bugün
B
buttercup38 ay önce
sicilya
gorulecek tek yeri etna yanardagi..gerisi bos..gidildiginde ulkemizde gibi hissettiren ilginc ada..
B
buttercup39 ay önce
sözlük yazarlarına gelen son mesaj
En son vodafone attı. Bir geçmiş olsun demediği kaldı amk.
B
buttercup39 ay önce
sevişmek istenen ünlüler
bir çok gencin hayallerini süsleyen ünlülerdir. (bkz: Emilie De Ravin)
B
buttercup310 ay önce
older
`george michael` ın aynı adlı albümünden harika sözlere ve müziğe sahip parçası i should have known it seemed too easy you were there and i was breathing blue strange, baby don't you think i'm looking older? but something good has happened… devamını gör
B
buttercup310 ay önce
ebo
enfes bir `nekropsi` parçası. replikas'ın s isimli parçasını da uyandırdığı hisler açısından andırmıyor değil.
B
buttercup310 ay önce
sözlük yazarlarına gelen son mesaj
En son vodafone attı. Bir geçmiş olsun demediği kaldı amk.
B
buttercup31 yıl önce
cennet çamuru
hatay ve kilis yörelerine ait bir çeşit kadayıf tatlısıdır. son günlerde şef ömür akkor'un tv programlarında ki tarifleriyle yeniden ünlenmiştir. http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/08/28/fft16_mf357628.Jpeg
B
buttercup31 yıl önce
anın kedisi
(img:#1052517) biri kedi mi dedi? entelpipo şaşırtıyon beni, sende seviyon kedi.
B
buttercup31 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
buttercup31 yıl önce
sözlük yazarlarının b12 değerleri
163 olması lazım d vitaminimde düşük.
B
buttercup31 yıl önce
anın kedisi
(img:#1052517) biri kedi mi dedi? entelpipo şaşırtıyon beni, sende seviyon kedi.
B
buttercup31 yıl önce
omroncomron
on ikinci nesil yazar.
B
buttercup31 yıl önce
arkadaş
en kötü gününüz birde ben vurayım diyen kisidir.
B
buttercup31 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
B
buttercup31 yıl önce
sokak kedisini eve almak
Sokak kedisi değil ama terk edilmiş çok güzel bir ev kedisiydi. Böyle bir hata yaptım ve onu yıkadıktan sonra yatağımda uyudu. Gece ben yatağa girerken bir tane pire ile göz göze geldim. Aldım elime ama ölmüyor da meret. En son bana doğru zıplayıp k… devamını gör
B
buttercup31 yıl önce
sokak kedisini eve almak
Sokak kedisi değil ama terk edilmiş çok güzel bir ev kedisiydi. Böyle bir hata yaptım ve onu yıkadıktan sonra yatağımda uyudu. Gece ben yatağa girerken bir tane pire ile göz göze geldim. Aldım elime ama ölmüyor da meret. En son bana doğru zıplayıp k… devamını gör
B
buttercup31 yıl önce
bu saatte dışarda olmak
Hayatsız olmaktır. Ertesi gün çalışmayacak kadar hayatsız olmak ya da ekmek elden su gölden bir miras yedi olmaktır tabii ki iki ihtimal daha var eticaret erbabı ya da sanal yatırım olarak pasif gelir sahibi olabilir.
B
buttercup31 yıl önce
anın kedisi
B
buttercup31 yıl önce
anın görüntüsü
B
buttercup31 yıl önce
anın görüntüsü
B
buttercup31 yıl önce
pervane hamamı
`tokat`'ta bulunan hamam.
B
buttercup31 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
B
buttercup31 yıl önce
kedi annesi
Yeni nesil anne. Doğurmadığı şeyin annesi. Sana kötü haberim var o senin çocuğun değil!
B
buttercup31 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
© copyright 2005 - 2026