bugün
- tai lung26
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- sözlük dayısı dövmek6
- anderson talisca4
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- nervio varıdı nerede o7
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- içki şişeleri3
- ismet gurbuz 202411
- corpus hermeticus4
- osuruktan şiirler89
- anın görüntüsü19
- muslettin amca10
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- semahta giysi üçetektir2
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- yemeksepeti4
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması4
- su bardağı ile çay içmek4
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- kitap okuyorum sessiz olun4
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası4
- steam arkadaşı aranıyor5
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- tortellini3
- 22 ağustos 2026 sıcak hava dalgası3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı5
- mekke anlaşması5
- sade sodaya tek atan insan4
- koku hafızası2
- duşa giriyorum kimi düşüneyim2
- otogar tuvaleti4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- antrikot2
- domuz yemeyiz abi4
- mustafa adıgüzel4
- clemence baptista5
- g i l d e d l i l y28
- kadının kalbine giden yol2
- hey yavrum be gelenlere bak4
- victor osimhen18
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
entry'ler (12)
kesinlikle doğal yollar denemeyin işe yaramaz. yemek yemenizi sağlayacak takviyeler alın veya spora gidin orada takviyeler alın ve üşenmeden devam edin yoksa alınamaz.
çoktandır takip ediyorum seni yakında karşına çıkacağım. DÜşünsenize herkese acaba bu mu diye bakarsınız .
üreme konusunda insanlarla hayvanları birbirinden ayıran bir araçtır sadece... dusunsenize duygular olmadan olan bir birliktelikte hayvanlardan ne fark kalır ki.
bazi insanlar vardır ki iradesizdirler zayiftirlar acinasi haldedirler ama çok zararlidirlar iste bu insanlar için kurallar konuyor yasaklar oluyor hapishaneler kuruluyor hukuk kuralları oluyor ama eğer ki hukukun doğurduğu ceza hafif kalirsa kişi bunu göze alir ve sucu isler ama hukuk kurali yerine bu ve benzeri suçlar için şer-i kurallar uygulanmış olsaydi bakalim tecavüzü birakin başkasına yan gözle bile bakilir miydi ...
Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan insanlar ozgurdur. Ne onlara sorumluluklarini hatirlatacak bir aile ne de bu sorumlulukları yerine getirmediginde hissedecegi vicdani rahatsizlik... işte kaybedecek bir şeyin yoksa o vakit ozgursundur.
Galiba alkol içmeyi erkeklikle bağdaştıranlar genç gececi bireylerimizdir!
Çocuklar teknolojiyle ne kadar içli dışlı olursa, kendini sanatçı olarak tanıtan kişiler kliplerinde fiziği anlamı dışı kullandıkları sürece, ebeveynler çocuklarının önünde öpüştükleri sürece, büyükler kardeşlerine kız ayarladıkları sürece; daha doğrusu toplumda ayıp denilen ahlak kurallarının artık normalleştirilmesi malesef günümüzü bu hale getiriyor.
Komik not diye bir şey olur mu? 05 puan alan bir öğrenciyle 01 puan alan öğrenci arasında nasıl bir komiklik farkı olabilir ki ?
Çekiciliği sigarada arayan kadın demektir. Gün boyunca güneş altında çalışan inşaat işçisinden daha çekici olamaz. Sigara içen kadının çekici olduğunu düşünen ya da savunan insanlar, galiba hayat kadınlarının konu edildiği filmleri çok izlemişlerdir.
Hayatın sırrının ne olduğunu bilmek için önce hayatın anlamını kavramak lazım.
Kendini tanımaktan geçer; fakat unutulmamalıdır ki kendini tanıdığını zannetmek kendini tanımak demek değildir.