bugün
D
dailymailturkey4 yıl önce
pippa middleton
ablasını düşündüğümüzde tüpçüden veya hintli bahçevandan olma olasılığı çok yüksek. ağır "kezban" kraliyet baldızı. http://www.zimbio.com/pictures/NmVWZCM15jM/Pippa+Middleton+Leaving+Boujis+Nightclub/xK-PgA-9-XR/Pippa+Middleton
D
dailymailturkey5 yıl önce
kate middlebum
(img:#2153108) (img:#2153110) cambridge düsesi kate middleton' ın lise zamanı lakabıymış. ingiliz the sun gazetesine göre bu lakabın hikayesi yatılı olarak marlborough kolejinde eğitimini sürdürürken kate middleton'ın poposunu balkondan aşağıda… devamını gör
D
kate middlebum
(img:#2153108) (img:#2153110) cambridge düsesi kate middleton' ın lise zamanı lakabıymış. ingiliz the sun gazetesine göre bu lakabın hikayesi yatılı olarak marlborough kolejinde eğitimini sürdürürken kate middleton'ın poposunu balkondan aşağıda… devamını gör
D
prens george
`birleşik krallık` tahtının ve bi ton ülkenin, dedesi `prens charles` ve babası `prens william`'dan sonraki varisidir. tam adı: george alexander louis. kraliyet adı: prince george of `cambridge`. doğum tarihi: 22 temmuz 2013 - 16.24 gmt. dedesi g… devamını gör
D
prenses charlotte
(bkz:princess charlotte of cambridge)
D
prenses charlotte
D
prenses charlotte
D
prenses charlotte
D
prens william
şu anda kıbrıs'taki ingiliz birliğinde görev yapan; ingiliz kraliyet ailesinin büyük torunu ve sıradaki veliahtı.
D
prens george
`birleşik krallık` tahtının ve bi ton ülkenin, dedesi `prens charles` ve babası `prens william`'dan sonraki varisidir. tam adı: george alexander louis. kraliyet adı: prince george of `cambridge`. doğum tarihi: 22 temmuz 2013 - 16.24 gmt. dedesi g… devamını gör
D
prens george
D
prens louise
Cambridge düsesi kate middleton un 2018 senesinde doğurduğu, kaşları çatık üçüncü evladıdır. bütün evlatları kendisine benzetilen kate middleton un cocukluk fotografındaki yüz hatları, birebir minik prens ile aynıdır. (img:#2150436) (img:#2150437)… devamını gör
D
anneler günü
her mayıs ayının ikinci pazarıdır. (bkz:babalar günü)
D
anneler günü
D
anneler günü
D
prenses charlotte
D
prenses charlotte
D
mahalle yanıyor ben kameraya gülümsüyorum
2004 senesinde Zoe Roth, mahalle yanarken kameraya gülümseyerek bakmış ve ikonik pozuyla hafızalara kazınmıştır. (img:#2149838)
D
ayı
bir tür nezaketsiz görgüsüz hayvan. edit: karada yaşayan canlıların en zeki olanıymış. alet kullanabilen nadir hayvanlardanmış.
D
ayı
bir tür nezaketsiz görgüsüz hayvan. edit: karada yaşayan canlıların en zeki olanıymış. alet kullanabilen nadir hayvanlardanmış.
D
kate middleton bingo oyunu
D
bingo
yabancilarin (yabanci kelimesinden nefret ediyorum) dusundukleri bir sey bulduklari zaman soyledikleri kelime. mesela adam katil kim diye dusunuyordur, diger eleman "buldum katil maykil" der, obur eleman da birden "bingo!" der sanki kendi bulmus gib… devamını gör
D
kate middleton bingo oyunu
D
bingo
yabancilarin (yabanci kelimesinden nefret ediyorum) dusundukleri bir sey bulduklari zaman soyledikleri kelime. mesela adam katil kim diye dusunuyordur, diger eleman "buldum katil maykil" der, obur eleman da birden "bingo!" der sanki kendi bulmus gib… devamını gör
© copyright 2005 - 2026