entry'ler (11)

eski sevgiliyle aynı sınıfta öss ye girmek

kişinin sınav kitapçığını bırakıp kızla iliglenmeye başladığı andır... sonuç hüsran...

öss 2007

astsubay okullarının taban puanlarını 2006 yılına göre 50 puan üzerine çıkaran lanet olası sınav... canın cehenneme öss :)...

amerikalilarin fuck deme hastaligi

türkçede "a.q" deme hastalığının ingilizce versiyonu "fuck"... kısaca bir ağız alışkanlığı...

gaybana geceler

Onur Akın'ın seslendirmiş olduğu, dinlendikçe dinleneceği gelen çok güzel bir özgün müzik...

otobüste sesli osuran kişiye küfreden insan

ortalığı kokutursa dövülmesi gereken, kokutmazsa etraftakilerin bakışlarıyla dövülmekten beter edilmesi gereken kişidir :)

kanser olduğunu öğrenmek

o andan itibaren hayata daha sıkı tutunmalı ve moralimizi bozmamalıyız... bu şekilde küçük bir ihtimal de olsa kurtulma şansı vardır... umarım ileride tedavisi mümkün olur...

uludağ sözlük ben senin babanım

oğul: amca, amca... size baba diyebilir miyim?
baba: tabi oğlum... ben senin babanım zaten...
oğul: ozaman baba... benim annem, annem nerede?... (babaya sarılır ve ağlar)
baba: senin annen öldü yavrum...
oğul: baba, baba... bana annemi anlatırmısın?...
baba: senin annen bir meleksözlük'tü yavrum...
---|||onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine|||---

hayko cepkin

çok başarılı bir ermeni asıllı şarkıcı...üzerindeki dövmeler ve sahne performansı da mükemmel...

astsubay ustcavus

üstçavuş rütbesine sahip olan bir kişi, 4 yıllık fakülte mezunu ise(açıköğretim dahil) subaylık sınavlarına girmeye hak kazanır ve sınavı kazanırsa teğmen olarak görevine devam eder.

astsubay çavuş

öğrencilikten meslek hayatına atıldıklarında almış oldukları ilk rütbedir...

astsubay

işleri ne kadar zor olsa da asil ve şerefli bir meslek. vatan uğruna çalışan kişilerdir astsubaylar.
© copyright 2005 - 2026