bugün
- ben geldim kerkenezler10
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- velvet36
- çekirgeleri kim gönderdi9
- habire1233
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç11
- nasreddinhoca4
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak3
- g'i l d'e d l'i l y9
- yazarların özledikleri şeyler7
- insan sevmeyen insan5
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- ben geldim karılarım3
- bir insanı tanımadan hakkında konuşmak2
- aylık 474 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- anneni mi babanı mı seviyorsun diyen akrabalar2
- insanın kendini çok değerli zannetmesi2
- ölmek için yaratılmış2
- kürdüm5
- kadınla erkek arkadaş olabilir mi2
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- fatma soydaş4
- hoşlanılan kızla karşılıklı santranç oynamak2
- yeni parti9
- rtx 50702
- şu aiye konumu versem tezimi yazar mı lan2
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- sevgiliyle karşılıklı osurarak sevişmek3
- sözlükte kavga olmayacak mı sorusu2
- bütün kutsal kitapları okudum yalanı3
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması2
- radar vuruldu diye türkiye'ye yağmur yağması2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- kabataş olayı görüntüleri27
- basit bir hayat istemek4
- istanbul un çok pahalı olması27
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- olm niye böyle olduk lan herkes yarrak gibi3
- dem parti5
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- ismail kartal2
- erkeklerden kadınlara sorular2
- torunlarını düşünen işe bisikletle gider3
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- kadınsızlık6
- katatespizartmasi2
- anın görüntüsü12
entry'ler (7)
çocukluk zamanı boyunca, geceleri korkulduğu zaman kişiye sonsuz güven veren eylem.
dünya gücü olan ülkelerin vatandaşları dahil, herkesin içerisinde yaşamak isteyeceği, şu sıralar refah point kasmak ile meşgul olan, iskandinav yarımadası'nda bulunan bir kuzey avrupa ülkesi.
kavga boyunca karşı tarafın sinirini bozmaktan başka bir işe yaramayacak olan eylemdir.
bu ülkede 3 büyük istanbul kulübünden (galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş) hiçbirinin taraftarı, yöneticisi, futbolcusu, veya takımda görev yapan herhangi biri çıkıp da "biz tarihimizde hiç şike yapmadık" diye bir cümle kuramaz.
türkiye ligi'nde veya türkiye kupası'nda, sesi çıkamayan anadolu takımlarına karşı, takımlar kritik noktadaysa şike yapmıştır. bazılarının şike yaptığı yakalanmışken, bazıları ise göze takılmadan yoluna devam etmiştir.
türkiye ligi'nde veya türkiye kupası'nda, sesi çıkamayan anadolu takımlarına karşı, takımlar kritik noktadaysa şike yapmıştır. bazılarının şike yaptığı yakalanmışken, bazıları ise göze takılmadan yoluna devam etmiştir.
çocukluğum boyunca, batı rpg oyunları yerine japon rpg'lerini tercih etmiş olan benim için gayet zevkli bir oyun türüdür.
japon rpg'lerinin çoğu batıya ulaşamıyor ve dünyanın diğer bölgelerindeki oyuncular bu oyunlardan mahrum kalıyorlar.
örneğin ps3 ve ps4'lerde bulunan, ps oyun konsolunuza içerik satın alıp, dijital olarak indirebileceğiniz ps store'da türkiye hesabı açarsanız bu oyunlara sahip olamazsınız. ancak hong kong, japonya hesapları açarsanız bu rpg'lere göz atıp satın alabilirsiniz.
japon rpg'lerinin çoğu batıya ulaşamıyor ve dünyanın diğer bölgelerindeki oyuncular bu oyunlardan mahrum kalıyorlar.
örneğin ps3 ve ps4'lerde bulunan, ps oyun konsolunuza içerik satın alıp, dijital olarak indirebileceğiniz ps store'da türkiye hesabı açarsanız bu oyunlara sahip olamazsınız. ancak hong kong, japonya hesapları açarsanız bu rpg'lere göz atıp satın alabilirsiniz.
serinin 1. oyununa göre her yönü ile daha zayıf bulduğum oyun. bu düşünce muhtemelen mafia 1'in ilk çıktığı zamanlar o zamanlar sahip olduğum bilgisayarın oyunu kaldırdığını ve oynayabileceğimi öğrendiğim zamanki mutluluğum ve mafia 1'e başladığım andan itibaren tamamen oyun hakkında iyi düşünmeye kendimi zorladığımdan kaynaklanıyor.
ancak mafia 2'nin müziklerine laf edemem. the last of us gibi, beyond two souls gibi oyunlardaki zaten duygusal olan sahneye bir de arkaya etkileyici bir müzik koyunca insanın tüyleri diken diken oluyor, mafia 2'de de bu uygulanmış.
ancak mafia 2'nin müziklerine laf edemem. the last of us gibi, beyond two souls gibi oyunlardaki zaten duygusal olan sahneye bir de arkaya etkileyici bir müzik koyunca insanın tüyleri diken diken oluyor, mafia 2'de de bu uygulanmış.
karşı cins ile yarışabilecek düzeyde olan memeler, kemikli bir burun ve kabalık kavramına girebilecek her türlü hal ve hareket, bana kalırsa erkeği itici kılar.