B
bugundegilsenezaman1 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
B
dünyadaki en iyi kendini savunma cümlesi
"ne alakası var ya?"
B
dünyadaki en iyi kendini savunma cümlesi
"ne alakası var ya?"
B
kız yazar varsa görelim
Bunlar hep boşa çaba be kardeşim. Yok.
B
bugundegilsenezaman2 yıl önce
sokak hayvanları yasası geçerse yeni gezi başlar
CHP Eskişehir il Başkanı Talat Yalaz açıklaması. Sokak hayvanları yasası geçerse sokakları yakıp yıkmakla, ülkeyi ateşe vermekle tehdit ediyorlar. Halk partisi olup bu kadar halktan kopuk olmayı nasıl başarıyorlar akıl mantık almıyor artık. "Atamı… devamını gör
B
bugundegilsenezaman2 yıl önce
karikatür
fransızca caricature komik ve/veya düşündürücü resim
B
bugundegilsenezaman3 yıl önce
kedi aşkı
kedi aşkıdır. olmayan kedimi çok seviyorum şahsen onun böyle tüylerini okşamayı, ben koltukta uyuya kalınca sabah uyandığımda göğsümün üzerinde uyuduğunu görmeyi, eve geldiğimde hemen diğer odadan hızla gelerek ayağımda dolanmasını, en zor kendimi en… devamını gör
B
şu an çalan şarkı
https://www.youtube.com/watch?v=s6Smz4GUAT4 çek bi duman bana dön bunu her tadan aklını kaybedecek harmanım içmedim 10 gündür bu durum beni mahvedecek
B
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
B
büyük meme vs küçük meme
büyük memenin tokatlayacağı versustur. evet.
B
çinli ve korelilerin biz japon değiliz demesi
fazlasıyla komik olan durumdur. "gözler öyle demiyo ama".
B
neden yalayarak kendimizi temizlemiyoruz
ilginç bilgi olarak bu konuya bir şey ekleyeyim . Kediler bizi tembel olarak görüyorlarmış. Bu yüzden ara ara gelip sizi yalıyormuş. Bi temizlik yüzü gör der gibi.
B
üstteki yazara aşık ol
aşık olmaya karar verdim...
B
üstteki yazara aşık ol
aşık olmaya karar verdim...
B
bugundegilsenezaman4 yıl önce
iggy azalea nın götü
Çok duru ve sekil olarak düzgün olan bir gottur.
B
meme ellemenin stresi yüzde 73 nokta 8 azaltması
ikisini birden elleyince yüzde 147 nokta 6 oranında bir azalma olabilir dikkat edin.
B
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
30 bin tl ye alınabilecek en iyi araba
30 bin niram var. araba alacağım. tafsiyelerinizi bekliyorum.
B
selfie çeken erkek
psikolojik sorunları olan ruh hastası erkektir. net..
B
sözlük yazarlarının hayatlarının özeti
Hayat özetim tam olarak; Düşeni kaldırıp Sonra onun beni düşürüp çekip gitmesinden ibaret..
B
günün şiiri
Mare Nostrum aşk olsun sana çocuk, aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiyede de en uzun koşuysa devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen en hızlısıydı hepimizin, ilk o göğ… devamını gör
B
günün şiiri
Mare Nostrum aşk olsun sana çocuk, aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiyede de en uzun koşuysa devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen en hızlısıydı hepimizin, ilk o göğ… devamını gör
B
kocasına nafaka ödeyen kadın
eşitlik naraları atan kadınlar gelip cevap versinler amk. sizin eşitliğiniz lafta. siz ancak kendinize daha çok eşitsiniz. kanunen daha çok kazanan taraf, daha az kazanan tarafa ödeme yapar. bana kocasına nafaka ödeyen bir tane kadın gösterin. yo… devamını gör
© copyright 2005 - 2026