bugün
C
catstark6 yıl önce
hamidiye suya ambargo uygulayan firmalar
31 mart öncesi hamidiye ye tapanlar şimdi cephe değiştirmiş. vay amuna koyduum siyaseti.
C
catstark7 yıl önce
evinde hayvan besleyen yazarlar
beni de kapsayan yazarlar grubudur.
C
catstark7 yıl önce
türk süper kahramanlar
ana rahminden çekilip çıkarılarak değil superman misali yere konarak doğan insanlarımızdır. örnek vermek gerekirse; (bkz: teoman) (bkz: küçük ibo) (bkz: magic necmi) (bkz: hasan mezarcı)
C
catstark10 yıl önce
istifa et amın oğlu
bugünlerde aklımdan çıkmayan cümle. http://24.media.tumblr.com/be4f7a256a5b5038cbb21e93a02f92b5/tumblr_mnvbylrsPa1supt6oo4_1280.jpg
C
catstark10 yıl önce
atatürk ü düşman gören kürt kökenli yurttaş
malesef kandırılmış; apo ve pkk saflarına geçen yurttaştır. komünizmin kötü yüzü ile tanışmış ve hak diye, mücadele diye devlet düşmanı olup, kürt faşistine dönmüştür. elbette pkk'nin oluşma şartlarını oluşturmuş devlette dedeleri işkence görmüştür. … devamını gör
C
catstark11 yıl önce
14 şubat
evliler için evin ihtiyacını alıp hediyeymiş gibi vererek geçiştirilen alelade bir gün.
C
catstark12 yıl önce
80ler 90lar muhabbeti yaparak oy toplamak
arkadaş kaldı mı hakikaten böyle şeyler diye düşündüm. gecenin 4 ünde aklıma düştü. bi durdum, bi daha düşündüm. ulan dedim ben hiç buranın beğenilen entrylerine bakmıyorum dedim, açtım baktım, ne göreyim. dehşete düştüm. nasıl böyle bir şey olabilir… devamını gör
C
catstark12 yıl önce
uff snane be slk diyen şişme kadın
türk kullanıcalara yönelik imal edilmiştir. türk kızları örnek alınarak yapılmış bir tasarım harikasıdır. şişman, kısa boylu, kolları kıllı, koca popolu modellerdir.
C
catstark12 yıl önce
bıyıklı şişme kadın
türk kadını ölçekli şişme kadındır. fetişler için yanında bir değil iki değil üç değil tam 5 kavanoz bal hediyedir. bu fırsatı kaçırmayın.
C
catstark15 yıl önce
uludağ sözlük te erotik caps vermek
çaylak olmak ile sonuçlanacak eylemdir.
C
catstark15 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
C
catstark15 yıl önce
rate my avatar
yazar olacağı günü iple çektiğim altıncı nesil çaylak. o geldiği gün ortalıkta bir tane bile emo kalmayacağından şüphem yok. kendisi alp-himalaya kuşağının en delikanlı~emo~ yazarı olmaya adaydır.
C
catstark15 yıl önce
bakkalın kızının muhteşem göğüsleri
C
catstark15 yıl önce
mustafa kemal atatürk vs bülent ersoy
C
catstark15 yıl önce
objebi
hoşgelmiş bir beşinci nesil yazar.
C
catstark15 yıl önce
hayatında hiç birmingham a gitmemiş ulu yazarları
aynı platformda yazmaktan utanç duydugum yazarlardır. türkiye'de hiç bulunmayan güzel sanatlar galerisi yalnızca bu şehirde 3 tane bulunmaktadır. the rep tiyatrosunda opera izlemek ve birmingham merkez kütüphanesini dolaşmak nedir bilmeyen yazarla… devamını gör
C
catstark15 yıl önce
yaran dükkan isimleri
oral ticaret fantazi el örgü yünleri. (bkz:başlık başıma)
C
catstark15 yıl önce
dünyanın en güzel götü
`beyşehir gölü`dür. ~swh~
C
catstark15 yıl önce
ak parti ye oy vermeyenin müslümanlığı şüphelidir
benim kabul ettiğim bir gerçeklik. ülkenin kalkınması için elinden geleni ardına koymayan bir partiye oy vermemek bu ülkenin refaha kavuşmasını istememektir. bu da müslümanlığa asla yakışmaz. çünkü islam insanı ve insanlığı kutsar. kutsal görür. in… devamını gör
C
catstark15 yıl önce
terörist demeyeceksin insan o insan
terörist demeyeceksin orospu çocuğu o orospu çocuğu.
C
catstark15 yıl önce
hoşgeldin ya mübarek onbira ylar
(bkz:yiğit özgür esprilerini sahiplenmek) (bkz:şerefsizim benim aklıma geldiydi)
C
catstark15 yıl önce
ayakkabı numarası ve doğum tarihi ile matematik
üşenmeyip yaptığım ve doğru çıkan basit bir matematik hilesi.
C
catstark15 yıl önce
başbakan ile ilgili şok görüntüler
(bkz: habervaktim/#9293387)
C
catstark15 yıl önce
recep tayyip erdoğan ın en başarılı lider olması
cumhuriyet dönemini kapsadıgımızda son derece dogru olan önerme. istatistikler yalan söylemez. edit : ne diye eksilersin ey kemalistim, ben değil istatistikler söylüyor.
© copyright 2005 - 2026