entry'ler (31)

mt

https://www.youtube.com/watch?v=audP17Gxquw
yeni şarkısıda burda
asıl adı murat çam
abimizdir bursalı olmama rağmen farozu trabzonu gitmiş kadar sevdirmiştir. Geri gelsin türkçe rapi ayağa kaldırsın artık. Bursamızda da bir organizasyona gelsin artık ya!

haklisin

slm hşgldn ;) ^^

yatcaz kalkcaz ordayım

Aynı albümde bulunan kardan adam kendine müslüman gibi şarkılar yapıpta böyle de şarkılar yazabilen bi kişilik. Şaşılacak derecede şaşırtıcıdır. Nazan öncel gibi geliyor bana. Geceler kara treni söyleyen kişi nasıl olurda aşkım baksana bana diye şarkı yapar ? işte bunun gibi bi şey bu da.

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

mode xl - derman
bilgi:
noktalama işaretlerine dikkat ediniz, gerekli düzeltmeleri yapınız.
biten cümle sonuna gerekli noktalama işaretini konur.
noktalama işaretlerinden sonra bir adet boşluk bırakılır. önce değil sonra. burdaki gibi.

fenerbahçe formasını çıkarttılar iddiası

olayın tamamen uydurulma olduğu haberdir. tff nin yolladığı formalarda fenerbahçe forması yoktur ayrıca mersin idman yurdu forması da yoktur cocukların üstünde ayrıca 3 tane gaziantep formalı cocuk oldugu da görülecektir. Hemen bilmeden sallanmamalıdır. Irkçılık yapan taraftara sahip takımın hele ağzını bile açmaması gereklidir.
Not: Bursasporluyum

fc bayern munchen

Alman sisteminin 2000 li yıllardaki tek temsilcisi. Makina gibiler bırakmıyorlar 4-0 maç hala hakimiyet onlarda. Bu sene çok beklentileri karşılamıştır. Üstüne koymuştur. Seneye da şampiyonlar ligi şampiyonluğu hedefiyle guardiola'yı başa getirmişlerdir. Kupayı kaldırırlarsa hiç şaşırmayın.

neden ergen kız şarkıcı yok sorunsalı

pedofili ? zannetmiyorum ?

iş başvurusunda istifa etmek

wtf ?
entry nerde?

taylor swift

bilmiyorum neden ama hiç sevmediğim hoşuma gitmeyen bi güzellği var edası var. Durun anladım bu tarz müziği sevmediğimden olabilir belki ama sevmiyorum.

2 şubat 2013 kocaelispor darıca gb maçı

Ne kadar Bursasporlu olsam da Futbolu seven ve şehrini destekleyen her takıma saygı duymuşumdur. Kocaeli gibi eskişehir gibi sakarya gibi o yüzden böyle ilçe takımlarının yerine şehrini destekleyen takımların olmasını her zaman yeğlemişimdir. güzel deplasmandı kocaeli deplasmanı futbolu hissediyordun.

stewie griffin in kafası vs sinan engin in kafası

stewie nin daha zeki olduğu kıyaslamadır.

yazarların en uzun yürüyüş mesafeleri

uludağ sarıalan mevkiiden oteller bölgesine 7 km gidiş - 7 km dönüş toplam 14 km yürüdüğümü hatırlıyorum.

sözlük yazarlarının favori aktörleri

nicholas cage yazmayan mı var ? şaşırdım

starbucks girişinde telefonların toplatılması

starbucks kapatılsın toptan ya da girerken bi sekil test uygulaması yapılsın. Paranla rezil oluyorsun ayrıca.

kolozetin iç kapağı

amin amin. ne kadar uyarısı yazılırsa yazılsın türk insanının sikinde olmayan kapaktır diye de tanımlaması yapılabilir.

doksanlar esprileri

2000 e 5 kala diye biten her eleştiri cümlesi ya da iğrenç espri sonrası verilen tepkilerde buna dahildir.

ustam seslendi uzaktan

işçisin sen işçi kal giy dedi tulumları...

radamel falcao garcia

bu akşamdan itibaren artık her şekilde gol atacağına inandığım futbolcu. 5 tane de atılmaz hazırlık maçı mı lan bu.

349 dönem yedek subay sınavı sonuçları

açmıyor hala yine aynı sıkıntı ülkemizde. Biliyorsun bu kadar yığılma olacağını daha sağlıklı site yap be kardeşim

fetih 1453

bence fetih 1453 değilde ulubatlı hasan ve gizli aşkı olsa daha fazla methederdim. Sadece isminden dolayı 10 milyon kişi tarafından izlenmiş film.
© copyright 2005 - 2026