bugün

entry'ler (5)

ramazan ayında sorulan mal sorular

'hocam taharet ederken makatımdan su kaçarsa orucum bozulur mu?'

çocukken geçirilmiş travmalar

en kötüsünü en talihsizini yazıyorum okuyanların acımaları rica olunur.

yine bir yaz günü ailece hep gittiğimiz piknik yerine gitmiştik. neyse mangal güzel, etler güzel benim gözüm ilerideki parka takıldı. çocuktum o zamanlar okula bile başlamamıştım belki de. parktaki salıncakta koca koca delikanlılar tepişip duruyorlardı ben de elimde ekmek arası köfte onları izliyordum çünkü daha önce hiç salıncağa binen koca adam görmemiştim. az sonra yemek faslı bitti ana baba konuşmaya daldı tabi biz çocuklar da hemen parka seğirttik. ben koca ekmek parçasını bitirene kadar parkı izlemişim durur muyum hurra salıncağa atladım. biraz gıcırdadı ama ehemmiyet vermedim başladım sallanmaya .tam hızın doruklarındayken midem ağzıma gelir gibi oldu kendimi boşlukta buldum salıncak kendini salıverdi ben de ön taraftaki çalılıklara fırladım. kafam gözüm kan içindeydi bir de çalılıklara tıkışıp kalmıştım. a be insafsız kırolar o salıncağa ne diye bindiniz de iplerini gevşettiniz ama salaklık ben de niye bindim ki böyle yarılır işte kafan gözün. bu da bana ders olsun. o günden sonra da salıncağa binmedim zatem.

said nursi nin 100 metreyi 3 saniyede koşması

aynı anda hem hapishanedeki koğuşta hem de camide olmasına benzer bir keramettir. demek ki ışınlanabiliyordu da.

atatürk e neden kısa adam denmez

Atatürk ,aklının kısalığını boyunun uzunluğuyla örtmeye çalışan günümüz liderlerinin aksine türk milletini daha çok dehasıyla bir yerlere taşımış olduğu içindir.

çocuk sevmemek için 1001 neden

burnundan manavgat misali salya sümük akması hiç durmaz o her mevsim akar.