bugün

entry'ler (28)

balık burcu kadını

kendilerine yaklaşılmaması gerekir.

oğluna her gün bir gelin adayı bulan anne

oğlunun evleneceğinden umudu kesmiş, torun torun diye zilleri çalmaya başlamış, kızın ne düşüneceğini hesaba katmayan, bazen eğlenceli bazen gayet sinir bozucu yaradılıştır.

bobolulu

bobo & lulu fashion industries isimli, küçük atölyesinde isme özel ve tarz kaygısı taşıyan polar battaniyeler üreten şirketin markası. "Neden benim çocuklarımın da kendilerine ait ve çevremde gördüklerimden daha eğlenceli tarzda eşyaları olmasın?" sorusunun ardından kurulmuş ve kişiye özel büyük-küçük battaniyeler, pikeler üretmeye başlamışlar... sadece http://www.bobolulu.com isimli sitelerinde satışa sunmuşlar... çok da güzel ürünleri var. aldım, ordan biliyorum.

cılız şut

topu kaleye ulaştıramayan şut.

regl dönemi çevresine dünyayı zindan eden kızlar

bu dönemi içindeki siniri ve de öfkeyi çıkarmak için bahane olarak gören kızlardır.

seyir halindeki otomobilden yavru kedi atmak

çüş! yuh! oha! ve bilimum hayret tepkileri verilecek hadisedir.

dindar birine yılbaşı mesajı atmak

noel'ini kutlamadığınız müddetçe sorun olmayacak durumdur.

tecavüze uğrayan tavuk

millet olarak geldiğimiz en son, iğrenç noktadır.

gözleri siyah bantla kapanmış resimleri gazetelere çıkmıştır. gözleri açık olsaydı tanıyabilecek miydik acaba kendisini...

türbanlı kızların ortak özellikleri

uzaylı gibi upuzun kafaları vardır.
bunların araba kullananlarından korkulması gerekir, türban at gözlüğü vazifesi gördüğü için sağlarını sollarını görmeden dalarlar sizin şeride.

fransızca dersinden akılda kalanlar

je parle français en peu veya direkt je ne sais pas parler français

çok az fransızca konuşabiliyorum veya fransızca konuşamıyorum.

türküz doğruyuz çalışkanız

kafamızı hep bir cinliğe, bir kurnazlığa çalıştırırız!

sigara içerken kendini seksi zanneden kız

bir de küçük parmaklarını 1 metre diğerlerinden ayırıp, bardağı ağızlarına götürürken dudaklarını aysun kayacı gibi yapan, seksiden öte salak gibi gözüken kız.

uzun bir ilişkiden çıkıp hemen yeni birini bulmak

saçmalık. bir takıl bakalım tek başına, hayatı yaşa, gez dolaş, arkadaşlarınla eğelen... muhtaç mısın canım sürekli sevgilili olmaya?

var mısın yok musun mevlüt

son 1 haftadır kim 500 milyar ister özentisi turkcell reklamında osmantan erkır'la birlikte oynayan insan.

gece yarısı makarna yapmak

1 günde nasıl 5 kilo alırım deneyini gerçekleştirmek için yapılan eylem.

teyze ile hala arasındaki farklar

teyze yakındır, hala mesafelidir ama ikisi de dünya iyisidir.

kadınları erkeklerden ayıran özellikler

hiç ama hiç durmayan çeneleri. nasıl başarıyorlar anlamıyorum.

09 09 2009

herhangi bir gün olmasına rağmen şu an bile evlenilecek nikah salonu bulunamayan tarih.

michael jackson

dünya starı... su an ntv anma törenini canlı veriyor. allah rahmet eylesin.

g stringin sağlığa zararlı olması

her gün değiştirdiğiniz ve hijyene dikkat ettiğiniz sürece giymekte sorun olmayacak iç çamaşırıdır.
© copyright 2005 - 2026