bugün

entry'ler (46)

liseliler için uyku vakti

Telefonun da şarjı bitmişti zaten, iyi oldu.

habire12 adamdır

Typo’dan da medet umma be. Yazık kimin çocuğuysan gerçekten. Dkskskdkkd

suca suruklenen cocuk

Bu pislik sözlük kadınlarına bir sürü küfür etti. Buna gammaz kadın yazarların gerekeni yapması lazım.

habire12 adamdır

Senin nankörlüğün annene zaten, bana değil. O kadının hatrına kadınlara hakaret edip, tacizde bulunmasan yeterdi, bana nankörlük etsen ne, etmesen ne. Ben elin oğluyum, o kadıncağız hatrına adam olsaydın keşke.

habire12 adamdır

Traveler kankim ibne diyor, ne bileyim amk, demek ibne demekte sorun yok diye düşündüm. Ayrıca sana bu kadar kaydıktan sonra pasifim desem kimse inanmazdı. Fkskskfkf

habire12 adamdır

ibnelikte sorun yok ki, değilim ama olsam da olurdu yani. Yönelim. Az önce liberaldin amk, şimdi de ibnelik mi suç oldu gözünde? Ne yanar döner bir tipsin ya.

sözlükteki 30 yaş üstü teyzeler

Annesi hizmetçi kimselerin hakaret ettiği güzel kadınlarımızdır. Terbiyesizliği hak etmezler.

sssilvermist

Habire götten zarto şimdi de buraya gelmiş. Her başlıkta küskü yiyor, doyamıyor. Gkskskfkd

habire12 adamdır

Tamam ibneyim, topum, falan filan. Peki sen habire’nin karakterini öğrendiğinde utanmayacak mısın gelen küskülerin önüne geçip siper olduğuna? Tanımadağın adama bu kadar sakso çekme burak, gerçekten iğrenç biri o. Senin şu sözlükte arkadaşlık ettiğin herkesin tiksindiği biri.

habire12 adamdır

Burak kocasını savundu. Kocasıdır, savunacak tabi.

cilgincapkin

Sinirlenmiyorum ki, benim bu hesap, senin de o hesap gidecek. Finalde ben kazanacağım. Kucakta tutuyorum seni sadece. O kadar aptalsın ki, anlamıyorsun. Meh meh meh

cilgincapkin

Sus lan, sözde atatürk’çü kadın düşmanı. Nick altımı pisletme.

habire12

Yüzü de kayış gibi, tükürene şükür çekip artı veriyor.

habire12 adamdır

Oğlum başlıkta eyvallah çekmekten ağzının kenarı beyazlamış, daha be anlatıyorsun.

habire12 adamdır

Erkeklere sakso çeken adam mı olur lan? Bu başlık bile ful sakso çekmiş millete.

suca suruklenen cocuk

Günlerdir sözlük kadınlarına küfrediyor. Buna müsade edilmesi çok acayip. Buna gammazların nefes aldırmaması lazım. Kısa süre önce de bütün sözlük kızlar bilmem ne dediği için çaylak olmuştu, akıllanmadan geri döndü.

çılgın ve çapkın bir erkeği kucağa almak

Annen aldı.

verici olmanın dayanılmaz hafifliği

Kişi annesinden bilir işi.

habire12

He bamya, sever misin? Vereyim bir tabak?

habire12

Osman 2 cm’lik bir mesele için iddialı bir isim olmadı mı?
© copyright 2005 - 2026