bugün

entry'ler (4)

sevmediğiniz biriyle evlenir misiniz

Bi düşünüyorum. Evet ama hayır da diyorum. Eğer mantık evliliğiyse yaparım şuan şu devirde aşk malesef karın doyurmuyo ama şöyle yaparım. Zengin bi karıyla evlenirim sonra bakarım yoluma ayrılıp sevdiğim kadınla evlenirim tabi bu benim p*ç düşüncem.

intiharın sebepleri

Borç, harçtan malûm ekonomik sıkıntılar' dan dolayı ki yapılıyo da Allah başa vermesin. Aşk acısı bana göre saçma değmez yapılmayacak bişey. Bu hayatta eğer sahipsizsen bi gelecek göremiyorsa tek başınada yapamıyorsa herşey den bıkıp eder insan ve günah olmasaydı bu arada çoğu insan intihar ederdi şahsen.

ukraynalı kadını rehin alan suriyeli ve faslı

Bunlar geldiler ülkeyi mahvettiler. Hâlâ' da yok şöyleler yok böyleler diye milleti kandırıyorlar. Ülkerinde savaş bitmiş bi bayram olur dönerler Esat çağırır hepsini bişey yapmayacağı halde kendi diyo yine gitmez hadi gelmişsiniz bari rahat durun ama sorun bunları göndermeyip hâlâ çoğalmalarına gelmelerine izin verenlerde.

daha önce oral seks yapmış bir kızla evlenilir mi

Vallahi bu devirde temiz birini bulmak artık daha zor oldu gerçekten insanin aklına gelince midesi bulanıyo. bide bu kadın senin çocuklarının annesi olucak ilerde ama bi hadis mi neydi bi söz var temiz erkeği temiz kadına temiz kadını temiz erkeğe nasip edermiş Allah, Allah sonumuzu hayır etsin.
© copyright 2005 - 2026