bugün
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler7
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- yalnizca deli yalnizca sair21
- arkadaşlar bakar mısınız21
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- katatespizartmasi17
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- kitap okurken ağlamak7
- insan olmaya ceyrek kala7
- özlem tekin4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- en merak ettiğin ulu yazarı14
- pkklı anaları2
- ömer yıldırım3
- piç cenazesi2
- saraca finch house5
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- kitap okurken ağlayan erkek3
- kürdistan hava kuvvetleri2
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- odyssey6
- merkür retrosu3
- üsküdar da martıya eziyet6
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- çamoluk3
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- ordu4
- bir idam mahkumunun son günü2
- mucize beklemeyen insan2
- grizzy and the lemmings2
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- instagram'ın alışveriş merkezine dönüşmesi2
- kayseri ve konyanın yobaz olması2
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi2
- kredi kartı2
- sevilen kızın ağzımıza vermesi2
- recep tayyip erdoğan9
- velvet47
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması18
- bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa2
- iyi insan olmak4
entry'ler (38)
kendisi aşırı derecede çirkinleşmiştir. Eskiden yüzünde bi nur vardı bu adamın. Son zamanlarda adeta içindeki şeytan gözlerinden okunuyor.
"iki ayyaş" lafını kime söylediğini bir türlü açıklayamayan diktatörümüz rte "Atatürk Kültür Merkezi" demeyip akm, Atatürk demeyip Gazi demekte ısrar etmektedir...
hep aynı güne başlıyor olmanın ağırlığı yine de bir şeye başlıyor olmanın sevinci...
ölümüne mutsuzum..
her kasım aralık ayını ağlayarak geçirdim..bir daha ağlamak yok hep mutlu olucaksın diye bana söz veren kişi bugün beni terk etti. Ve yine aylardan aralık...
benim sana yapmayı düşündüğüm şeyi benden önce yaptın bana. sana mı lanet olsun bana mı bilmiyorum
yine yalan söylüyordur. hep yalan söyler kendileri
gangnam styleeeee...
yüzlerce komutanın, profesörün bir araya gelip de onlarca gazeteciden yardım alarak sözde örgüt kurup kendisine suikast düzenleyeceğinden korkan, ağlayan, sızlayan, ileri görüşlü(!) devlet adamı nasıl oluyor da şunu düşünemiyor: bu kadar insan bir araya gelip bahsettiğin örgütü gerçekten kurmuş olsaydı onca kroki, plan hazırlasaydı bunların koleksiyonunu yapar gibi saklarmıydı yoksa senin kafana çoktan sıkmış olurlar mıydı? ki sen bizim kafamızı ..ikmeyesin...
Ambulans sesi duyunca aklıma direk sen geliyorsun. Umarım içinde o vardır diyorum. Aşk, nefrete ne yakınsın...
Para ile her şeye sahip olunacağı söylenir.Yiyecek satın alabilirsin, ama iştah satın alamazsın.ilaç alırsın ama sağlık alamazsın.Bilgi alırsın ama bilgelik alamazsın.Gösteriş alırsın ama güzellik alamazsın.Eğlence alırsın ama neşe alamazsın.Tanıdık alırsın ama dost alamazsın.Hizmetçi alırsın ama sadakat alamazsın.Boş vakit alırsın ama huzur alamazsın.Para ile her şeyin kabuğunu alır ;Hiçbir şeyin çekirdeğini alamazsın.
"Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8'den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. insanlar sadece 2'ye ayrılırlar. iyi insanlar ve kötü insanlar" Albert Einstein
özellikle söz1 de iptal edilmesi gereken soruların olduğu sınav.
bugün çok sevdiğim ir arkadaşımı deli gibi kıskandım. mutluluğunu, gözlerinin ışıltısını, evini, eşini, evliliğini, hayatını her şeyini kıskandım. bende artık mutlu olmak istiyorum be sözlük..
kimseye inanma. kendi doğrularınla yaşa gitsin.
"unutmak iyileştirir" nietzsche
benim o. Ve kendimle gurur duyuyorum.
yarışmacı kızımız siyaset bilimi okuduğu halde tbmm nin diğer adına yüce divan cevabını verdi.bunun adı heyecan olmamalı.
tabi ki yaş farkı. buna bağlı olarak beyin gelişimi farkı, düşünce farkı vs. merak ettim acaba böyle basit bir başlığı açan yazar ilkokulda mı yoksa üniversitede mi?
sezercik küçük mücahit.