bugün
- beni kaybettin diyen erkek14
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- iç sıkıntısı3
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- ekşiye gidiyorum ben10
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- aslan burcu3
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- tecrübe edilen en korkunç şey2
- sadece filistin'i önemsemek15
- gecenin korkunç yaratıkları2
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- jango fett2
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- saddam hüseyin3
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- palpatine2
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması3
- kadikoy psikolog4
- mazotun litresi 101 lira36
- kanadalı ünlüler3
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- iblis'in sesini duymak11
- gocu38
- 2019 da doğmak nedir4
- ona bir şarkı gönder4
- charlie kirk3
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- 28 bine çalışmak8
- amerika2
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- roblox2
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- henüz hazır değilim3
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek3
- kürdü sevin10
- allah6
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey2
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- iyi geceler2
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- emma watson hala güzelmi3
entry'ler (20)
ibocan hıçkırık tuttu beni :D .
Tuzlu suyla gargara yap bence.
Namusuyla ekmek kazanmaktır. Başka ne amacı olacak amacı olan adam kendinden bilir daha önceki yorum atan arkadaşlar gibi
Durum maddiyata göre değişir.
Çok hayır yapmak istiyorsanız kızılay a bağış yapın onlar zaten sabine ulaştırıyorlar.
ilk gün hocaların göz dağı verdiği andır sınıfta bırakmayla tehdit ettiği gündür öğrencilerin hepsinin korkak olduğu gündür . Son gün ise öğrencilerin kaşarlandığı notların girildiği gündür .
Bence en sadık burÇ oğlaktır.
Devletin ucuz öğretmen iÇin sözleşme yapmasıyla doğru orantılıdır . Ada'm emekli halen öğretmenlik yapıyor sen git torun sev hocam vakasıdır .
Rus'ları gözünüzde Çok büyütüyonuz hacı ne demişler bir Türk dünyaya bedel dir .
Can Dündar = adını tarihe yazdıran yazardır . çünkü bizim ülkemizde bir yazar içeri atılmışşa bu iyi bişeydir şereftir yüzyıllar onu okuyacaktır tıpkı nazım hikmet ran gibi
doğru erkeğı bulması lazım zira erkeklerin geneli aklıyla hareket etmez başka yerleri ile hareket eder.
böyle espiriler okullarda veya üniversitelerde dışlanma sebebidir. bi anda tüm kitapları kafanızda bulabilirsiniz
Ebû Zer’den ( r. a) rivayet edilen hadis-i şerifte Peygamberimiz (s. a. v) Şöyle buyuruyor:
“Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner. ” (Buhari, Edeb,44)
Bu hadisi düşünerek birbirimize ithamda bulunmak lazım .
“Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner. ” (Buhari, Edeb,44)
Bu hadisi düşünerek birbirimize ithamda bulunmak lazım .
Evren bir kanıttır tabi bakmasını bilirsen .
BENCE KÖYE DÜŞEN OTAŞIN iÇiNDE ÇOK ÖNEMLi BiR MADEN VARDI YOKSA ADAMLAR BiR GÖKTAŞINA BOŞU BOŞUNA NEDEN 1.000.000 TL VERSiNLER Ki
Gökten ''Saygı, Sevgi, Hoşgörü ve Merhamet '' yağmasını istiyorum. Zira bunlara bugünlerde bunlara daha çok ihtiyacımız var
Hemen hemen herşeyde olan bir tür sinsi yaratıktır. Atalarımız boşuna dememiş üç beyazdan uzak dur diye un şeker tuz diye
RECEP TAYiP ERDOĞAN Türkiye'niN ilk seçimle gelmiş cumhur başkanı ALLAH başımızdan eksik etmesin .iNŞALLAH BAŞKANIMIZ OLACAKTIR.
Yağmurlu veya soğuk havada içilen çay, sigaradır.