bugün

entry'ler (604)

işe gidiyorum çalışıyorum eve gidiyorum döngüsü

Çalışmak için yaşıyormuşuz gibi. Haftanın altı günü, istanbul kalabalığı. Bazen o kadar yoruluyorum ki yemek yemek, duş almak, hepsi çok zor geliyor. insana üşüyünce üstünü örtmek zor gelir mi geliyor işte.
Kırılması zor olan döngü.

köfteci yusuf

Leş gibi bir yer. Hiç mi güzel yemek yemediniz de bu gibi yerlerden yiyebiliyorsunuz.

sözlük yazarlarının akşam yemekleri

taze fasülye olacaktı. Biri iştahımı kaçırdı. Halbuki birlikte yemek için beklemiştim.
Zeytin ekmek olmuş oldu.

nasıl bir çocukluk geçirdiniz

Bazen düşünüyorum tek başarım hayatta kalabilmek gibi. 8 yaşında baban ölsün kal 6 kardeş ortada. Yanında bir iki eş dosttan başka kimse olmasın. Yalnızsın, daha da yalnız bırakılmışsındır. Çırpınmaya devam et başka yolun yok.

dünya da en sevdiğiniz şehir

Adana milliyetçisiyim ben ya. Siktiğimin istanbulunda 01 plaka bile mutlu ediyor beni.

güzel kadın isimleri

Gökçen. Kimseyi görmedim ben senden daha güzel, güzel kızım.

yazarların en sevdiği özellikleri

Kimle olursa olsun aradaki o geçilmez duvarın olması. Gereksiz samimiyetin önüne geçiyor. insanlar durması gerektiği yeri bilmiyor kimi zaman.

araba kullanırken yapılan en keyifli şey

Uzun yolda sol şeritten sağa geçip arkamdakinin hızlanmasını sağlamak. Yol verdiğimi düşünüp hızlanıp gidiyorlar.
Şehir içinde müslüm dinlemek.

yazarların en sevdiği türküler

Cem karaca’dan kerkük zindanı.

erkeğinizi çalıştırır mısınız

erkeğini çalıştıran da kendine kadınım demesin bi zahmet.

kendin olmak

Bu toplumda zor olandır. Elalem yüzünden kendini tanıyamazsın ki kendin olasın.

severek evlenmenin önemi

sevmediğin biriyle sevişmiyorsun o kadar ya. Seven de aldatıyor sevmeyen de. Aşk karın doyurmuyor ama bir süre sonra sevmediğin birini tahammül etmen zorlaşabiliyor. Evlilik de birbirine tahammül edebildiğin sürece devam ediyor zaten. En iyisi evlenmeyin. Ya da evlenin amk bana ne.

düşün ki o bunu okuyor

Acaba altı sene önce mesajına cevap verseydim ne olurdu. insan bazen acaba ve keşkelerle ömrünü tüketiyor.
Fonda azer bülbül-aşk laftan anlamaz ki

duş jeli kullanan erkek

Kaypak kaypak amk ibineleri.

23 yaşında ölmek

Ölüm, buz gibi bir şey ya. Genç yaşta ölümleri duyunca çok üzülüyorum. Sanırım yaşayamadıklarına, sevemediklerine, doyamadıklarına, kızamadıklarına…

bir insanın fiziksel özellikleriyle dalga geçmek

afedersiniz, orospu çocukluğudur.

yazarların kötü olduklarında aradıkları ilk kişi

ablamdır. sitem ederim neden yoksun sana en çok ihtiyaç duyduğum zaman diye. Onunla dostluğu, arkadaşlığı, gömmüşüm. insan iki yaşında kaybettiği ablasıyla kendisini de gömebiliyormuş sonra başkasına da açılamıyormuş.

arkadaşlar bakar mısınız bi

görsel

geyik gördüm ben. Bolluk, bereketmiş.

1 yaş doğum günü hediyesi

lego duplo. tek oyuncak seçme şansım olsa lego olur net.

ulunun en iyi 5 yazarı

zaten beş kişi var aq.
© copyright 2005 - 2026