bugün

entry'ler (4)

neden sevgilin yok

Seni en son yüz üstü bırakan piç yüzünden hepsinin de seni bırakacak sandığın için yok. Her mesaj atan iğrenç bir insan gibi geliyor. Yani sizin bütün duygularınızın azına sıçıp yoluna devam eden pezevenkler yüzünden.

kendini yalnız hissetmek

Yalnızlığı çok seven biri olarak bazen bu durum hiç iyi olmuyor bir an bir boşluğa düşüyorsun ki o boşluk seni boğuyor.

mis gibi kokmak

Odanı temizlemişsin, yeni çarşaflar serilmiş , oda havalandırılmış , en güzel kokan şampuanlarla yıkanmışsın, vücuduna krem sürüp yeni yıkanan pijamalarını giymişsin bu öyle bir his.

sürekli birini düşünmek

Bu öyle bir duygudur ki içinden çıkmak istesen çıkamazsın bazen de o duygudan çıkmak istemezsin. Uyuşturucu etkisi yapar. istemezsin ama gelir , kaçarsın ama kovalar , gülersin ama ağlatır , ağlarsın ama güldürür. Gece yatarken bugün son artık düşünmeyeceğim dersin sabah kalkarsın bakarsın daha çok düşünüyorsundur. Çünkü bu sefer onu düşünmemeyi düşünüyorsun. Artık onu bana hatırlatan her şeyden uzaklaşacağım lazım dersin ama her gece bakmadan da uyuyamazsın. Rüyanda görmeyi dileyip bir cevap ararsın. Gece gökyüzüne bakıp bir işaret beklersin devam etmek için. Belki de ona karşı bir his değil takıntıdır bu. Buraya da yazmışlar sen onu düşünüyorsan o da seni düşünüyordur. Hayır arkadaşlar kendinizi buna inandırıp devam etmeyin. Çünkü aslında hiç umurun da değilsiniz. Hayatınızda sizden başka herkese yer vardır unutmayın. Asıl gerçek siz birini ne kadar düşünürseniz o sizden bir o kadar daha çok uzaklaşır. Bırakmalıyız. Özgürleştirmeliyiz. Özgürleşmeliyiz. Lütfen bana inanın 5 yıl bunu yaşamış olarak söylüyorum ki karşınızdakine kendinizden fazla değer vermeyin. Yoksa el altında tutulur gün gelir atılırsınız .
© copyright 2005 - 2026