bugün
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum12
- mor semsiyeli yabanci16
- ahmet kaya'yı aşağılayan ülkücü2
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- aym'nin chp'nin 128 dolar yalanını tescillemesi2
- sigara içen kızla öpüşülür mü13
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- sözlükte kavga etmek8
- cilgincapkin219
- ona bir şey söyle12
- altın fiyatları düşerken gelen altın alma isteği4
- memeleri füze gibi kadın13
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı3
- buddy dude21
- chp'nin hali ne olacak46
- seni yeşerteceğim diyen erkek4
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- kabuksuz kaplumbaga7
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- bisiklet marka tavsiyesi10
- masklavi'nin düşünceleri18
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- enayimiknatisii12
- karton toplayan abi7
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- sedat pekmez39
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız6
- gammazlar çetesi15
- uysaljakoben17
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- kocamı çalıştırmam diyen kadın3
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- insanlarda bıraktığımız iz5
- mermi abla4
- yeşil gözlü kız11
- sosyoloji ekonomi bilimi ilişkisi2
- kızıl cin4
- neden herkes aynı şeyi söylüyor3
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- gocu24
- kanka olurduk ölümüne2

yaklaşık olarak 2 dk dır hiç entry ve başlık girilmemesinden anladığım sözlükte oluşan sessizlik..
(bkz:yusuf)

marmaris'dir. karikatürist lütfi küçük Avrupa Turizm Birliğinin 1983 yılında Paris'te düzenlediği yarışmada örgüte üye 46 ülkeden 139 sanatçı arasında birincilik ödülü alarak dünyaya ülkemiz ve Marmaris'in adını duyurduğu eserde Dünyayı kabuğunu açmı… devamını gör

marmaris'dir. karikatürist lütfi küçük Avrupa Turizm Birliğinin 1983 yılında Paris'te düzenlediği yarışmada örgüte üye 46 ülkeden 139 sanatçı arasında birincilik ödülü alarak dünyaya ülkemiz ve Marmaris'in adını duyurduğu eserde Dünyayı kabuğunu açmı… devamını gör

klişe bir giriş yapayım şöyle yaldır yaldır;
nasıl olup da bu zamana kadar başlığının açılmadığına şaşırdığım hede...
ha bu arada; (bkz:recep bülbülses)

şimdi karizması olmayan birçok ayrıntı. mesela babam beni tekel bayiye 70lik rakı almaya gönderdiğinde, hem elimde eve rakıyla döndüğümde babamın nazarında hem de tekel bayinin çıktığı bütün sokaklarda bir karizma ve güç hissederdim üzerimde. yani bu… devamını gör

şimdi karizması olmayan birçok ayrıntı. mesela babam beni tekel bayiye 70lik rakı almaya gönderdiğinde, hem elimde eve rakıyla döndüğümde babamın nazarında hem de tekel bayinin çıktığı bütün sokaklarda bir karizma ve güç hissederdim üzerimde. yani bu… devamını gör

çok doğru bir önermedir. bu kadınların kainat üzerinde taşıyamayacakları tek sıfat çirkinliktir. aksini iddaa eden varsa buyursun denilecek gruptur. Hatta dünyanın en güzel kadınları bunlardan oluşmaktadır. Bir de yeşil gözlüyse yeme de yanında yattı… devamını gör

çok doğru bir önermedir. bu kadınların kainat üzerinde taşıyamayacakları tek sıfat çirkinliktir. aksini iddaa eden varsa buyursun denilecek gruptur. Hatta dünyanın en güzel kadınları bunlardan oluşmaktadır. Bir de yeşil gözlüyse yeme de yanında yattı… devamını gör

hayvanın ne işi var evde kardeşim ya. Hayvan dediğin yaratık dışarda yaşar. Eğer evde yaşamaya ihtiyaçları olsaydı
, Allah onlara ev yapabilecekleri aklı verirdi. Ki zaten ihtiyacı olana da vermiştir. Bak kuşlara kendi yuvalarını kendileri yaparlar.… devamını gör

soyu m.ö 200 lere dayanan ve acıp bacaklarını oturduklarında dız cokup pantolonun patlama seviyesine gelmesini saglayan bi emanete sahip insanların yani turklerın commesi.. sigarada içililen bu sırada veya cople kum karıstırılan hadise.. balgamda sal… devamını gör

efenim malumunuz odur ki türklerin milli sembolu olarak kurdu bilir kurdu söyleriz. fakat bu söyleyenlerin birçoğu ülkücüdür. atatürk de bozkurtu seçmiştir. haddime değil lakin şöyle tüm türkiyenin benimseyebileceği bir milli sembol olsa fena olmaz … devamını gör