B
bu ne simdi9 yıl önce
kobra murat
şişman bir şopar organizatör.
B
bu ne simdi9 yıl önce
mathieu valbuena
marsilya'nın iki kanadında da oynayabilen taş çatlasa 1.70 boyunda olan, süper hızlı ve bileklerine çok hakim topçu. son liverpool maçında da şahane bir gol attı. bir süredir izliyorum kendisini. çok durmaz marsilya'da uçar aynı ribery gibi. yakında… devamını gör
B
bu ne simdi9 yıl önce
mathieu valbuena
marsilya'nın iki kanadında da oynayabilen taş çatlasa 1.70 boyunda olan, süper hızlı ve bileklerine çok hakim topçu. son liverpool maçında da şahane bir gol attı. bir süredir izliyorum kendisini. çok durmaz marsilya'da uçar aynı ribery gibi. yakında… devamını gör
B
bu ne simdi9 yıl önce
yarak kürek modalar
şimdi de rengarenk saç modası çıktı. tam "bu neyin kafası?" durumu. http://listelist.com/gokkusagi-sac/
B
bu ne simdi9 yıl önce
tolga zengin
`trabzonspor` un altyapı dan yetiştirdiği `hopa` doğumlu yetenekli kalecisi. Mevki : Kaleci Forma Numarası : 29 Doğum Tarihi : 10.10.1983 Boy : 192 cm Kilo : 81 kg Sözleşme Başlangıç : 28.08.2002 Sözleşme Bitiş : 28.08… devamını gör
B
bu ne simdi9 yıl önce
bursa çocuğuyum
iki tane hapçı katil ruhlu sözüm ona beşiktaş'lının yaptıgı şerefsizce bıçaklama olayını tüm beşiktaş'a mal edip hiç durmadan hakaret eden bursaspor ve ona destek olan renkli taraftarın dilinden konuşmak adına kendilerine sunacagımı… devamını gör
B
bu ne simdi9 yıl önce
duyulan en büyük yalan
hiç çalışmadım kanka.
B
bu ne simdi9 yıl önce
sen aydınlatırsın geceyi
William Shakespeare kitabıdır. `arka kapak`: --`spoiler`-- Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni. Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez. Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini, Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz, Değil mi ki… devamını gör
B
bu ne simdi9 yıl önce
ramon de morais motta
B
bu ne simdi9 yıl önce
ebrar isimli kızların genel özellikleri
sıkıştırılmış olmaları.
B
bu ne simdi9 yıl önce
arda turan
`galatasaray`' ın 30 ocak 1987 doğumlu yıldız adayı. geçen sene kiralandığı `vestel manisaspor`' da çok başarılı olan ve `tsl 2006 2007 sezonu` için yuvasına geri dönen orta alan futbolcusu. milli takım için de yıllar boyu iyi işler yapması beklenen … devamını gör
B
bu ne simdi9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
B
bu ne simdi9 yıl önce
seni seviyorum
anlamı yerlerde sürünen, çok banallaşan bir cümle. eskiden söylenmesi oldukça zor olan ve anlamlı olan bir sözcükmüş. şimdi naber der gibi bir sözcük oldu.
B
bu ne simdi9 yıl önce
ayna karşısında saçları sıfıra vurma karizması
nice holivut yiğidin yaptığı şey. esas oğlan işinde gücündeyken, her şeyinin elinden alınmasıyla devreleri yakar. ilk işi aynanın karşısına dar tişörtüyle geçmektir. tırrraş makinesini alır ve saçları sıfır yahut sıfıra yakın keser. sonra ellerini … devamını gör
B
bu ne simdi9 yıl önce
sözlük yazarları şu anda ne yapıyor
B
bu ne simdi9 yıl önce
sevilen kişiden alınan son mesaj
'ömürlüksün vallahi.'
B
bu ne simdi9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B