bugün
C
ceaslim13 yıl önce
sözlükte online yazarın kalmaması
yaklaşık olarak 2 dk dır hiç entry ve başlık girilmemesinden anladığım sözlükte oluşan sessizlik.. (bkz:yusuf)
C
ceaslim13 yıl önce
yaran facebook iletileri
"arkadaşlar sokucam çete savaşları inviteyşınınıza ama, yeter.."
C
ceaslim13 yıl önce
uludağ sözlük ddos taarruzu yazarlar topluluğu
katılmak istediğim topluluk. (bkz:amınıza koymaya geldik)
C
ceaslim13 yıl önce
uludağ sözlük ddos taarruzu yazarlar topluluğu
katılmak istediğim topluluk. (bkz:amınıza koymaya geldik)
C
ceaslim13 yıl önce
dünya nın incisi
marmaris'dir. karikatürist lütfi küçük Avrupa Turizm Birliğinin 1983 yılında Paris'te düzenlediği yarışmada örgüte üye 46 ülkeden 139 sanatçı arasında birincilik ödülü alarak dünyaya ülkemiz ve Marmaris'in adını duyurduğu eserde Dünyayı kabuğunu açmı… devamını gör
C
ceaslim13 yıl önce
dünya nın incisi
marmaris'dir. karikatürist lütfi küçük Avrupa Turizm Birliğinin 1983 yılında Paris'te düzenlediği yarışmada örgüte üye 46 ülkeden 139 sanatçı arasında birincilik ödülü alarak dünyaya ülkemiz ve Marmaris'in adını duyurduğu eserde Dünyayı kabuğunu açmı… devamını gör
C
ceaslim13 yıl önce
sözlük yazarlarının benzediği ünlüler
klişe bir giriş yapayım şöyle yaldır yaldır; nasıl olup da bu zamana kadar başlığının açılmadığına şaşırdığım hede... ha bu arada; (bkz:recep bülbülses)
C
ceaslim13 yıl önce
bir zamanlar karizması olan şeyler
şimdi karizması olmayan birçok ayrıntı. mesela babam beni tekel bayiye 70lik rakı almaya gönderdiğinde, hem elimde eve rakıyla döndüğümde babamın nazarında hem de tekel bayinin çıktığı bütün sokaklarda bir karizma ve güç hissederdim üzerimde. yani bu… devamını gör
C
ceaslim13 yıl önce
şimdi karizması olmayan birçok ayrıntı. mesela babam beni tekel bayiye 70lik rakı almaya gönderdiğinde, hem elimde eve rakıyla döndüğümde babamın nazarında hem de tekel bayinin çıktığı bütün sokaklarda bir karizma ve güç hissederdim üzerimde. yani bu… devamını gör
C
ceaslim13 yıl önce
C
ceaslim13 yıl önce
C
ceaslim13 yıl önce
C
ceaslim13 yıl önce
C
ceaslim13 yıl önce
C
ceaslim13 yıl önce
kızıl saçlı beyaz tenli kadınların çirkin olamaz
çok doğru bir önermedir. bu kadınların kainat üzerinde taşıyamayacakları tek sıfat çirkinliktir. aksini iddaa eden varsa buyursun denilecek gruptur. Hatta dünyanın en güzel kadınları bunlardan oluşmaktadır. Bir de yeşil gözlüyse yeme de yanında yattı… devamını gör
C
ceaslim13 yıl önce
kızıl saçlı beyaz tenli kadınların çirkin olamaz
çok doğru bir önermedir. bu kadınların kainat üzerinde taşıyamayacakları tek sıfat çirkinliktir. aksini iddaa eden varsa buyursun denilecek gruptur. Hatta dünyanın en güzel kadınları bunlardan oluşmaktadır. Bir de yeşil gözlüyse yeme de yanında yattı… devamını gör
C
ceaslim13 yıl önce
evde hayvan besleyen zihniyet
hayvanın ne işi var evde kardeşim ya. Hayvan dediğin yaratık dışarda yaşar. Eğer evde yaşamaya ihtiyaçları olsaydı , Allah onlara ev yapabilecekleri aklı verirdi. Ki zaten ihtiyacı olana da vermiştir. Bak kuşlara kendi yuvalarını kendileri yaparlar.… devamını gör
C
ceaslim14 yıl önce
turk oturusu
soyu m.ö 200 lere dayanan ve acıp bacaklarını oturduklarında dız cokup pantolonun patlama seviyesine gelmesini saglayan bi emanete sahip insanların yani turklerın commesi.. sigarada içililen bu sırada veya cople kum karıstırılan hadise.. balgamda sal… devamını gör
C
ceaslim14 yıl önce
kurda alternatif milli sembol
efenim malumunuz odur ki türklerin milli sembolu olarak kurdu bilir kurdu söyleriz. fakat bu söyleyenlerin birçoğu ülkücüdür. atatürk de bozkurtu seçmiştir. haddime değil lakin şöyle tüm türkiyenin benimseyebileceği bir milli sembol olsa fena olmaz … devamını gör
C
ceaslim14 yıl önce
kate upton
Hökumat gibi garı...
C
ceaslim14 yıl önce
hepar
tıp dilinde karaciğer.
C
ceaslim14 yıl önce
hepar
tıp dilinde karaciğer.