bugün

entry'ler (41)

cemaat oylarıyla iktidar olacağını sanan chpli

halk hala tayyibe veriyor

ne veriyor?

kürt arapla türkün karışımıdır

arap ve türk değil de,arap ve fars karışımıdır.

binali yıldırım ın oğlunun gözaltına alınması

eğer doğruysa ak partinin acilen cevap vermesi gerekiyor,aksi takdirde bu cemaat durduralamaz aga

insaları kemalist dindar diye ayırmak

yazının sonunda ki müslümanların ne yararını gördünüz sözü kesinlikle doğrudur.

şimdi efenim ak partiye oy veren seçmenlere sorun neden bu partiye oy veriyorsunuz diye? geneli yok işte recep tayyip erdoğan şöyle müslüman böyle karizmatik falan vb. saçma sapan cevaplar verecektir. ulan iyi de bu adamım müslüman olması, karizmatik olması sana ne gibi avantajlar sağlayacak veya öbür tarafa gidince müslüman olduğu için recep tayyip erdoğana oy verdim ve bu nedenle cennete gönderilmeyi talep ediyorum mu diyeceksin? eğer öyle bir hayalin varsa hemen uyan güzel kardeşim zira yok öyle bir şey.

atatürk e mustafa kemal diyen tip

şakirtlerin yeni modasıdır. inatla atatürk yerine gazi mustafa kemal demektedirler. hatta recep tayyip erdoğan en son mecliste yaptığı konuşmada sadece ''gazi mustafa'' demiştir. yani gün geçtikçe mustafa kemal atatürk' ün ismi kısalmaktadır. aslında bence bu bir tepkidir. bazı sığırların atatürk diyince türklerin atası anlamına gelmesini kaldıramamasıdır. yakında sadece ''gazi'' diye hitap ederlerse şaşılmamalıdır.

kasiyer kızların yollu olması

efendim şimdi genelleme yapıyorsun,hepsi öyle değildir tarzı komik savunmalarla gelmeyin karşıma.zira yıllardır bilinen bir gerçek bu.yeni işe başlayan biri de mi yollu oluyor derseniz hemen değil ancak ortama adapte olması uzun sürmeyecektir.

müslüm gürses

''ezanı sen oku camiden çıkmayalım'' diyen hayranlarının bulunduğu sanatçıdır.ayrıca don vito corleone ile birlikte ''baba'' sıfatının en çok yakıştığı kişidir.

türk insanının çirkin olduğu gerçeği

türkiyede yaşayan herkes türk müdür? sorusunu sormamıza neden olacak önermedir.

(bkz: saçmalıyor efendim durduramıyoruz)

mustafa kemal atatürk vs recep tayyip erdoğan

yapan ile yıkanın kıyaslanmasıdır.

atatürk ten sonra en güçlü lider

malesef recep tayyip erdoğandır.

gece gece iyi giden şarkılar

grup mecaz - can yarim

http://www.youtube.com/watch?v=RuUzLdC1jFk

regl kanı ile yapılan büyü

çeşitli işlemlerden içirilerek içirilir

(bkz: allahını seven üzerime beton döksün)

günün tek cümlelik özeti

dünün aynısı.

türkçe şarkıların sonuna siktim eklemek

sagopa kajmer-galiba siktim.

yıldırım demirören

milyonlarca beşiktaş taraftarının futbol konusu açılan her ortamda küçük düşmesinin sebebi olan şahıstır kendileri.benim asıl şaşırdığım başkan olduğu günden bu yana geçen yıl ki tesadüfi şampiyonlukta dahil hiçbir başarı gösterememiş,5 teknik direktör 100'e yakın futbolcu gelip gitmiş,sayısız kere istifaya çağırılmış olmasına karşılık hala inatla direnen ve zerre kadar gururunun olmadığını düşündüğüm bir virüstür.

kerhaneler için reklam sloganları

muamele ücreti almıyoruz.

kurduğu ülkenin doğusuna gitmeyen lider

haberde 1 kere veya hiç gitmemiş diyor.ulan adam ömrünü savaş meydanında harcamış ne yapsın sizin gibi kürtçü yobazlara yaranmak için ikametini doğuya mı aldırsaydı

türk kızları gitsin italyan kızları gelsin

kolombiya veya venezuela kızları gelse züpper olurdu ama italyan kızları heyecan yaratmaz

cemil ipekçinin kürt açılımına destek vermesi

iktidarın eşcinsel kolunun böyle bir açılıma destek vermesi normal.

kuran kursunda tecavüz

böyleleri yüzünden insan dininden bile soğur.
© copyright 2005 - 2026