bugün
- benzetildiğiniz ünlü10
- kasiyer kıza nasıl açılırım18
- yeni parti28
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- insan olmaya ceyrek kala17
- nasıl gidiyor hayat4
- cumhuriyet halk partisi15
- irmik helvası5
- barış yarkadaş7
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- çok seviyorum sözlük anlıyor musun4
- büyük sözü dinlememek4
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz3
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- pompacı kıza nasıl açılınır4
- kabak yemeği vs hamburger14
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- adnan oktar7
- nervio28
- özgür özel chp den istifa etti4
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı üzerine3
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar9
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak4
- true ahlaksızlığı5
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- yeni parti sosyal demokrat mı olacak kemalist mi3
- en büyük korkunuz8
- seri gizli artı oy veren melek13
- put7
- doktor bey vizitte7
- kuş bokunun şans getirdiğine inanmak2
- yeni parti için isim önerisi2
- dünya kuzenler günü5
- hırt6
- ai analiz2
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- gemici çakmağı4
- çocukların şımarık olması6
- true abazanlığı4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak21
- 186 boyundaki erkek19
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- tacettin libosoglu2
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- hayatın öğrettiği şeyler4
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- anne hathaway2
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8

Hayatını oğluna adamış bir babanın oğluyla yaşadıklarını anlatacak olan bir dram filmi.
Başrollerinde Büşra Develi ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor.
(img:#1628021)

`öyle bir geçer zaman ki` dizisinde ailenin ikinci kızı aylin karakterini canlandıran 1989 doğumlu oyuncu .

başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu.
gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz..
örnekler gelsin..

sayın yazarlar karşı olduğum bir uygulamayı tartışmaya açıyorum. Hemen giriş yapayım uzatmadan. Hepimizin bildiği gibi doğduktan sonra hemen kimlikte din islam olarak yazılıyor. Bu bence biraz saçma. Herkes kendi dinini seçmekte özgür olmalıdır o yüz… devamını gör

kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.

kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..

`öyle bir geçer zaman ki` dizisinde mete'nin yeni aşkı jale'yi canlandıracak olan oyuncu. inci hoca'nın yerini doldurabilecek mi bilinmez, bekleyip göreceğiz.

izmir'li olmayanlardan "o da ne lan" diye tepki gören sabah kahvaltılarında yumurta ile yemesi bir hayli zevkli olan hamurişi

kahve dünyasında tadılması şiddetle tavsiye edilen tatlıdır.~ardından 3 bardak su ~.sadece muzlu,sadece çilekli ya da karışık yani çilekli ve muzlu olarak, altında yanan mum ile servis edilen eritilmiş çikolata, sanki bilinen `nutella`ya benzemekte o… devamını gör

kahve dünyasında tadılması şiddetle tavsiye edilen tatlıdır.~ardından 3 bardak su ~.sadece muzlu,sadece çilekli ya da karışık yani çilekli ve muzlu olarak, altında yanan mum ile servis edilen eritilmiş çikolata, sanki bilinen `nutella`ya benzemekte o… devamını gör