entry'ler (1)

ayda kutay

Ayda Kutay'ı neden sevesiniz ki hem abartılcak kadar güzel değil, lez, ateist, GÖZLERi LENS, SAÇLARI KAYNAK BOYA KAŞLARI DA BOYA, BURNU KEPÇE GiBiYDi YAPTIRDI ESTETiK, KAŞLARINI KALDIRDI, GÖBEĞiNi ALDIRDI, ZATEN DUDAKLARINDAN DA BELLi BiŞiLER YAPTIRMIŞ DUDAĞINA DA HEM DAHA 18 YAŞINDA. Abartmıyorum bu dediklerim gercek bende ilk başta hiçbirine inanmamıştım ama öyle, 1. Abartılacak kadar güzel değil huurun teki. 2. Lez salağın teki 3. Sırf güzel olurum herşey olur biter sanmış ama huyu berbatın önde gideni, herkes onu estetiksiz güzel sanıyo hem eskiden kekoymuş değişik fotolar falan eski twitlerine baktım. Herhangi tipsizin önde giden birine bu 1 tane estetiği yaptırsan o da Adralina Lima olur. Dışarda da var Ayda gibi kızlar sadece Ayda'yı büyütmüşler bir de neymiş beni çekemeyen çok. Onlar senin esttiksiz halini görse küfür eder Ayda'nın haberi yok hem Ayda'nın boyu kısaymış estetik güzeli boyuna da mı bişi yaptı bilmiyorum ama salak yapar yani. Bide Ayda Kutay, her kıza; "O güzel ben hiç güzel olamıycam ya of." gibi durumlar uyandırır beyinlerinde ama ileri zamanlarda Ayda'nın nasıl bi orospu olduğunu anlarlar inş. Tşk.
© copyright 2005 - 2026