bugün
C
candylebarisik4213 yıl önce
ikinciye 10 puan fark atmak
Daha ligin bitmesine 2 hafta kalmasına rağmen lig 2. sine 10 puan fark atmaktır. Lig sonunda farkın 16 puana çıkması muhtemeldir.
C
galatasaray ın kazandığı haksız penaltılar
özellikle 2012-2013 sezonunda doruk yapmış penaltılardır. benim hatırladıklarım beşiktaş, gençlerbirliği, mersin idmanyurdu maçlarında verilen haksız penaltılardır. belki gs nin kazandığı haksız penaltı sayısı birçok süper lig takımının kazandığı nor… devamını gör
C
gs nin miy maçında şike yapması
(#19259905) bunun gibi onlarca şikeli maç bilgisi elime geçti. milyarlar kazandım. hemen hemen bütün maçların sonucu önceden belli oluyor. dünya liglerinin %90 ı için geçerli bir durum bu. bütün endüstriyel futbol camiası mafyaların elinde. eh, bize… devamını gör
C
sarıkız örümceği
görüntüsü ürkütücü bir hayvandır. teröristlerin korkulu rüyasıdır. zehirli olmasıyla beraber sokması halinde çok ciddi hasarlara yok açabilmektedir. (vid:#75297)
C
sarıkız örümceği
görüntüsü ürkütücü bir hayvandır. teröristlerin korkulu rüyasıdır. zehirli olmasıyla beraber sokması halinde çok ciddi hasarlara yok açabilmektedir. (vid:#75297)
C
sarıkız örümceği
C
yazarların araba arkası yazıları
yazılabilecek en güzel yazıdır. (bkz: kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? '' http://galeri.uludagsozluk.com/g/yazarlarin-araba-arkasi-yazilari/
C
yazarlarin araba arkasi yazilari
yazarlarının arabası varsa ki çoğunun olduğunu tahmin ediyorum. araba arkası yazılarıdır. örnekler. (bkz:anketçi) (bkz:sollarsan beni yazarım sözlükte seni) (bkz:yolların ustasıyım entrylerin kralıyım) (bkz:karmam 1500)
C
yazarların sahip olduğu ilk cep telefonu
C
apo yu asarsa chp asar
yağmur yağmadan toplaması gerekir.
C
aponun idamı
C
aponun idamı
C
nevruz a gidip eliyle ülkücü işareti yapmak
Vatanın sahipsiz olmadığını göstermektir. He dayak yersiniz orası ayrı. Edit: başlık başıma.
C
nevruz a gidip eliyle ülkücü işareti yapmak
Vatanın sahipsiz olmadığını göstermektir. He dayak yersiniz orası ayrı. Edit: başlık başıma.
© copyright 2005 - 2026