bugün
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler15
- uysaljakoben17
- sözlüğün eski tadının olmaması6
- enayimiknatisii12
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi6
- chp bölünürse olacaklar6
- memeleri füze gibi kadın7
- buddy dude17
- san fransisco niggasi5
- mor semsiyeli yabanci2
- şövalye modu3
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- cilgincapkin213
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan4
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- gammazlar çetesi18
- aylık 274 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- chp'nin hali ne olacak46
- masklavi'nin düşünceleri18
- sarapci koala2
- true'nun aslında iyi biri olması4
- yeşil gözlü kız11
- yaran twitter iletileri2
- kabuksuz kaplumbaga2
- chp kapatılsın kampanyası10
- kemal kılıçdaroğlu'nun amacı'ne sorunsalı3
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- bu sen misin7
- sözlükteki seferoğulları ile tellioğulları3
- gözyaşı ile boğulan gözler3
- mesai bitince işten çıkanlara kurulan patron2
- çizgili pijamalı çocuk5
- sözlük yapay zekası2
- true nickli namussuz kadın düşkünü4
- parke taşı arasına yuva yapan arı benzeri hayvan3
- normal sözlük moderasyonu5
- dam ittifakı7
- yeğen3
- gençler isyan ediyor6
- kabak tatlısı kapatılsın6
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak7
- gavurlar niye müslüman olmuyor10
- ahmet mahmut ünlü2
- sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş4
- çok ayıp ettiniz3
entry'ler (32)
-senin pederin eli kolu uzunmuş bak evlenelim yapsın bize bir güzellik.
Ve carmenta mekanı terk eder.
Ve carmenta mekanı terk eder.
24 Kasım 2016, 22:58
Bir öğretmen adayı olarak geçirdiğim en berbat öğretmenler günü.
Sebebi: Babamın gözlerimin önünde kalp krizi geçirmesi.
Sanırım alışamayacağım. Yaşlandıklarına, yaşlanmanın getirdiği hastalıklara... işin bir de sonu var ki o kısmını düşünmek istemiyorum.
Görünen o ki Bana bu gece de uyku yok.
Korku var ya, çok kötü bir his.
Bir öğretmen adayı olarak geçirdiğim en berbat öğretmenler günü.
Sebebi: Babamın gözlerimin önünde kalp krizi geçirmesi.
Sanırım alışamayacağım. Yaşlandıklarına, yaşlanmanın getirdiği hastalıklara... işin bir de sonu var ki o kısmını düşünmek istemiyorum.
Görünen o ki Bana bu gece de uyku yok.
Korku var ya, çok kötü bir his.
5.25 derece miyop olduğumdan süperliğini pek göremeyeceğim aydır.
Uyuyamıyorum.
Çünkü sevdiğim bir arkadaşımın bana olan tavırları aniden değişti ve ben ne hata yaptım diye düşünmekten uyuyamıyorum. Ama bulamıyorum da.
Vicdanıma sıçayım. Ne olurdu şöyle hiç sallamayan insanlardan olabilsem?
Çünkü sevdiğim bir arkadaşımın bana olan tavırları aniden değişti ve ben ne hata yaptım diye düşünmekten uyuyamıyorum. Ama bulamıyorum da.
Vicdanıma sıçayım. Ne olurdu şöyle hiç sallamayan insanlardan olabilsem?
twitter hesabı açmak.
bitmedi: twitter profilini düzenlemek.
yine bitmedi: milyon tane fotoğraftan profil fotoğrafı beğenememek ve bu saatte saç-makyaj yapıp yine yeni yeniden selfie'ler çekmek.
valla bu son: fotoğraflara tanınmayacak hale gelene kadar efekt basmak.
.
oje mi o?
bitmedi: twitter profilini düzenlemek.
yine bitmedi: milyon tane fotoğraftan profil fotoğrafı beğenememek ve bu saatte saç-makyaj yapıp yine yeni yeniden selfie'ler çekmek.
valla bu son: fotoğraflara tanınmayacak hale gelene kadar efekt basmak.
.
oje mi o?
ders çalışma isteği.
ya allahını seven üstüme ders çalışma isteği atsın.
ya allahını seven üstüme ders çalışma isteği atsın.
Probis. Muzlu süt eşliğinde.
Kafamın adeta özerklik ilan ettiği ağrıdır. Sanki kafamı bööyle duvara vursam geçecekmiş gibi.
bir keresinde deli gibi platonik aşık olduğum adamın adını öğrenince yıkılmıştım. çünkü adamın adı buket'ti.
bunun bu saatte aklıma gelmesinin sebebi, yani asıl mesele de bugün ismi "şirin" olan bir beyefendiden aldığım kahve teklifi.
aşk hayatım yıkılıyor.
bunun bu saatte aklıma gelmesinin sebebi, yani asıl mesele de bugün ismi "şirin" olan bir beyefendiden aldığım kahve teklifi.
aşk hayatım yıkılıyor.
içinde bulunduğum nesildir.
benim okuduğum ilkokulda bir müzik öğretmeni nedense 1 aydan fazla kalmadığı için başka bir hoca gelir "sırayla şarkı söyleyin, ben dersime gidiyorum arada kontrol edeceğim sizi" deyip giderdi. biz salaklar da (tabii ki bir numaralı salak ben oluyorum) hoca gelecek korkusuyla tahtaya çıkıp sırayla şarkı söylerdik. en çok ben söylerdim ve hayır, hoca hiç gelmedi.
bir itiraf: petek dinçöz'den foolish casanova'yı söylemiştim ve tüm sınıf alkışlamıştı.
biitiful en seksiii, hirayem beybiii...
benim okuduğum ilkokulda bir müzik öğretmeni nedense 1 aydan fazla kalmadığı için başka bir hoca gelir "sırayla şarkı söyleyin, ben dersime gidiyorum arada kontrol edeceğim sizi" deyip giderdi. biz salaklar da (tabii ki bir numaralı salak ben oluyorum) hoca gelecek korkusuyla tahtaya çıkıp sırayla şarkı söylerdik. en çok ben söylerdim ve hayır, hoca hiç gelmedi.
bir itiraf: petek dinçöz'den foolish casanova'yı söylemiştim ve tüm sınıf alkışlamıştı.
biitiful en seksiii, hirayem beybiii...
O son kahveyi içmeyecektim.
Benim için sayısızdır ama "best of carmenta" adlı eserimden sizin için bir bölüm yazacağım:
O gün 538714972 tane çeviri yapmıştım ve sözlüğümü hareket ederken gördüğüme yemin edebilirim. Kafam o kadar güzel, beynim falan akıyor burnumdan. Daha sonra masama bir metin daha geldi. Türkçe. Yani bana öyle söylediler. Rezaletti. Ben de hem beynimin akışının hem de pms'in bana verdiği yetkiye dayanarak ofiste carlamaya başladım:
+bu ne yaa? Bu nasıl bir metin? Benden bunu ingilizce, fransızca ve ispanyolca'ya çevirmemi mi istiyorsunuz? Benim bunu önce türkçe'den türkçe'ye çevirmem lazım! Hangi gerizekalı yazdı bunu?!
işte o anda ofisin arka taraflarından gür bir ses yükseldi. Gururla "ben yazdım" dedi. Evet, oydu. Genel müdür.
ne geldiyse başıma çenemden geldi zaten.
Söyleyeceklerim bu kadar.
O gün 538714972 tane çeviri yapmıştım ve sözlüğümü hareket ederken gördüğüme yemin edebilirim. Kafam o kadar güzel, beynim falan akıyor burnumdan. Daha sonra masama bir metin daha geldi. Türkçe. Yani bana öyle söylediler. Rezaletti. Ben de hem beynimin akışının hem de pms'in bana verdiği yetkiye dayanarak ofiste carlamaya başladım:
+bu ne yaa? Bu nasıl bir metin? Benden bunu ingilizce, fransızca ve ispanyolca'ya çevirmemi mi istiyorsunuz? Benim bunu önce türkçe'den türkçe'ye çevirmem lazım! Hangi gerizekalı yazdı bunu?!
işte o anda ofisin arka taraflarından gür bir ses yükseldi. Gururla "ben yazdım" dedi. Evet, oydu. Genel müdür.
ne geldiyse başıma çenemden geldi zaten.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bedevi görse şükreder.
Bursa'da Nerede kurşun döktürülür, enter.
Gerizekalılığımı bir üst seviyeye taşıdım bugün. Bildiğim şehirde kaybolmayı falan geçtim. Önce çantamı okulda unuttum, almak için geri döndüm ve servisi kaçırdım. sonra kitaplarımı otobüste unuttum, final olarak da anahtarımı kapının dışında bırakmışım.
Hansel ve gretel bursa şubesi.
Hansel ve gretel bursa şubesi.
Tabii ki özendirmeyen basit bir harekettir. Ne yani?
Hah.
Sensin kıskanç.
Hah.
Sensin kıskanç.
Anne her banyo yaptırdığında "n'olur sıcak suyla yıkama" diye ağlamak. Sebebi sıcak sudan yanmak falan değil, sıcak suyla yıkanırsam zaten kısa olan boyumun daha da çekeceğini sanmam.
Olayla alakalı ikinci bir şey:
Birinci sınıfta sınıfımın en minik çocuğu olduğumu fark etmemle eve gidene kadar ağlamam. Ağlamamdan korkup beni sorguya çeken anneme "eğer beni sıcak suyla yıkamasaydın boyum çekmezdi, böyle küçük olmazdım" diye isyan etmem.
Utanç içindeyim.
Olayla alakalı ikinci bir şey:
Birinci sınıfta sınıfımın en minik çocuğu olduğumu fark etmemle eve gidene kadar ağlamam. Ağlamamdan korkup beni sorguya çeken anneme "eğer beni sıcak suyla yıkamasaydın boyum çekmezdi, böyle küçük olmazdım" diye isyan etmem.
Utanç içindeyim.
Son 1 haftadır yıllardır yaşadığım şehirde yanlış otobüse, metroya biniyorum, feribotları kaçırıyorum ve bildiğim yerlerde kayboluyorum. Ya aşığım ya da gerizekalıyım.
inşallah aşığımdır.
inşallah aşığımdır.
Özellikle makyaj konusunda yardım arayanlar için adeta bir nimet olan sözlüktür.
Neredeyse bütün markalar ve ürünleri hakkında kullananların yorumlarını bulabilirsiniz. Almakta kararsız kaldığınız bir ürünü buradan araştırabilirsiniz.
Ortamı da çok güzeldir. Bildiğiniz kız muhabbetleri döner. Konu sadece makyajdan ibaret değildir tabii. Sadece makyaj birinci sıradadır. Onun dışında her şey de konuşulur.
Kendi adıma konuşmak gerekirse çok yararlı bulduğum sözlüktür.
Neredeyse bütün markalar ve ürünleri hakkında kullananların yorumlarını bulabilirsiniz. Almakta kararsız kaldığınız bir ürünü buradan araştırabilirsiniz.
Ortamı da çok güzeldir. Bildiğiniz kız muhabbetleri döner. Konu sadece makyajdan ibaret değildir tabii. Sadece makyaj birinci sıradadır. Onun dışında her şey de konuşulur.
Kendi adıma konuşmak gerekirse çok yararlı bulduğum sözlüktür.
Sanırım çok kolay mutlu olabilmem.