- güneş3
- sözlük içi şakalar3
- usta yazarların dediğini yapın yaptığını yapmayın4
- melissa vargas2
- nickten isim tahmini yapmak25
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur6
- kaykaydan düşmek2
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek7
- cehennem2
- akrep kadını4
- zencilere maymun denmesi3
- nickli başlık açanlar kucağa alınacak5
- kaymak vs tereyağı6
- un certain regard3
- kuşadası ndaki başıboş köpek domuz kavgası4
- çilek reçeli vs vişne reçeli6
- karton toplayan balkan göçmeni4
- antalya da yaşamak4
- aylık 481 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- as maca8
- ismet gürbüz'ün en sevdiği gazete3
- sözlüğe yazmama kararı veriyorum4
- dem parti9
- ismet gürbüz nednn türkiye'ye gelemiyor3
- çocukluğa götüren şeyler3
- ai değil alın teri entry4
- limonlu makarna10
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- çare sarıgül4
- true vs gocu3
entry'ler (36)
Akşam eve gelirsin. Ortalığın biraz dağıldığını fark edersin, biraz topralayayım dersin. Aslında can sıkıntısındandır bu yaptığın, yalnızlıktan. Yapacak başka şeyin yoktur çünkü. Birkaç saat sonra kafanı yastığa koyup uyuyacaksındır.
Sonra koltuğun altında süpürgene bir şey yapışır. Bakarsın, bir toka. Manga’nın “elimde saç tokan, güneş misali mis kokan” satırları gelir aklına. Baştan aşağı özlemle dolarsın. Dolaba gidersin, bir kutu efes 50 cl kalmıştır. Yetmez ama evet dersin, bir sigara eşliğinde bitirirsin onu. Çare olmaz ama ne yapacaksın. Özlem güzel, ama bazen rahatsız edici olabiliyor maalesef.
Sonra koltuğun altında süpürgene bir şey yapışır. Bakarsın, bir toka. Manga’nın “elimde saç tokan, güneş misali mis kokan” satırları gelir aklına. Baştan aşağı özlemle dolarsın. Dolaba gidersin, bir kutu efes 50 cl kalmıştır. Yetmez ama evet dersin, bir sigara eşliğinde bitirirsin onu. Çare olmaz ama ne yapacaksın. Özlem güzel, ama bazen rahatsız edici olabiliyor maalesef.
oldum olası korkuyorum. yıllardır uzun mesafe yolculuklarını bile bu korkum yüzünden kara yolu ile yapmak zorunda kaldım ama, bu kez kararlıyım, yeneceğim bu korkumu. hafta sonu 2 günlüğüne ailemin yanına gideceğim, ucuza da bilet buldum, biletall.com'da. otobüs fiyatından ucuz neredeyse. ilk 5 dakika dayanabilirsem, sonrası kolay olacak gibi, öyle dedi tecrübeli tanıdıklarım.
aylardır tavsiye ediyorlar ediyorlar bizim mahalleye geleli daha 6 ay olmadı ama geçmemiştim geçen aya kadar. şimdi iyi ki dinlemişim tavsiyeleri daha fazla o kadar kötü internete katlanamazdım diyorum bir yandan da kendime kızıyorum neden daha erken geçmedim diye.
tartışılır lakin bu kızımızı görüp dükkanının önündeki o tabureyi kıracak kadar kuduran evli, esnaf abinin ahlakına yetişemeyecektir..
genel olarak her sözlükteki kadardır diye düşünüyorum lakin uludağ'da da hiç işitmediğim küfürleri görmüş olmam..neyse
(bkz: orijinal küfürler)
(bkz: orijinal küfürler)
bunun üzerine hanımefendinin kusma derecesinde geğirmesi uyumu sağlayacaktır.. şirin bi durum söz konusu olabilir ... her şey karşılıklı olduğu müddetçe..
kısaca... cidden dışkı gibi bir durumdur...
(bkz: kibar argo)
(bkz: kibar argo)
ilginç bir seçim yapmışım geçenlerde ... evet yine.. ben.. belki de.
(#888888). bu sekiz aşkı nereden geliyor ben de emin değilim , rastgele..
(bkz: ateistim allah biliyor) bir kaç üst modelidir...
neyse... şeklinde geçiştirmek istediğim .. ne o .. baya-kadınımsı şeydir...
silinmemiş demek ki.... tamam o zaman....
birinci entry niçin silindi diye düşündüm biraz ...
tam o söndüğü anda o karanlıta lambanın altında olmak korku filmindeymiş hissi verebilip, etrafı kolaçan etme dürtüsü uyandırabilmektedir...
burada önemli olan ''kızımız ailesiyle mi yaşıyor?'' sorusudur..
samimi söylüyorum ''uminya panos(z)'' ... ishal mi ishalim mi öyle bir şey ... bakın şimdi sakin olun ve açıklamamı okuyun samuraylar... ya da boşverin ömür yetmez...
not: neyse boşverin
not: neyse boşverin
(bkz: dore) efsane bağımlılık yapan o harika cennet meyvesi... ciddi çok hoş denemeniz şiddetle tavsiye edilir .. tamam dore doreğ dooouuğ gibi salakça şarkısı olan bir reklamı yapılmıştı ama... neyse bisküvi çok iyi yaa..
kullanmıyorum ikisini de lakin okurken daha az günaha giriyormuş hissini veren türemişimsi kelimedir..
gayet hoş olacağını düşündüğüm durum .. uzun bi entry girmek isterim lakin avantaj ve dezavantajlarının etraflıca düşünülmesi gerekmektedir... fakat beynimden yanık kokusu geliyor şu an..kafa dağıtmaya geldim sevgili sözlük..
gerçekten düşününce ... nahoş bir durummuş .. beyefendi belki de gün içerisinde çok kez bikinili bayanlar ile karşılaşıyorsa demek...