bugün
C
cupping tester12 yıl önce
bir atınız olsa ne yapardınız
Bir soru. Satar hemen bir araba alırdım malum saman pahalı kilosu 7 lira 3. günden sonra at kıçını kemirmeye başlar.
C
cupping tester12 yıl önce
bir sabah at olarak uyanmak
artan kilo ile ranzanın çökmesine sebep olur. sonra geçersin aynanın karşısına yelelerini tararsın anne nallarım nerde diye bağırırsın. değişiktir.
C
cupping tester13 yıl önce
anamız bacımız var
muhafazakar kesimin klasik jargonlarından biridir. her şey kavga edip stres atmak isteyen mahalle delikanlısının, kendisini sokağa atmasıyla başlar. kavga çıkarmak için önüne gelene laf atmaya başlayan delikanlımız, diz üstü şort giymiş, küpeli gen… devamını gör
C
milli servet
tüketirken dikkatli olunması gereken devletin vatandaşına sunduğu malame.
C
kaw djer
hoş gelmiş çıtır yazar, inşallah kızdır.
C
hippopotomonstrosesquippedaliophobia
'uzun kelimelerden korkma' gibi enteresan bir fobiye verilen daha da enteresan isim. sanırım bu adlandırma yapılırken; zaten uzun kelimelerden korkan hastanın, hastalığını nasıl söyleyeceğini hiç düşünmemişler. 'bu hastalığın adını bir çırpıda söyley… devamını gör
C
alternatif bim ürünleri
(bkz:bim tonik)
C
google ın penaltı kurtarma doodle ı
oynadım. basitliği daha sevimli yapmış. şut atan arkadaşı biraz asık suratlı gördüm. sanırım yalnızlık çekiyor. eee ekmek parası tabi. kolay değil.
C
google koşu hilesi
rezil skorlar yapan sözlük yazarlarına verilcek hiledir *bir sağ bir sol yapmayın ikisine aynı anda basın *play tuşuna basmadan direk sağ-sol yapın zaman kaybetmeyin not:bu taktikle 11.6 saniye yaptım!
C
mario balotelli
`Mario Balotelli Barwuah`'tır tam adı. `gana`lıdır ve 1990 doğumludur, `forvet` oynar, uzundur: 1.90. dün `juventus`'a tam iki tane de çakmıştır.
C
cupping tester14 yıl önce
sözlük yazarlarının paint terk çalışmaları
`paint terk` yazarların buluşma noktası. yepyeni bir sözlük hizmeti. alkışlarınızla açıyorum. buyruun. (img:#288999)
C
türk tarihinin en büyük lideri benim
o zaman kurtar türkiyeyi pkk dan (hadi bakalım).
C
beşiktaş isterse arenada oynar
eski gsgm baskanı yunus akgülün yaptıgı aciklamaya göre besiktas devlete basvurursa devlette onay verirse bjk arenada oynayabilir. (bkz:http://www.kartalbakisi.com/futbol/besiktas-isterse-arenada-oynar-h11784.html)
C
angry birds
--`spoiler`-- gelmiş geçmiş en iyi iphone uygulaması olarak kabul edilmektedir. --`spoiler`-- yok artık daha neler. sadece keyifli bir oyundur.
C
yaran başlık yönlendirmeleri
sol framedeki başlıklara tıklandığında ilginç bir şekilde alakasız başka bir başlığa yönlenilmesi durumudur. yarmaktama mıdır? kısmen. ama tamamen olanı da var o daha pahalı... misal : (bkz:baslikta nickini gormek) yönlenilen başlık : (bkz:larryla… devamını gör
C
sözlüğün giriş ekranındaki anlamsız fotoğraflar
sözlüğe her giriş yapacak ulu manituları karşılayan herhangi bir anlamı ya da bir önceki girişe göre bir konu bütünlüğü bulunmayan fotoğraflardır. hani ben yeniyim buralarda işin esprisini kaçırıyor olabilirim. o zaman anlayan beri gelsin yanında da … devamını gör
© copyright 2005 - 2026