bugün
C
corknote7 yıl önce
ayağının fotoğrafını instagrama atan kız
plaj da veya aquapark gibi yerlerde denize doğru ayağının fotoğrafını çekip instagrama koyan kızdır. sağlam bir footjob için dm den yürümek gerekir. (img:#1694455)
C
corknote7 yıl önce
yeter be ben de laik olacağım
böyle ibneleri kabul etmiyoruz ama.
C
corknote7 yıl önce
ekmek arası yerken kalecilik yapmış efsane nesil
`kames` topun suratındaki ağırlığını hala hisseden yazarlardır. alternatif olarak (bkz:salça ekmek)
C
corknote7 yıl önce
63 yaşındaki erkek 7 yaşındaki kız ilişkisi
dede torun ilişkisinden öteye geçiyorsa büyük pedofilidir. yapan dede ve destek çıkan her oç cezalandırılmalıdır. bunu buraya onaylarcasına başlık haline getiren pezevenk de cezalandırılmalıdır.
C
corknote7 yıl önce
yazarların giyim tarzları
gömlek kravat kemer filan normal çalışanlar gibi ama vazgeçilmezim gömlek altına slip atlet.
C
corknote7 yıl önce
26 haziran 2018 fox tv boykotu
muharrem ince' nin çok iyi hedef şaşırttığının kanıtıdır. bu adam herhalde muharrem' in kara kaşı kara gözü için seçim gecesinde, canlı yayın sırasında önce arayıp sonra da mesaj atmamıştır. muharrem ince mevzuyu ajitasyona vurup "gazeteciden arkada… devamını gör
C
corknote7 yıl önce
26 haziran 2018 fox tv boykotu
muharrem ince' nin çok iyi hedef şaşırttığının kanıtıdır. bu adam herhalde muharrem' in kara kaşı kara gözü için seçim gecesinde, canlı yayın sırasında önce arayıp sonra da mesaj atmamıştır. muharrem ince mevzuyu ajitasyona vurup "gazeteciden arkada… devamını gör
C
corknote7 yıl önce
özel okul ile devlet okul arasındaki fark
bana sorarsanız eğitim bence aynı sadece okullarda gösterilen muamele farklı katılan olur, olmayan olur bu benim düşüncem.
C
corknote8 yıl önce
öpüşmek dudaklarla beşlik çakmaktır
C
corknote8 yıl önce
iyi parti nin google da orantısız zeka kullanması
iyi parti'nin google reklamlarında çeşitli aramalara verdiği reklamlardır. seversiniz, sevmezsiniz herkes kendi bilir tabi ama benim epey hoşuma gitti. bu tür yaratıcı şeyler her daim bizi güzelleştirir. ak parti yazınca; (img:#1690016) genç yaz… devamını gör
C
corknote8 yıl önce
iyi parti'nin google reklamlarında çeşitli aramalara verdiği reklamlardır. seversiniz, sevmezsiniz herkes kendi bilir tabi ama benim epey hoşuma gitti. bu tür yaratıcı şeyler her daim bizi güzelleştirir. ak parti yazınca; (img:#1690016) genç yaz… devamını gör
C
corknote8 yıl önce
C
corknote8 yıl önce
C
corknote8 yıl önce
C
corknote8 yıl önce
C
corknote8 yıl önce
C
corknote8 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
C
corknote8 yıl önce
fotojenik hayvanlar
kedidir o kedi.
C
corknote8 yıl önce
huzur deyince
(bkz: muharrem ince)
C
corknote8 yıl önce
muharrem ince camide skandal görüntü
oha kendisine oy verecektim ama şimdi vazgeçtim.. (bkz:camileri apron yaptılar)
C
corknote8 yıl önce
2018 2019 galatasaray kombine fiyatları
geçen seneye göre ortalama %60-%120 arası artış gösteren, dudak uçuklatan fiyatlardır. malum hem şampiyonluk, hem şampiyonlar ligi, hem fatih terim etkisi, hem de taraftarın istediği başkanın seçilmesiyle oluşan transfer söylentileri derken rakamlar … devamını gör
C
corknote8 yıl önce
okunmuş su
babaannelerin kuran okuma günlerinde, hatim günlerinde şeker, pirinçle beraber okunan ve `kutsal su` değeri olan su.
C
corknote8 yıl önce
10 mayıs 2018 aras kargo rezaleti
moruk sen rezalet görmemişin ben bu adamları kendi evimde ben evdeyken kapıya "geldik bulamadık" yapıştırırken yakaldım hey yavrum hey.
C
corknote8 yıl önce
çiftlik bank
Çok kötü patlayacağını düşündüğüm vakit sikertgeç. Ahan da yazdım.
© copyright 2005 - 2026