bugün

entry'ler (12)

michael sikkofield

Yazıları sürükleyici.Okurken "yuh" dediğim zamanlarda oldu .Ekşicilere tepki olarak doğmuş arkadaşımız

uykunun gelmesi için masturbasyon çekmek

ne kadar boktan film varsa uykumuzun gelmesi için izleyip sonrada uykumun gelmemesi durumunda yapacagimiz son şeydir.

üniversite okumasına rağmen cahil olan gençlik

üniversite kelimesini ünüverste olarak yazan gençlik.

sonuna kadar desteklemek

genelde söylemiş olmak için söylenen, önce güven verip sonra sömürmeye yarayan ve herkesin yutmaya hevesli olduğu sözdür.

yazarların sakinleşmek için yaptığı işler

kemal sunal filmleri izlemek. bir saate bişiciğin kalmaz. antibiyotik etkis vardır.

uyuyan birinin yanında sigara içmek

bu durum tamamen iyi niyet eseridir. "ben içerken o uyuyor arkamdan sovmesin gavat. onada koklatim bu şeklde paylaşmış oluruz

insanın kendini aptal hissettiği an

herkesin klozete çıkıp ayaklarının üzerinde ihtiyacını giderdiğini sanma. taki asıl amacını öğrenene kadar

okunulan kitap bittiğinde yapılanlar

masturbasyon yaparken her bir sayfasını peçete yerine kullanmak.

ördek penisi büyüsü

kız veterinerliktendir kesin. kızın eğitim aşkıyla yanıp tutuştuğu bi anda bu soruyu sorup, kızı gafil avlamak

otobüsten nefret etme sebepleri

"bukartınızda yeterli bakiye yoktur" sesini duymak.

yedek forvet

nam-ı diyar ördekci. kendini sözlüğe çok kaptırmış bu yüzden derslerine çalışamayan, finalleri olmasına karşın "dur bi başlık daha açayım yoksa içimde patlar. boşver sınavı falan" diyen kişidir.

fizik dersinden akılda kalanlar

Hocamızın zora gidip bildiğmiz "w" ya "dublu v" demesi. ilk duyduğumda "kırk yıllık "w" , "dublu v" nasıl oldu. Anlaşılan lisede hoca bizimle maytap geçmiş heralde
© copyright 2005 - 2026